- 21 Ekim 2017
- 1.056
- 1.374
- 133
- Konu Sahibi Melegimm_2
-
Canım geç döllenme olduysa negatif çıkması normaldir ama sen genede kanına baktır orda kesin sonucu alirsin insallahh pozitif sonuclarlaKızlar gördüğünüz gibi testim negatif adetim gecikeli 3. Gün çarşamba günü doktor a gideceğim inşallah kötü bişey çıkmaz
Bir de gebelik testini internetten mi sipariş ettin
Sanada hayırlı sonuçlar inşallah yakalamissindir bebisiniYap canım sen kan testi o zaman. Hem değerlerini görürsün. Benim adetlerim hiç düzenli olmadı hayatımda. Ne zaman canı isterse o zaman geliyo. Bazen iki üç ay olmadığım oluyor,bazen hemen gününde oluyorum bir ay sonra, bazen 45 günde.. değişiyor . Ama bu ay işte niye ümitliyim biliyo musun,ovulasyon testi ile yakaladım . Kaçamadı kerata elimden bu sefer. Bekliyorum şimdi bakalım nolcak
Insallah canımCanım geç döllenme olduysa negatif çıkması normaldir ama sen genede kanına baktır orda kesin sonucu alirsin insallahh pozitif sonuclarla
Benim ki de laboquick yazamadım arkadaşa sen yazmışın sağol canımlaboquick ovu testini tavsiye ederim
canım ben yazmayı unutmuşum kusura bakmaCanım nasılsın sen varmı agrin sizin falan
Teşekkür ederim kızlarbaşım dönmeye başladı çok dönüyor.
Benim ki de laboquick yazamadım arkadaşa sen yazmışın sağol canım
Teşekkür ederim kızlarbaşım dönmeye başladı çok dönüyor.
Mrb kizlar benimde bat yarin ☺
canım ben yazmayı unutmuşum kusura bakmagünümden önce adet oldum 3 gün önce bu ayda hayaller suya düştü bugün bitme günüm bakalım yarın yumurtlama günümü veririm yine yazarsınız bu ayda çalışmalara devam bakalım nezaman nasip olcak
Amiiinnn insallahhHoşgeldiniz kızlar hakkınızda hayırlısı inşallah
Bende gelen yok 2 gün çok hafif kahverengi akıntı oldu sonra kesildi bugün 4. Gün gelen yok ama testlerde negatif yarın doktora gideceğim bakalım hayırlısıKizlarrr varmı gelen giden merak ettimm güzel haberler verin helee
Ay canım hadi insallahhh pozitif sonuçlarlaBende gelen yok 2 gün çok hafif kahverengi akıntı oldu sonra kesildi bugün 4. Gün gelen yok ama testlerde negatif yarın doktora gideceğim bakalım hayırlısı
Bugün bat geçeli 3 gün doldu. Erken gebelik testi yaptım şimdi çişimi tutup yine negatif. Artık umudum kalmadı. Benim çocuğum olmayacak demekki.Kizlarrr varmı gelen giden merak ettimm güzel haberler verin helee
Öyle düşünme canım benim kaç senedir bebek için uğraşıyorsunuz hemen umutsuzluğa kapılma.... Belki seninkisi çok geç döllenmedir testler negatif çıkabilir istersen gidip bir kan wer için rahatlarBugün bat geçeli 3 gün doldu. Erken gebelik testi yaptım şimdi çişimi tutup yine negatif. Artık umudum kalmadı. Benim çocuğum olmayacak demekki.
Haftasonuna kadar bekliycem. Pazartesi doktora giderim . Noluyo anam bu rahimde diye =( mlralim çok bozuk ya. Ovulasyon günümü bile tespit ettiydimÖyle düşünme canım benim kaç senedir bebek için uğraşıyorsunuz hemen umutsuzluğa kapılma.... Belki seninkisi çok geç döllenmedir testler negatif çıkabilir istersen gidip bir kan wer için rahatlar
Ovulasyon günlerini değerlendirdin mi gün aşırı,Eğer Evet ise Hamile olma olasılığı yüzde seksen diye düşünüyorumHaftasonuna kadar bekliycem. Pazartesi doktora giderim . Noluyo anam bu rahimde diye =( mlralim çok bozuk ya. Ovulasyon günümü bile tespit ettiydim
Ayyy bian heyecanlandım hiç hamile gibi hissetmiyorum kendimi ama bakalım hayırlısıAy canım hadi insallahhh pozitif sonuçlarlatopiğin ilk hamilesi olarak isminin karsisina bunu eklemek için sabirsizlaniyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?