- 21 Ekim 2017
- 1.056
- 1.374
- 133
- Konu Sahibi Melegimm_2
Ekledim cnmŞey benim bugün bat ama negatif çıktı. Bekliyorum beni de ekleyin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ekledim cnmŞey benim bugün bat ama negatif çıktı. Bekliyorum beni de ekleyin
İnşallah aminnnEvet canım aynen
2 melegim var ondan :) inşallah 3.cuyude istiyorum rabbim nasip ederse hepimizin gönlüne göre versin inşallah![]()
Hemen ekliyorum canm aminnn cümlemize insallahMerhabalar bende 30 ocak bekliyorum rabbim hepimize hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin![]()
Allah ol derse olur canım neden olmasın çok var öyle ilk denemede hamile kalan :) hakkında hayırlısı olsun inşallahBat 8 Şubat...
Hap kullanıyordum ve bu ay bıraktım.
İlk deneme diyelim :)
Nedense ilk ay için pek ümitli değilim. Bir de burda okuyorum hep bebiş isteyenleri. İnsanlar bu kadar uğraşıyo benim pat diye ilk ayda hemen olmaz herhalde diyorum...
Kafamda karışık biraz. Hem istiyorum hem cesaretimi tam toplamış da değilim...
En iyisini Rabbim bilir. İnşallah hayırlısıyla en doğru zamanda olur...
Kür filan denedin mi bu ayRegl olmadım ve kızlar bugün le birlikte 3 gündür kahverengi akıntim var anlamadım neden böyle oldu![]()
Ekliyorum canım umarım bebis haberleriyle gelirsin inşallah gelmez kırmızılarRegl olmadım ve kızlar bugün le birlikte 3 gündür kahverengi akıntim var anlamadım neden böyle oldu![]()
3 ay önce soğan kürü yaptım 3 aydır da düzenli adet oluyorum canımKür filan denedin mi bu ay
Insallah canımEkliyorum canım umarım bebis haberleriyle gelirsin inşallah gelmez kırmızılar
Hımmm baya olmuş o etkilemez üşütmüş olabilirsin test yaptın mı3 ay önce soğan kürü yaptım 3 aydır da düzenli adet oluyorum canım
Akintida çok az peçeteye geliyorKür filan denedin mi bu ay
Üşütmüş olabilirim yada kistlerden olabilir dedim ama ben bayağıdır kahverengi akıntı yaşamadım da 4 gün önce yaptım negatif di canım testHımmm baya olmuş o etkilemez üşütmüş olabilirsin test yaptın mı
Tekrarlayabilirsin baya olmuşÜşütmüş olabilirim yada kistlerden olabilir dedim ama ben bayağıdır kahverengi akıntı yaşamadım da 4 gün önce yaptım negatif di canım test
Pazartesi ye kadar bekleyip yapacağım canım çarşamba günü de doktor a gideceğim her halükarda hamile değilsem rahim filmi isteyeceğimTekrarlayabilirsin baya olmuş
Çok teşekkür ederim amin inşallahAllah ol derse olur canım neden olmasın çok var öyle ilk denemede hamile kalan :) hakkında hayırlısı olsun inşallah
Hic kafan karışmasın cnm Bebiş anne rahmine yerlesince kendini okadar güzel alistirirsinki oyle hazır hissedersinki iykide olmuş dersin![]()
Hayırlısı olsun inşallah o zamanPazartesi ye kadar bekleyip yapacağım canım çarşamba günü de doktor a gideceğim her halükarda hamile değilsem rahim filmi isteyeceğim
Insallah canımHayırlısı olsun inşallah o zaman