Umudunu kaybetmeyen Anne adaylarii burdamisinizz bakalimm:)))hadi herkes bat gününü yazsın

Bat 8 Şubat...
Hap kullanıyordum ve bu ay bıraktım.
İlk deneme diyelim :)
Nedense ilk ay için pek ümitli değilim. Bir de burda okuyorum hep bebiş isteyenleri. İnsanlar bu kadar uğraşıyo benim pat diye ilk ayda hemen olmaz herhalde diyorum...
Kafamda karışık biraz. Hem istiyorum hem cesaretimi tam toplamış da değilim...
En iyisini Rabbim bilir. İnşallah hayırlısıyla en doğru zamanda olur...

Bat 8 Şubat...
Hap kullanıyordum ve bu ay bıraktım.
İlk deneme diyelim :)
Nedense ilk ay için pek ümitli değilim. Bir de burda okuyorum hep bebiş isteyenleri. İnsanlar bu kadar uğraşıyo benim pat diye ilk ayda hemen olmaz herhalde diyorum...
Kafamda karışık biraz. Hem istiyorum hem cesaretimi tam toplamış da değilim...
En iyisini Rabbim bilir. İnşallah hayırlısıyla en doğru zamanda olur...
Allah ol derse olur canım neden olmasın çok var öyle ilk denemede hamile kalan :) hakkında hayırlısı olsun inşallah

Hic kafan karışmasın cnm Bebiş anne rahmine yerlesince kendini okadar güzel alistirirsinki oyle hazır hissedersinki iykide olmuş dersin :anneadayı:

Benimde bugündü yani 20 ocakti kızlar beni de ekler misiniz:KK200:

Hımmm baya olmuş o etkilemez üşütmüş olabilirsin test yaptın mı
Üşütmüş olabilirim yada kistlerden olabilir dedim ama ben bayağıdır kahverengi akıntı yaşamadım da 4 gün önce yaptım negatif di canım test

Allah ol derse olur canım neden olmasın çok var öyle ilk denemede hamile kalan :) hakkında hayırlısı olsun inşallah

Hic kafan karışmasın cnm Bebiş anne rahmine yerlesince kendini okadar güzel alistirirsinki oyle hazır hissedersinki iykide olmuş dersin :anneadayı:
Çok teşekkür ederim amin inşallah :KK36:

Back