Umudunu kaybetmeyen Anne adaylarii burdamisinizz bakalimm:)))hadi herkes bat gününü yazsın

Merhaba arkadaşlar sizinle birşey paylaşmak istiyorum ama bu herkesin takdirine kalmış birşey yazıp yazmamsyı da çok düşündüm ama belki birilerine vesile olur diye yazmaya karar verdim, hamile kalmadan önceki ay hacamat yaptırmıştım kuyruk sokumundan ve omuzdan, migrenim var çok iyi geldi o kadar rahatladım ki anlayamam, kuyruk sokumundan da rahmi temizlemek için yaptırdım, evet her ay adet oluyoruz ve temizleniyoruz ama hacamat da bence gerekli bu benim şahsi düşüncem, ama kime yaptırdığınız da çok önemli benim yaptırdığım bayan çok titiz çalışıyor işlemi bitirinceye kadar hem kendi okudu hem de bana okuttu ve bu ay hacamata devam etmek için tekrar iletişime geçtiğimizde hamilelik şüphem var dedim devam etmemin sakıncası olur mu diye sorduğumda çok sevindi ve iyi ki yapmışız dedi bebiş temiz bir yerde büyüyecek dedi , hacamatında hamilelikte sadece kuyruk sokumundan yapılmayacağını söyledi diğer bölgelere yapılabilirmiş, böyle işte arkadaşlar paylaşmak istedim sadece ve hala etkisi sürüyor bende çünkü çok stres yapmıştım ya bebek olmazsa diye hacamattan sonra bütün kötü düşünceler ve stres gitti şimdi ise çok şükür bebeğim benimle birlikte

Ben hala beklemedeyim değerim 115 e yükseldi ve doktor negatif hiç birşey söyleyemem dedi ilk gebeliğimi 1 gün gecikince idrar testi ile öğrenmiştim daha ertesi gün kan tahlilim 54 ile pozitif çıktı 2 gün sonra baltırdığımda 101 yakaladık pazar günü 60 o gördüm ve kaybettiğimi düşündüm kanama vs hiç birşeyim yok hala pazartesi sabah tekrar progestron ve beta istedi doktor değerim 86 ya yükseldi tekrar ve ertesi gün kanda tutarsızlık olduğu için çağırdı kendi tahlil yapıp ultrasonda baktı sol tarafımda rahimde yumurta izi çizgi şeklinde duruyor ...
Kan tahlilim 115 çıktı tekrardan ve hala beklemedeyiz kısaca cuma tekrardan tahlilim yapılacak... kan tahlilimde tutarsızlık var malesef....yavaş ilerliyor

Moralim çok bozuk beta 3+3 92.7 4+4 5000 dış gebelik mi acaba dr en fazl 1000 kusur olur dedi 5 katı çıktı
Canım dur hemen moralini bozma, Dr tam olarak ne dedi , stres hem sana hem de bebeğe zarar verir şuan

Canım dur hemen moralini bozma, Dr tam olarak ne dedi , stres hem sana hem de bebeğe zarar verir şuan
Tedaviye başladık pazartesi tahillerle ultrasona gel dedi bugün tahlilleri gösterecektim ama işi çıktı gitti pazartesi bakarız dedi

Tedaviye başladık pazartesi tahillerle ultrasona gel dedi bugün tahlilleri gösterecektim ama işi çıktı gitti pazartesi bakarız dedi
Sakın kendini yıpratma, iyi düşün ki iyi olsun , Rabbime dua et bol bol vesveselere de sakın kapılma, Rabbim yar ve yardımcın olsun canım benim

Eklentiler

• Screenshot_20180131-183019.png
    116,6 KB · Görüntüleme: 34
Sakın kendini yıpratma, iyi düşün ki iyi olsun , Rabbime dua et bol bol vesveselere de sakın kapılma, Rabbim yar ve yardımcın olsun canım benim
Sağol canım ediyorum rabbim yavrularımızı korusun

Canım bat ne zamandı senin ..
Birde sakın vazgeçme üzülme kötü düşünme kan ile ilgili sorun olabiliyor bazen labrautor hatası bile olabiliyormuş bana doktorum öyle demişti .. sıkma canını üzülme strese girme hayırlısı ne ise o olsun dielim başka doktora görün istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…