- 3 Aralık 2014
- 7.924
- 9.216
- 398
- Konu Sahibi Melegimm_2
-
Kaç haftalıkmışsın ki martta gel dedi kese gözükür bence haftaya. Bende mi göremicem haftaya keseyiŞuan en azından 8 haftayı doldurmamı söyledi garanti olsun diye , birde herhangi anormal bir ağrı ya da kanama olduğunda kendisini aramamı söyledi, yani kısacası kese oluşumunu bekleyeceğim
Sen martta demekki hem kalp atışını hem keseyi hem bebişi göreceksin :)Şuan en azından 8 haftayı doldurmamı söyledi garanti olsun diye , birde herhangi anormal bir ağrı ya da kanama olduğunda kendisiniaramamı söyledi, yani kısacası kese oluşumunu bekleyeceğim
Özele gitti de, garanti olsun diye söyledi hem net birşekilde görürüz dedi sende görürsün inşallah canım gittiğinde, bana da Dr dediği mantıklı geldi , hem net birşekilde kaç haftalık olduğunu görürüz, benim erken daha normal olmam gereken adet tarihim bile geçmediKaç haftalıkmışsın ki martta gel dedi kese gözükür bence haftaya. Bende mi göremicem haftaya keseyiözel hastaneye mi gittin canm
Inşallah hepsi bir arada süper olur vallaSen martta demekki hem kalp atışını hem keseyi hem bebişi göreceksin :)
Benimde daha adete 5 gün var ama randevu zamanım 5+1 mi ne oluyo görürüm diye tahmin ediyorum. Gerçi göremesemde benim sık sık gitmem gerek kanım pıhtılaşıyo tedavi başlayacak inşallahInşallah hepsi bir arada süper olur valla
Anladım Rabbim şifa versin inşallah kolay bir hamilelik nasip etsin, sen gidince bize de bilgi verirsinBenimde daha adete 5 gün var ama randevu zamanım 5+1 mi ne oluyo görürüm diye tahmin ediyorum. Gerçi göremesemde benim sık sık gitmem gerek kanım pıhtılaşıyo tedavi başlayacak inşallah
Amin canm inşallah. Ederim canımAnladım Rabbim şifa versin inşallah kolay bir hamilelik nasip etsin, sen gidince bize de bilgi verirsin
Canım moralini bozmak istemem ama bu kadar geçikmeye silik de olsa çizgi çıkardı ama netleştirmek için Jan testi yaptır istersen, belki normal bir geçikmedir, canını sıkma rahat bırak kendiniGünaydın,
Ben hala hasta olmadım 7 si günüydü 14 de test yaptım negatif çıktı. Offf çok gerginim yine test yapmalıymıyım böyle negatif çıkıp hamile olan varmı aranızda
Test yaptın mı peki16 şubat bat günüm :/ olmadım henüz
Bende bende :))) haftaya doktor kontrolüm ne söylerse hemen ileticem size inşallah sonuna kadar beraber güzel güzel yürürüz :)))Aminnn kızlar ay hadi inşallah dogurdumuz zamanlara kadar irtibatta kalırız :) herşeyi danışınız birbirimize:)
Sizden 10 gün ondeyim rehberlik yaparım size hadi gene iyisiniz hehe
Mrb hosgeldin son durum nedir canimBenim bat 16 şubat yani bugun ama olmadim henüz
Ayy yoksa bebismi geliyor canimm❤❤❤Bende bende :))) haftaya doktor kontrolüm ne söylerse hemen ileticem size inşallah sonuna kadar beraber güzel güzel yürürüz :)))
Hadi inşallah hayırlı haberlerini bekliyoruz :)17 şubat bat günüm inşallah olmam :)
Son durum nedir canım ?16 şubat bat günüm :/ olmadım henüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?