- 21 Ekim 2017
- 1.056
- 1.374
- 133
- Konu Sahibi Melegimm_2
-
Canım sen ne yaptın sonuç ne merak ettimTeşekkürler tatlım bende öyle diliyorum bugünde regl olmadım gelmedi hala sadece hafif silik kahve leke gördüm sabah sonra yok oldu akşam kasıkta batmam hafif bel ağrım var ama miğdem fena gaz sanırım o sıkıyor bekliyorum bakalım yarın gelmez ise yapılan test
Saol arkadaşım hepimiz için amiiiiinnn diorum :)))))) allah razı olsun
Amin hepimize inşallahAy çok sewindim cnm Allah sağlıkla kucağına almayı etsin
Bu belirtiler işe allah yardımcımız olsun, biz şimdi böyleysek sonrasını düşünemiyorumAh kızlar herseye ağlar oldum bende sizler gibi ah bu hormonlar :))
Kızlar bende karın agrisi,bel agrisi,feci halsizlik ve akinti var hep uyumak istiyorum ve yemek yemek istiyorum tembellikk aldı basini gidiyor anlayacağınız :))
Şifa olsun canım:)Bide öyle deneyeyim bakalım çok sağol canm :)
Mrb hg aramıza cnmMerhabalar
Bat 17 şubat canım
Yok canım vermicem kan. Randevum haftaya. Olumsuz bişey olursa 1 hafta kendimi yerim her türlü 1 hafta beklicem en azından umutla beklerimSen yarın kan vericeksin dimi canım inşallah sağlıkla yükselmiştir betan haberdar etmeyi unutma :*
Amin inşallah canm :))Şifa olsun canım:)
Bu belirtiler işe allah yardımcımız olsun, biz şimdi böyleysek sonrasını düşünemiyorum
Hayırlı haberlerle inşallah ❤Yok canım vermicem kan. Randevum haftaya. Olumsuz bişey olursa 1 hafta kendimi yerim her türlü 1 hafta beklicem en azından umutla beklerim
İnşallah canm hepimiz güzel haberler alırızHayırlı haberlerle inşallah ❤
Canım sen ne yaptın sonuç ne merak ettim
Gıt tabı cnm hayrloso duyarsn bnde haftaya carsamba dinlemek ıcın gıdıcemAynen canım salı günü aldım randevumu gidicem inşallah kalp atışlarını duyarım :)
Dikkat et kendine sende canm yorma kendini dinlenmene bak iyice yerlessin bebisin
Ay hadi güzel haberlerini bekliyoruz :) ❤Beklemedeyim ama sanırım var cuma günü test yapıcam hayırlısı ile dilerim hepşmize nasip eder rabbim :)) hayırlısı ile
Canm sen ne zaman dr.a gidecektinAy hadi güzel haberlerini bekliyoruz :) ❤
Gıt tabı cnm hayrloso duyarsn bnde haftaya carsamba dinlemek ıcın gıdıcem
Normalmsol kasıgım atatfı aman dıkkat et bat gecene kdr kasık batmaları sancılar agrılar baya olurdu sımdı cok azaldıAzra1990 Melegimm_2 dlkkydlntpl 4. Haftanızda kasık ağrısı yaşadınız mı daha bat günüm gelmedi ondan mı ağrım var anlamadm ağrım şiddetleniyo arada. Karnımda arada bişey atıyo sanki göbeğimin etrafında bunlar normal mi bişey olacak diye çok korkuyorum
Düşük yapıcam diye çok korkuyorumNormalmsol kasıgım atatfı aman dıkkat et bat gecene kdr kasık batmaları sancılar agrılar baya olurdu sımdı cok azaldı
Allah korusun canım, iyi düşün ki iyi olsun, bende sadece arada batma tarzı sancı oluyor ama saniyelik çok uzun sürmüyor , Ağrısı olan arkadaşlarım da vardı içini ferah tut inşallah canım dinlen bol bolAzra1990 Melegimm_2 dlkkydlntpl 4. Haftanızda kasık ağrısı yaşadınız mı daha bat günüm gelmedi ondan mı ağrım var anlamadm ağrım şiddetleniyo arada. Karnımda arada bişey atıyo sanki göbeğimin etrafında bunlar normal mi bişey olacak diye çok korkuyorum
Yatıyorm canm dinlenmeye çalışıyorum inşallah herşey iyi olurAllah korusun canım, iyi düşün ki iyi olsun, bende sadece arada batma tarzı sancı oluyor ama saniyelik çok uzun sürmüyor , Ağrısı olan arkadaşlarım da vardı içini ferah tut inşallah canım dinlen bol bol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?