• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Umudunu kaybetmeyen Anne adaylarii burdamisinizz bakalimm:)))hadi herkes bat gününü yazsın

Amin inşallah sağolun :)
Moralinizi bozmayın .belki adet tarihiniz geçmediği için doktor öyle demiştir ben burda 20 30 lar görüyorum ki onlara göre sizinki gayet yüksek ve yükselir de inşallah keyfini çıkarın bu günlerin, birşey sormak istiyorum bu arada evde idrar testi yaptınız mı

Moralinizi bozmayın .belki adet tarihiniz geçmediği için doktor öyle demiştir ben burda 20 30 lar görüyorum ki onlara göre sizinki gayet yüksek ve yükselir de inşallah keyfini çıkarın bu günlerin, birşey sormak istiyorum bu arada evde idrar testi yaptınız mı
Inşallah canm allah razı olsun güzel temennilerin için. Rabbim istiyosan sanada tez zamanda verir inşallah. Tadını çıkaramıyorm malesef 2 düşüğüm var korkuyorum bişey olur diye. Rabbim verdiyse yaşayacak günü varsa yaşar allahın izniyle :) yok daha yapmadm bugün hastanede işim vardı istedim beta da 9 a bile razıydım 92 çıktı :)

Inşallah canm allah razı olsun güzel temennilerin için. Rabbim istiyosan sanada tez zamanda verir inşallah. Tadını çıkaramıyorm malesef 2 düşüğüm var korkuyorum bişey olur diye. Rabbim verdiyse yaşayacak günü varsa yaşar allahın izniyle :) yok daha yapmadm bugün hastanede işim vardı istedim beta da 9 a bile razıydım 92 çıktı :)
Çok geçmiş olsun inşallah bu sefer herşey yolunda gider, bende istiyorum Allâh ın izniyle bat 4 gün kaldı nasip de varsa olur inşallah :)

Çok geçmiş olsun inşallah bu sefer herşey yolunda gider, bende istiyorum Allâh ın izniyle bat 4 gün kaldı nasip de varsa olur inşallah :)
İnşallah allahın izniyle olur herşey :) seninde güzel haberlerini bekliyorum

3+3 çıktı sat a göre. Tahlilin yanında bişey yazmıyo sadece değerim yazıyo 2 gün arayla kan ver dedi. Çok düşük dedi değerin gebelik diyemeyiz şuan dedi :KK43:
Sacmalamis resmen nasıl bir doktormus o oyle sen bakma onlara eminimki hızla yukselecek,aynen iki günde bir kan ver mesela yarın değil diğer gün ver iki kat olduysa sorun yok gayet herşey yolunda demek :KK200::anneadayı:

Regli sancısı bende de olmadı Çok fazla ama göğüslerde değişik bir hassasiyet hissettim bir sol kasıkta batma var di..

Hakkında hayırlısı olsun inşallah arkadaşım Umarım Bebeğin seninledir:)

Teşekkürler tatlım bende öyle diliyorum bugünde regl olmadım gelmedi hala sadece hafif silik kahve leke gördüm sabah sonra yok oldu akşam kasıkta batmam hafif bel ağrım var ama miğdem fena gaz sanırım o sıkıyor bekliyorum bakalım yarın gelmez ise yapılan test
Saol arkadaşım hepimiz için amiiiiinnn diorum :)))))) allah razı olsun

Sacmalamis resmen nasıl bir doktormus o oyle sen bakma onlara eminimki hızla yukselecek,aynen iki günde bir kan ver mesela yarın değil diğer gün ver iki kat olduysa sorun yok gayet herşey yolunda demek :KK200::anneadayı:
Perşembe vericem allahın izniyle güzel bi yükseliş olacaCak

Teşekkürler tatlım bende öyle diliyorum bugünde regl olmadım gelmedi hala sadece hafif silik kahve leke gördüm sabah sonra yok oldu akşam kasıkta batmam hafif bel ağrım var ama miğdem fena gaz sanırım o sıkıyor bekliyorum bakalım yarın gelmez ise yapılan test
Saol arkadaşım hepimiz için amiiiiinnn diorum :)))))) allah razı olsun
Amin canım cumlemizden güzel haberlerini bekliyorum inşallah:))

Yok kuzum daha gitmedim doktora beşinci haftanın dolmasını bekliyorum

Senin nasıl gidiyor hamileliğin lekelenmelerin hala devam ediyor mu
Edıyo bıraz cnm yer mı yapıyo kendıne anlamadm kı dıkkat edıyorum ıste baya bugun mıde bulantısı cok sabahtan berı gecmedı ya napcam bılmıyom haftan dolaun oyle gıt ıcın rahat olsun

Yeni hamiş olanlar dr. Unuz hangi folik asiti önerdi yada siz hangi folik asiti içmeye başladınız? ??

Kızlar ben biraz fenalaştım ve hastaneye geldik Dr gebelik testi istedi, kan verdim şimdi sonucu bekliyorum dua edin bana :KK17:

Back