• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Umudunu kaybetmeyen Anne adaylarii burdamisinizz bakalimm:)))hadi herkes bat gününü yazsın

Canım anlattıklarının hepsi hamilelik belirtilerine uyuyor. Ama her insanda farklı olabiliyormuş İnşallah senin de hissettiklerim bebekten dolayıdır kan için acele etme çıkar Elbet de var ise Ama biraz daha sabret bence
Verdim canm 92.8 çıktı

Canım ben son Adet tarihinden itibaren hesaplama yaptın Bugün 5 hafta bitiyor Yarın inşallah 6. Haftaya gireceğim Senin son adet tarihi ne zamandı
3+3 çıktı sat a göre. Tahlilin yanında bişey yazmıyo sadece değerim yazıyo 2 gün arayla kan ver dedi. Çok düşük dedi değerin gebelik diyemeyiz şuan dedi :(

3+3 çıktı sat a göre. Tahlilin yanında bişey yazmıyo sadece değerim yazıyo 2 gün arayla kan ver dedi. Çok düşük dedi değerin gebelik diyemeyiz şuan dedi :KK43:
O Dr. Kafayı yemiş galiba. Adetinin geçmediğini niye göz önünde bulundurmamis ki böyle bir yorum yapmış anlamadım. İnşallah bat da 500 leri göreceksin canim sen rahat ol ;)

Back