- 21 Ekim 2017
- 1.056
- 1.374
- 133
- Konu Sahibi Melegimm_2
Canım hakkında hayırlısı inşallah Mart ayında güzel haberlerini alırızCanım adet oldum bu sabah...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım hakkında hayırlısı inşallah Mart ayında güzel haberlerini alırızCanım adet oldum bu sabah...
Amin İnşallah hayırlısı olsun...Canım hakkında hayırlısı inşallah Mart ayında güzel haberlerini alırız
Verdim canm 92.8 çıktıCanım anlattıklarının hepsi hamilelik belirtilerine uyuyor. Ama her insanda farklı olabiliyormuş İnşallah senin de hissettiklerim bebekten dolayıdır kan için acele etme çıkar Elbet de var ise Ama biraz daha sabret bence
Amin canm darısı başına :)Allah tamamına erdirsin inşallah canimmm![]()
Canım değerin yanında aralık yazıyordur. Erken olduğu için değerin iyi bence :)Melegimm_2 92.8 kaç hftalık oluyo bat a 1 hafta var daha
henüz testi yapmadım. yarın yapacağım ve eşime sevgililer günü hediyesi vereceğim rabbim izin verirse..Mrb canım yaptinmi test sonuç nedir
Ay canım çok sewindimm Allah tamamına erdirsin insallahhVerdim canm 92.8 çıktı
İnşallah hakkında hayırlısı olsun canımhenüz testi yapmadım. yarın yapacağım ve eşime sevgililer günü hediyesi vereceğim rabbim izin verirse..
Canım ben son Adet tarihinden itibaren hesaplama yaptın Bugün 5 hafta bitiyor Yarın inşallah 6. Haftaya gireceğim Senin son adet tarihi ne zamandıMelegimm_2 92.8 kaç hftalık oluyo bat a 1 hafta var daha
Yok canım ben öyle bir koku almiyorumbir bir şey soracağım, yemek yerken detarjan kokusu alıyormusunuz kimsenin almadığı
3+3 çıktı sat a göre. Tahlilin yanında bişey yazmıyo sadece değerim yazıyo 2 gün arayla kan ver dedi. Çok düşük dedi değerin gebelik diyemeyiz şuan dediCanım ben son Adet tarihinden itibaren hesaplama yaptın Bugün 5 hafta bitiyor Yarın inşallah 6. Haftaya gireceğim Senin son adet tarihi ne zamandı
O Dr. Kafayı yemiş galiba. Adetinin geçmediğini niye göz önünde bulundurmamis ki böyle bir yorum yapmış anlamadım. İnşallah bat da 500 leri göreceksin canim sen rahat ol3+3 çıktı sat a göre. Tahlilin yanında bişey yazmıyo sadece değerim yazıyo 2 gün arayla kan ver dedi. Çok düşük dedi değerin gebelik diyemeyiz şuan dedi![]()
Ayy hadi inşallah canm perşembe günü belli olacak allahın izniyleO Dr. Kafayı yemiş galiba. Adetinin geçmediğini niye göz önünde bulundurmamis ki böyle bir yorum yapmış anlamadım. İnşallah bat da 500 leri göreceksin canim sen rahat ol![]()
Bana sabun tadı geliyor ama hamile değilimbir bir şey soracağım, yemek yerken detarjan kokusu alıyormusunuz kimsenin almadığı
Tebrikler hayırlısı ile kucağına da alırsın inşallahVerdim canm 92.8 çıktı
Amin inşallah sağolun :)Tebrikler hayırlısı ile kucağına da alırsın inşallah