- 21 Ekim 2017
- 1.056
- 1.374
- 133
- Konu Sahibi Melegimm_2
Yerleşme kanamasimi acaba ay hadi guzel heberlerle inşallah cnmBenim de bat 6 ocak. Ama dün lekelenme geldi ben de sasirdim test yaptim negatif cikti. Yine de umutluyum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yerleşme kanamasimi acaba ay hadi guzel heberlerle inşallah cnmBenim de bat 6 ocak. Ama dün lekelenme geldi ben de sasirdim test yaptim negatif cikti. Yine de umutluyum.
Canım ne yaptın yaptinmi test merak ettimBat 30Aralik beklemedeyim2gun once test yaptim test bozuk cikti yrn sabaha kadar adet olmazsam tekrar yapicam
Yaptim canim negatifCanım ne yaptın yaptinmi test merak ettim
Belki geç döllenmedir canim agrin sizin varmi ilk bebeginmi olacakYaptim canim negatif
Yok canim 4yasinda kizim.var kardes istiyoruz agri falan hicbisi yokBelki geç döllenmedir canim agrin sizin varmi ilk bebeginmi olacak
Daha önce gunun gecermiydi hiç benim günüm hayatta şaşmaz bir gün geçse kesin hamileyimdirYok canim 4yasinda kizim.var kardes istiyoruz agri falan hicbisi yok
Sende herhangi bir sorun varmı kaç aydır bebek bekliyorsunuzYok canim 4yasinda kizim.var kardes istiyoruz agri falan hicbisi yok
İlk hamileligimde bende yaomistimDaha önce gunun gecermiydi hiç benim günüm hayatta şaşmaz bir gün geçse kesin hamileyimdir
Bende herengi bir sorun yok doktora gittim herşey normal dedi ama ben geçen ay soğan kürü yaptım bu ay umutluyum bakalım sabırsızlıkla bekliyorum batimi
Sorun yok canim valla esim sehir disinda calisio 2ayda bi deneme sansimiz var bu 5kere falan denedik isteSende herhangi bir sorun varmı kaç aydır bebek bekliyorsunuz
inşallah tutunmustur bebişin canim hayırlı haberlerleSorun yok canim valla esim sehir disinda calisio 2ayda bi deneme sansimiz var bu 5kere falan denedik iste
Hayirlisi caniminşallah tutunmustur bebişin canim hayırlı haberlerle
War tabikide canım dur üzülme hemen anladığım kadarıyla bu ay sıkı çalışma olmuşKızlar nolur bana yardımcı olun. 6 aydır korunmuyoruz. Herhangi bir rahatsızlığımız da yok. Ovulasyon testi ile takip yaptım bu ay ilk kez. Ve çift çizgiyi bundan 14 gün önce yakaladım .hatta ertesi gün silikleşmişti ikinci çizgi. Bugün beklenen adet günüm. Hala adet olmadım ve hiçbir belirtim yok arada sırada gelen kasık çekilmesi ve baş ağrısı dışında. Bu ay tedavi olmuştum kansızlık için. Vitamin vs aldım . Soğan kürü yaptım bir de. Bu aydan umutluyum ama bugün normal gebelik testi yaptım negatif çıktı. Çok üzüldüm. Böyle olupta sonraki günlerde hamile olan yok mu hiç?![]()
Aynen canım ya bu ay baya odaklandık olmuyor mu acaba diye korkuyoruz hafiften hafiften. Şey şuan elimde ovulasyon testi kalmadı. Eczaneye baya para harcadım üç dört ayda. İlk aylar fazla önemsemiyordum hemen olur diye. Ama şuan resmen gözlüyorum bir belirtim olsun diye... çok üzülüyorum ..War tabikide canım dur üzülme hemen anladığım kadarıyla bu ay sıkı çalışma olmuş
inşallah karsiligini alırsın kesin geç döllenmedir ve inşallah kirmizilar gelmez elinde ovu testi varmı ?
Ovulasyon testleri adete yakın pozitif cikinca hamilelik oluyormuş diye birçok kişiden duydum ve şahit oldum elinde varsa yap diyecektimAynen canım ya bu ay baya odaklandık olmuyor mu acaba diye korkuyoruz hafiften hafiften. Şey şuan elimde ovulasyon testi kalmadı. Eczaneye baya para harcadım üç dört ayda. İlk aylar fazla önemsemiyordum hemen olur diye. Ama şuan resmen gözlüyorum bir belirtim olsun diye... çok üzülüyorum ..
Ayyy soylemeden gecemiyecegimmm profil resmin bir muhteşemAynen canım ya bu ay baya odaklandık olmuyor mu acaba diye korkuyoruz hafiften hafiften. Şey şuan elimde ovulasyon testi kalmadı. Eczaneye baya para harcadım üç dört ayda. İlk aylar fazla önemsemiyordum hemen olur diye. Ama şuan resmen gözlüyorum bir belirtim olsun diye... çok üzülüyorum ..
Ayyy soylemeden gecemiyecegimmm profil resmin bir muhteşem
![]()
![]()
Beni de yazar mısınız az kaldı umudumu kaybetmeme :)Hadi kızlar inşallah bizlere 2018 yılı uğurlu gelir ve hepimizin kucaklari bebisle dolarr
Melegimm_2 .....(bat).... 9 Ocak
Gzmlkz .......(bat)...... 22 Ocak
Nurabdullahpolat .....(bat)..... 8 Ocak
Papatyam67 ........(bat)......30 aralik
Dlkkydlntpl ..........(bat).......30 Ocak
Gelbebicik .......(bat)........6 Ocak
En karanlık gece bile sona erer ve güneş tekrar doğar.Beni de yazar mısınız az kaldı umudumu kaybetmeme :)
Bat günün ne zaman canim ?Beni de yazar mısınız az kaldı umudumu kaybetmeme :)