Umudunu kaybetmeyen Anne adaylarii burdamisinizz bakalimm:)))hadi herkes bat gününü yazsın

Bu ay klomen kullandım suan 27.günüm
Pko luyum bugun test yaptım ancak negatif

Bu ay klomen kullandım suan 27.günüm
Pko luyum bugun test yaptım ancak negatif
Canım umutsuz olma bi arkadaş senin gibi pko lu klomen kullandı bittikten 3 gün sonra test yaptı pozitif :) inşallah seninde öyle olur

Geç döllenmedir belki canım umutsuz olma R4bi4

Yarın MR çektircem. girmeden önce kan vericem canım her ihtimale karşı. Allahtan ümit kesilmez
Öyle canım rabbim hayırlı zamanda sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize

Canım umutsuz olma bi arkadaş senin gibi pko lu klomen kullandı bittikten 3 gün sonra test yaptı pozitif :) inşallah seninde öyle olur
Canım benım sağolasın. Umut hiç tükenmiyor işte. İnsanın psikoljısı alt üst. Yanımda yok ceket atıp hamile kalınıyorlar o da hamile bu da hamile diye nispetvari konusulunca daha kötü hissediyor insan ama elbet olur birgün

Anlıyorum canm seni benimde 5 senedir hiç bitmedi nispetler zaman geçtikçe dahada yükleniyorlar çok ağladm bende ama umudumu hiç kaybetmedim rabbim en güzellerini verir inşallah

Bat 11 şubat kızlar 6 gün var ve ben bu ay çok değişik hissediyorum kendimi belkide psikolojiktir

Bat 11 şubat kızlar 6 gün var ve ben bu ay çok değişik hissediyorum kendimi belkide psikolojiktir
Inşallah meleğin geliyordur canım Güzel haberlerini bekliyorum :)

@Heyecanlikiz
kızlar benim bugün idrarla beyaz damar gibi bi akıntı geldi göğüslerim yaklaşık 1 haftadır hassas sızlıyolar. 3 gündürde kasıklarımda sanki ateş var gibi bi his var yanıyo sanki dıştan bişey yok karnım şiş bugün yürümekte zorlandım ara ara kasıklarım ağrıyo sanki kasıklarım şiş hareketimi engelliyor. Gören hayırlı olsun diyo Karnımı gösterip 6 aylık gibi duruyo karnım. sakladığımı düşünüyolar hamile olma ihtimalim yok 20 şubat batım adetten hemen sonra ilişkimiz oldu o zaman tutma ihtimali olabilir mi acaba? Çok zorum gerçekten yardımcı olun bana ne olur

Buda bu sabah arkadaşlar bunda var mı yada diğerine göre daha koyu olması gerek miyor muydu kafam da deli sorular

Eklentiler

• Screenshot_20180206-075324.png
    73,8 KB · Görüntüleme: 56
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…