- Emoji Skoru
- 9.216
- Puanlar
- 398
- Konu Sahibi Melegimm_2
-
Üzülme camım umutlar bir sonraki aya inşallahNegatif maalesef canım :/
İnşaallah canıımm, reglim hâlâ gelmedi amaÜzülme camım umutlar bir sonraki aya inşallah
Kaç gün gecikme oldu canmİnşaallah canıımm, reglim hâlâ gelmedi ama
3ünde olmam gerekiyordu 2 gün geçti canım :/Kaç gün gecikme oldu canm
Canım umutsuz olma bi arkadaş senin gibi pko lu klomen kullandı bittikten 3 gün sonra test yaptı pozitif :) inşallah seninde öyle olurBu ay klomen kullandım suan 27.günüm
Pko luyum bugun test yaptım ancak negatif
Yarın MR çektircem. girmeden önce kan vericem canım her ihtimale karşı. Allahtan ümit kesilmezGeç döllenmedir belki canım umutsuz olmaR4bi4
Öyle canım rabbim hayırlı zamanda sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimizeYarın MR çektircem. girmeden önce kan vericem canım her ihtimale karşı. Allahtan ümit kesilmez
Canım doktora gittin miAynen canım gidicem
Hadi Allah rahatlık versin canlar yarın güzel bir gün olsun inşallah hepimiz icin
Canım benım sağolasın. Umut hiç tükenmiyor işte. İnsanın psikoljısı alt üst. Yanımda yok ceket atıp hamile kalınıyorlar o da hamile bu da hamile diye nispetvari konusulunca daha kötü hissediyor insan ama elbet olur birgünCanım umutsuz olma bi arkadaş senin gibi pko lu klomen kullandı bittikten 3 gün sonra test yaptı pozitif :) inşallah seninde öyle olur
Anlıyorum canm seni benimde 5 senedir hiç bitmedi nispetler zaman geçtikçe dahada yükleniyorlar çok ağladm bende ama umudumu hiç kaybetmedim rabbim en güzellerini verir inşallahCanım benım sağolasın. Umut hiç tükenmiyor işte. İnsanın psikoljısı alt üst. Yanımda yok ceket atıp hamile kalınıyorlar o da hamile bu da hamile diye nispetvari konusulunca daha kötü hissediyor insan ama elbet olur birgün
Inşallah meleğin geliyordur canım Güzel haberlerini bekliyorum :)Bat 11 şubat kızlar 6 gün var ve ben bu ay çok değişik hissediyorum kendimi belkide psikolojiktir
Ben de çok merak ediyorum :)Melegimm_2 canım kan verdinmi
İnşallah canımmm ya inşallah herkes güzel Haberler alsınInşallah meleğin geliyordur canım Güzel haberlerini bekliyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?