• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Umudunu kaybetmeyen Anne adaylarii burdamisinizz bakalimm:)))hadi herkes bat gününü yazsın

Oldu da bitti masallahhh ay daha ne olsun canım pozitif yani şaşmaz testler :KK50:
Ya ne kadar bekledim ne kadar üzüldüm çoğu zaman böyle olmam çok normal yani şaşkın hiç çizgi görmedim silikte olsa bembeyaz di hep inanamıyorum gidiyorum geliyirjm testte bakıyorum eşim bile şaşkın internetten silik test ne demektir diye bakmış kadınlar kulübü çıkmış:halay: hamikesiniz yazmışlar silik testlere diyor kendimi birden nerde buldun diyor bende sorma bende öyle buldum kendimi orada dedim:KK71:

Ya ne kadar bekledim ne kadar üzüldüm çoğu zaman böyle olmam çok normal yani şaşkın hiç çizgi görmedim silikte olsa bembeyaz di hep inanamıyorum gidiyorum geliyirjm testte bakıyorum eşim bile şaşkın internetten silik test ne demektir diye bakmış kadınlar kulübü çıkmış:halay: hamikesiniz yazmışlar silik testlere diyor kendimi birden nerde buldun diyor bende sorma bende öyle buldum kendimi orada dedim:KK71:
Hahahha aynen bende bı arastirma yaparken patt dustum buraya düşüş o düşüş daha ayrilamadim :D

yok canım kan verdim, sonuçlar çıkmadan çektirmiycekler rica ettim, sağolsunlar kırmadılar
Cnm inşallah güzel haberler veririsin bizlere bende doktoruma geldim inş kist falan olmazda bu ay boş gecmez gerciadetim baya geldi kist varsa bile durmamıştır☺️

Cnm inşallah güzel haberler veririsin bizlere bende doktoruma geldim inş kist falan olmazda bu ay boş gecmez gerciadetim baya geldi kist varsa bile durmamıştır☺️
Hayırlısı olsun inşallah bebistirr cnm

İnşaallah canıımm benim, Allah hepimizin yardımcısı olsun ❤️ :)

dlkkydlntpl dlkkydlntpl huhhu canım nerelerdesin nasıl gidiyor bisy sorcam sana kasiklarinda sancılanma varmi kramp şeklinde:(

Yerleşme kanamasıdir o cnm hemen hemen herkes de oluyor

Tabii sen gene Doktora git danış
Adetı gecelı on gun oldu enaz cnm ınş dedn gbıdr cok az do cok hafıf bıdada gelmedı zatn dr gıtcem bırazdan bende kese ınş cıkar

Kızlar kan verdim doktorum olmayacak ama ebe ler burda olacak ondan öğrenebilirsin dedi zaten ultrason la baktı herşey tamam sadece kese gözükmüyor o da erken diye büyük ihtimalle dedi

Kızlar kan verdim doktorum olmayacak ama ebe ler burda olacak ondan öğrenebilirsin dedi zaten ultrason la baktı herşey tamam sadece kese gözükmüyor o da erken diye büyük ihtimalle dedi
Gebeliğin kesinleşti yani canım gözün aydın inşallah sağlıklıdır bebişin

Bat geçmiş miydi ? Sağlıkla gelsin inşallah bebegin :)

Back