- Emoji Skoru
- 1.374
- Puanlar
- 133
- Konu Sahibi Melegimm_2
İyi yapmissin canım bugün 3 gün geçti dimi gününyok canım kan verdim, sonuçlar çıkmadan çektirmiycekler rica ettim, sağolsunlar kırmadılar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyi yapmissin canım bugün 3 gün geçti dimi gününyok canım kan verdim, sonuçlar çıkmadan çektirmiycekler rica ettim, sağolsunlar kırmadılar
Tamam canım bekliyorum :)Tmm kuzum aldim kayıt numarasini kontrol ediyorum sık sık
Ya ne kadar bekledim ne kadar üzüldüm çoğu zaman böyle olmam çok normal yani şaşkın hiç çizgi görmedim silikte olsa bembeyaz di hep inanamıyorum gidiyorum geliyirjm testte bakıyorum eşim bile şaşkın internetten silik test ne demektir diye bakmış kadınlar kulübü çıkmışOldu da bitti masallahhh ay daha ne olsun canım pozitif yani şaşmaz testler![]()
Hahahha aynen bende bı arastirma yaparken patt dustum buraya düşüş o düşüş daha ayrilamadimYa ne kadar bekledim ne kadar üzüldüm çoğu zaman böyle olmam çok normal yani şaşkın hiç çizgi görmedim silikte olsa bembeyaz di hep inanamıyorum gidiyorum geliyirjm testte bakıyorum eşim bile şaşkın internetten silik test ne demektir diye bakmış kadınlar kulübü çıkmışhamikesiniz yazmışlar silik testlere diyor kendimi birden nerde buldun diyor bende sorma bende öyle buldum kendimi orada dedim
![]()
Evet canım benim inşaallah vardır yaaİyi yapmissin canım bugün 3 gün geçti dimi günün
Cnm inşallah güzel haberler veririsin bizlere bende doktoruma geldim inş kist falan olmazda bu ay boş gecmez gerciadetim baya geldi kist varsa bile durmamıştıryok canım kan verdim, sonuçlar çıkmadan çektirmiycekler rica ettim, sağolsunlar kırmadılar
İnşallah canım vardırEvet canım benim inşaallah vardır yaa![]()
Hayırlısı olsun inşallah bebistirr cnmCnm inşallah güzel haberler veririsin bizlere bende doktoruma geldim inş kist falan olmazda bu ay boş gecmez gerciadetim baya geldi kist varsa bile durmamıştır![]()
yok canım yaİnşallah canım vardır
Daha önce adet gecikmen olurmuydu
İnşaallah canıımm benim, Allah hepimizin yardımcısı olsunCnm inşallah güzel haberler veririsin bizlere bende doktoruma geldim inş kist falan olmazda bu ay boş gecmez gerciadetim baya geldi kist varsa bile durmamıştır![]()
İnşaallah canıımm benimOzaman kesin varrrr![]()
Var kuzu olmazmı ya arasıra sabah kahve baya az bısı geldı korktum aksam da dr a gıdıc m kese ıcındlkkydlntpl huhhu canım nerelerdesin nasıl gidiyor bisy sorcam sana kasiklarinda sancılanma varmi kramp şeklinde
![]()
Yerleşme kanamasıdir o cnm hemen hemen herkes de oluyorVar kuzu olmazmı ya arasıra sabah kahve baya az bısı geldı korktum aksam da dr a gıdıc m kese ıcın
Adetı gecelı on gun oldu enaz cnm ınş dedn gbıdr cok az do cok hafıf bıdada gelmedı zatn dr gıtcem bırazdan bende kese ınş cıkarYerleşme kanamasıdir o cnm hemen hemen herkes de oluyor
Tabii sen gene Doktora git danış
Gebeliğin kesinleşti yani canım gözün aydın inşallah sağlıklıdır bebişinKızlar kan verdim doktorum olmayacak ama ebe ler burda olacak ondan öğrenebilirsin dedi zaten ultrason la baktı herşey tamam sadece kese gözükmüyor o da erken diye büyük ihtimalle dedi
Bat geçmiş miydi ? Sağlıkla gelsin inşallah bebegin :)Kızlar kan verdim doktorum olmayacak ama ebe ler burda olacak ondan öğrenebilirsin dedi zaten ultrason la baktı herşey tamam sadece kese gözükmüyor o da erken diye büyük ihtimalle dedi
Insallah canım Bat geçti 2. Bat geldi benim polikistik var adetlerim düzensizBat geçmiş miydi ? Sağlıkla gelsin inşallah bebegin :)