- Emoji Skoru
- 1.374
- Puanlar
- 133
- Konu Sahibi Melegimm_2
-
Eğer regl olursanda sakın üzülme elbet zamanı gelecekkİnşallah yaa olursa hemen haber ederim bakalım yarın büyük gün olmazsada Allah büyük
Insallah canım ama uyuyamıyorum vallaHiç korkma herkezde var o risk Rabbime emanetiz hiç bisycik olmaz Rabbimin izniylee kalbini ferah tut
Ay canim bunun bulantisi var baş donmesi var elbet cakarlar konuyuYaa ben onlar farketmeden okul biter diye düşünüyorum inşallah
1 sene 3 aylık evliyim bekleyişim 8 olcak şubatta canımEğer regl olursanda sakın üzülme elbet zamanı gelecekk
Ne kadar süredir bekliyorsun cnm bebisini
Insallah canım ama uyuyamıyorum valla
Benmde 8 aydan sonra oldu insallah seninde öyle olur canısı1 sene 3 aylık evliyim bekleyişim 8 olcak şubatta canım
Ayy valla o konulara hiç girmeyelim benim normalde de hemen midem bulanır hiç düşünemiyorumAy canim bunun bulantisi var baş donmesi var elbet cakarlar konuyu
Uyuyalim ya Evet ama karnımda adet olacakmışım gibi ağrılar ve sürekli lavoya gidiyorum şuan yattığımdan beriAyy neyse hadi uyuyalim sabah uyanamicaz yoksaahh bu telasli heyecanli bekleyisler insani bitiriyor resmen
İnşallah yaa yavrum için yanıyorum daha şimdiden o kadar çok seviyorum ki isimleri bile hazır allah izin verirseBenmde 8 aydan sonra oldu insallah seninde öyle olur canısı
Ayy valla o konulara hiç girmeyelim benim normalde de hemen midem bulanır hiç düşünemiyorum
Aynısı bendede var heran adet olacak misin gibi normalmis bunlar baya araştırdımUyuyalim ya Evet ama karnımda adet olacakmışım gibi ağrılar ve sürekli lavoya gidiyorum şuan yattığımdan beri
İnşallah yaa yavrum için yanıyorum daha şimdiden o kadar çok seviyorum ki isimleri bile hazır allah izin verirsekaç haftalık senin bebişin
Olabilir canım bide senin ki benden önde gidiyor galiba 2 hafta kadar normal yani ama doktora git inş da söyle bunları bişeyler verir inşİnanirmisin bende basladi bileözellikle sabahları karnım aç iken acayip bulantim oluyor bide bende safra taşı var oda tetikliyor olabilir
Aynen canım gidicemOlabilir canım bide senin ki benden önde gidiyor galiba 2 hafta kadar normal yani ama doktora git inş da söyle bunları bişeyler verir inş
Hayırlısı olsun inşallahhAyy canım ya Rabbim gonlune göre versin insallahhh
Benim daha çok yeni canım 3 Şubat bat günümde test yaptim silik ikinci cizgiyi gordum
Yarın kan vericem sonrada doktordan randevu alip ne kadarlık oldugunu kesinlestircem insallah
Hayırlısı olsun inşallahh
Benim yarın bat günüm iki gündür göğüslerimde ince ince sızılar var büyüdüler bide tabi sol kasığımın tam kasık çukuru değilde bira üstünde yani sol karnımla kasığımın arasında sancı var ara ara girip çıkıyo birde böyle tamamen bulamıyo diye şikayet edemeyeceğim ama beni rahatsız eden hafif bi bulantı ağırlık hissi var karnımda. Yinede ümitlenmek istemiyorum ama elimde olmadan ümitleniyorum çünkü hep okurdum kasık ağrısı diye hani göğsümde az çok ağrı olurdu ama kasığımda ilk defa bu ay oluyor ve göğsümdekide farklı bi sancı sende oldumu bunlar ?
Var tabiki kadında akıntı olmazmı hafif sarımsı krem rengi gibi özellikle son 2 haftadır bol bol oldu ama ben hiç ihtimal vermedim enfeksiyon falandır dedim işte şimdi bu göğüsteki sancı ve kasıktaki sancı çok etkiledi beni hayırlısı olsun inşallah sen uyucaktın tutmayım seni sana uyku lazım canısı Allah rahatlık versin bebişinle sanaKuzum umitlendirmek gibi olmasında ben bu anlattiklarinin aynisini birebir yaşadım özellikle gogsumde farklı bir hassasiyet ve sanci vardı sol kasıkta ağrı ve batmalar oldu birde akinti sende akıntı varmi
Olmadım canım test yapıcam şimdi. Büyük ihtimalle negatifCanım sende ne var ne yok
Testi yaptın mı canımOlmadım canım test yapıcam şimdi. Büyük ihtimalle negatif
Negatif maalesef canım :/Testi yaptın mı canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?