- 21 Ekim 2017
- 1.056
- 1.374
- 133
- Konu Sahibi Melegimm_2
-
Tmm gelen ilk idrarimla yapicam kesin negatiff çıkacak biliyorum ama bide pozitif çıkarsa kafayı siyiririm heraldeBen 3 gün kala yaptım negatifti. O yüzden yapasım yok, sen yap merak ettim :)
Hiç sanmıyorum canım ama hayırlısı diyelimBir kac yerde regl günü ve gecikme olupta akinti oluşunca hamilelik belirtisi diye okumuştum umarım bebisin seninledir canim
Yanıltmadan güzel bir pozitif gelsin inşaallah :)Tmm gelen ilk idrarimla yapicam kesin negatiff çıkacak biliyorum ama bide pozitif çıkarsa kafayı siyiririm heralde
Ayy sen hamilemisin canım çok sevindimmm nasıl bu kadar erken öğrendin
Hayırlı olsun kuzum sağlıkla kucağına alırsın insallahsağol kuzum ben hep erken öğreniyorum :)
Silik varsa gebelik vardır hayırlı olsun. Bende de lekelenme oldu devamını bekliyorum bakalımKizlaaarrr test yaptım bugün regl günüm ayyy sanki silik bir çizgi cikti soktayimmmm
Ya kandada negatif çıkarsa 5 gün gecikti bugün
Yanıltmadan güzel bir pozitif gelsin inşaallah :)
sağol kuzum ben hep erken öğreniyorum :)
Hayırlı olsun kuzum sağlıkla kucağına alırsın insallah
Ayyyyyy inşallah kuzummm Laboquick gebelik testi kullandım acaba yanılma payı olurmu öyle söylemişti bı arkadasHamilesin
Hamilesin kuzum hayirliolsun
İnşallah kuzum yaaahayırlı olsun canım hamilesin :)
Ayyyyyy inşallah kuzummm Laboquick gebelik testi kullandım acaba yanılma payı olurmu öyle söylemişti bı arkadas
Kuzum korkuyorum ne biliyim ya cikmassaGit acilden yaptır kanına baksınlar randevuyu beklemezdim yerinde olsam canisim
Sağol bitanem darısı tüm isteyenlerin basina inşallah sende en kısa zamanda alırsın güzel haberiiHamilesin kuzum hayirliolsun
Pozitif te yanılma payı düşük canım negatif olursa yanılma olurAyyyyyy inşallah kuzummm Laboquick gebelik testi kullandım acaba yanılma payı olurmu öyle söylemişti bı arkadas
Adet olacakmisim gibi agrilarim başladı bianda yoktu sabah ama smdi sanki olacakmisim gibi sende varmı kuzum agricanım ben önce bebe time ile yaptım aynı böyle silik çıktı ardından iki gündür laboquick yapıyorum çizgi yine var ve koyulaşıyor
hem laboquick iyi bir marka canım ben özellikle aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?