- 21 Ekim 2017
- 1.056
- 1.374
- 133
- Konu Sahibi Melegimm_2
Hahahahaha aminnnAmiiiiinnnnn hamisten goz gozu gormesin inssalh:))))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hahahahaha aminnnAmiiiiinnnnn hamisten goz gozu gormesin inssalh:))))
Canimm bi gunde o hormonda neler oluyor neler stres yapma gununu bekleOlsaydı çıkardı. Bir gun ile değişen bir şey olmaz ki, bu ayda olmadı. Allah im sabır versin
Canim baktim ama goremedimCnmmm özel é bakarmisin bi
Yok cnm adetliyim suanD Duykam464600 canım sende varmı gelişme?
Ben demiştim sana canm rahatladığın anda olacaksın diyeBugün oldm adet kızlar ıyiki test almamisim
Bende kasık ve ayak ağrısı çok var ama tüm bınlar gaz yüzünden mi psikolojıkmi bilemedim canımB Birkucukeylulmeselesi @ebru_can_ebru A Adigul
Kizlarrrr varmı belirti ağrı falan neler hissediyorsunuz![]()
Sağlık olsun canım inşallah bir dahaki ay olurYok cnm adetliyim suan
İnşallah gelmez kirmizilarBende kasık ve ayak ağrısı çok var ama tüm bınlar gaz yüzünden mi psikolojıkmi bilemedim canım
Canım ne yaptın sen gelişme varmiCnmmm özel é bakarmisin bi
Yok kuzum test aldım yarın yapıcam Son olarak bu sekilde işteCanım ne yaptın sen gelişme varmi
Heyecanla bekliyorum kuzum sonucunu hadi inşallah bebiss gelsinnnnEki Görüntüle 2104220 Eki Görüntüle 2104221
Yok kuzum test aldım yarın yapıcam Son olarak bu sekilde işte
Heyecanla bekliyorum kuzum sonucunu hadi inşallah bebiss gelsinnnn
Seni eklemistim zaten canım ay hadi guzel haberlerini bekliyoruzzzAyyy bni de ekleyin bat 8 şubat
6 güncük kaldı
Bugün silik çizgi çıktı. Ama iğnenin etkisi olabilir.
Ekledim cnm hosgeldinBenide eklermisin canım bat 4 şubatMelegimm_2
Kuzum ya kıyamam sana normalmi bukadar gecikmesi doktora tekrardanmi gitsen ne yapsanKızlar ben hala adet olamadim![]()