- 8 Aralık 2007
- 8.110
- 2.248
- 698
- Konu Sahibi Melegimm_2
-
Tşk ederim cnmSeni eklemistim zaten canım ay hadi guzel haberlerini bekliyoruzzz
hoşbuldumEkledim cnm hosgeldin
Canım ya aslında bi kere daha 55 günü bulmuştu adet olmam da bilmiyorum ya doktor a gidemem de şuan adet gelene kadar kan testini tekrarlasam mi diyorum sonrada vazgeçiyorum bi kaç saate hastahanenin oralarda işim var ama bilemiyorum ne yapsamKuzum ya kıyamam sana normalmi bukadar gecikmesi doktora tekrardanmi gitsen ne yapsan
Şimdilik yok canım aksine ağrım falanda yok sende varmı bisylerMelegimm_2 bat günümüz aynıymış var mı gelen giden :)
Regl günün ne zaman yada ne zaman temizlendin yumurtluyor olabilirsinkızlar benim akıntım çok az bu ne demek sizce. yani olumlu olumsuz. adet mi değilmi yoksa bi sağlık sorunumu
tık yok canım ya, hiç şaşmazdı. İnşallah gelir bebeklerimizŞimdilik yok canım aksine ağrım falanda yok sende varmı bisyler
Ay gercektenmi kuzum bebis olabilirmiiKızlar kan verdim ama 3.36 gibi bi değer çıktı negatif ama 0 da değil bi kadın doğum cuma sor dedi önceden burdaki doktora geliyordum gösterdim tam negatif değil pazartesi yine gel bi daha bakalım dedi ilk defa böyle oluyor hep 0 olurdu ama bi yandan da bi hafta önce 1.2 yse böyle şuan 3.36 olması başka bi şeylerin Yan etkisi diye düşünüyorum
Hadi insallahhhtık yok canım ya, hiç şaşmazdı. İnşallah gelir bebeklerimiz
Canım ya bı kan Tahlili falanmi versen hala olmadinmi regl4 gün gecikti aksine otuup kalkarken kasiklarim batıyor hala adet olmadım akintim aynı devam ediyor
Regl 3 gün geçti. 31 iydiRegl günün ne zaman yada ne zaman temizlendin yumurtluyor olabilirsin
Test yaptinmiRegl 3 gün geçti. 31 iydi
Yaptım negatif canım. Bebe time marka bi test.Test yaptinmi
bebetime yanlış sonuç verebiliyor canımYaptım negatif canım. Bebe time marka bi test.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?