- Konu Sahibi Melegimm_2
Evet en dogrusu sabah ilk idrarla yapmak. Ben iki kere yaptim ikisii de gün icindeydiDayanamadimmmmmmmm ahh ahhhh
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet en dogrusu sabah ilk idrarla yapmak. Ben iki kere yaptim ikisii de gün icindeydiDayanamadimmmmmmmm ahh ahhhh
Cikmadimi peki gün içinde yaptın yaEvet en dogrusu sabah ilk idrarla yapmak. Ben iki kere yaptim ikisii de gün icindeydi
Benim batmam falan yok akıntı da yok Ama sıkıldim artık yarın bat günüm adet olursam da rahatlicam siskinligim çok fazla . Ureme sistemini direkt etkileyen şey stres bu ay Boyle gecer bi dahaki ay beklemicem bile. Rabbim her ay bekletmesin inssalh Benim bu ilk ayim henuz yillarca bekleyenler Allah kolaylik versin benim ilk ayda psikolojim bozuktu. Sonuc olacak takdir i ilahi kizlar rabbim hayirlisini nasip etsinGoguslerim büyüdü kaşık ağrısı batması arada bel ağrısı akıntı çok var krem kıvamlı
Üzülme canım ay bizler ne kadar sabirsisiz yahuu geç dollenmede olabilir hemen ümitsizliğe kapılmak yokk :)))Arkadaslar bat 31 ocak bugün test yaptım. Malesef negatif çok Üzgünüm ya
Biri 8gun onceydi biri 4 gün once hicc cikmadiCikmadimi peki gün içinde yaptın ya
Günün gecmismiydi pekiBiri 8gun onceydi biri 4 gün once hicc cikmadi
Adetini bekle canim belli olmazzArkadaslar bat 31 ocak bugün test yaptım. Malesef negatif çok Üzgünüm ya
Yok yok günüm yarın:)) Ben fazla acele ettimGünün gecmismiydi peki
Fazla etmişsin cnm ya cikmszda oznmYok yok günüm yarın:)) Ben fazla acele ettim
Ya doktor umutlandirdi yoksa beklemzdim canim bi de 2 kere boş gebelik olunca erken ogrenmem lazim diye dusundumFazla etmişsin cnm ya cikmszda oznm
Olsaydı çıkardı. Bir gun ile değişen bir şey olmaz ki, bu ayda olmadı. Allah im sabır versinAdetini bekle canim belli olmazz
Hoşgeldin Ocak Şubat hertelden var :)) inşallah güzel haberler almak dilegiyleBat 8 Şubat. Daha var beklemedeyim. Şubat oluşturalım artık. Ocağın sonuna geldik.![]()
Hoşgeldin Ocak Şubat hertelden var :)) inşallah güzel haberler almak dilegiyle
Ewt şimdilik bir tane ama daha cok yeni bu topik.insallah bizlerde uğurlu gelir hamiş dolar buralarrrrSadece 1 tane mi hamilemiz var :)
Amiiiiinnnnn hamisten goz gozu gormesin inssalh:))))Ewt şimdilik bir tane ama daha cok yeni bu topik.insallah bizlerde uğurlu gelir hamiş dolar buralarrrr![]()
![]()
Cnmmm özel é bakarmisin biAmiiiiinnnnn hamisten goz gozu gormesin inssalh:))))