- 3 Aralık 2014
- 7.924
- 9.216
- 398
- Konu Sahibi Melegimm_2
Sen bilirsin hakkında hayırlısıBu ay sonuna kadar bekliycem
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen bilirsin hakkında hayırlısıBu ay sonuna kadar bekliycem
Bırı bı gun once bırı hunumden bıgun sonraTam gunundemi yaptin ilk testini nekadar önce yaptin
Canım belirti çokk testte yaptım buseklide ama dün akşam yaptım dayanamadimmmmmB Birkucukeylulmeselesi @ebru_can_ebru A Adigul
Kizlarrrr varmı belirti ağrı falan neler hissediyorsunuz![]()
Yaptım canım 4 ay önce 6 ayda bir olduğu için ve tarlusal kullandığım için yapmadım bu ayCanım ya inşallah sökülür rahatlarsin daha önce hiç soğan kürü yaptinmi
Bat ne zaman canmGünaydın kizlar. Belirtilerim devam ediyor hala
Pazar gunu yaptim ben de hîç bisey yok sıkıldim artık yapmicam test falanCanım belirti çokk testte yaptım buseklide ama dün akşam yaptım dayanamadimmmmmEki Görüntüle 2103112 Eki Görüntüle 2103113
Bat yarın canımBat ne zaman canm
Bende bat dundu canm testte gordunmu peki bi bakarmisin lütfen kuzum yaBat yarın canım
Canim ben goŕemedim ya yaniltmak istemem seni. Son iliski tarihini bazal ki garanti olsun o tarihten 2 hafta sonrasini dusun ancak o zaman cikiyormus idrardaBende bat dundu canm testte gordunmu peki bi bakarmisin lütfen kuzum ya
Ama işte o ü bilmiyorum bide ben geç yumurtadan kesin ondan galibaC
Canim ben goŕemedim ya yaniltmak istemem seni. Son iliski tarihini bazal ki garanti olsun o tarihten 2 hafta sonrasini dusun ancak o zaman cikiyormus idrarda
Hayirlisi olsun kuzum yaAma işte o ü bilmiyorum bide ben geç yumurtadan kesin ondan galiba
Hayırlısi olsun canım bi belirtin var miydiBen hasta oldum maalesef kızlar![]()
Bugün oldm adet kızlar ıyiki test almamisimSen bilirsin hakkında hayırlısı
Ewt canım bütün hamilelik belirtilerini birebir yaşadım bel ağrısı gaz sancısı kaşıklarda batma baş ağrısı gece terlemeleri kahverengi pembe lekelenme ama maalesef hasta oldum bugün gerçi ben ilaç kullanıyordum doktor adetimi düzene soksun diye verdi sanırım onun belirtileri de aynıymış bi daha ki aylara inşallahHayırlısi olsun canım bi belirtin var miydi
Anladim canım hayirlisi OlsunEwt canım bütün hamilelik belirtilerini birebir yaşadım bel ağrısı gaz sancısı kaşıklarda batma baş ağrısı gece terlemeleri kahverengi pembe lekelenme ama maalesef hasta oldum bugün gerçi ben ilaç kullanıyordum doktor adetimi düzene soksun diye verdi sanırım onun belirtileri de aynıymış bi daha ki aylara inşallah
Amin canım inşallahAnladim canım hayirlisi Olsun
Sanki çok ama cokk hafif bir cizgi görünüyor bu sabah yaptinmi tekrerdanCanım belirti çokk testte yaptım buseklide ama dün akşam yaptım dayanamadimmmmmEki Görüntüle 2103112 Eki Görüntüle 2103113
Evet iki hafta gecmesi gerekiyormuş ilişki tarihinden yoksa negatif çıkar testC
Canim ben goŕemedim ya yaniltmak istemem seni. Son iliski tarihini bazal ki garanti olsun o tarihten 2 hafta sonrasini dusun ancak o zaman cikiyormus idrarda