- 21 Ekim 2017
- 1.056
- 1.374
- 133
- Konu Sahibi Melegimm_2
-
Kafaya takmamak Vallahi en güzeli çok stres yapıyoruz psikolojik olarak da gecikme olabiliyorPazar gunu yaptim ben de hîç bisey yok sıkıldim artık yapmicam test falan
Sen testini sabah mı yaptin canimEvet iki hafta gecmesi gerekiyormuş ilişki tarihinden yoksa negatif çıkar test
Sen erken mi hasta oldunBen hasta oldum maalesef kızlar
Yok cnm kendim için demedim sanki B Birkucukeylulmeselesi attigi testte gördüm yada öyle gormek istiyor olduğum icinmi ne anlamadm ama sanki yaklastirinca çok hafif bı çizgi varSen testini sabah mı yaptin canim
Canm dün akşam yaptım 7 de o testiYok cnm kendim için demedim sanki B Birkucukeylulmeselesi attigi testte gördüm yada öyle gormek istiyor olduğum icinmi ne anlamadm ama sanki yaklastirinca çok hafif bı çizgi var
Benim 4 gün var elimde ovu testi var acaba denesemmii
Sabahki idrarla yapsaydın daha net sonuç alirdinCanm dün akşam yaptım 7 de o testi
Dayanamadimmmmmmmm ahh ahhhhSabahki idrarla yapsaydın daha net sonuç alirdin
Nolacak bizim bu halimiz bosyere yaptığım testlerin haddi hesabı yokDayanamadimmmmmmmm ahh ahhhh
Ay sorma testi alıyorum bekliyim sabah yaparım diyorum 5 daka sonra kendimi wc de buluyorum akıntı çok fazla yaNolacak bizim bu halimiz bosyere yaptığım testlerin haddi hesabı yok
Bat ne zamandı bugün mu yoksa dunmuyduAy sorma testi alıyorum bekliyim sabah yaparım diyorum 5 daka sonra kendimi wc de buluyorum akıntı çok fazla ya
Dundu canmBat ne zamandı bugün mu yoksa dunmuydu
Ayy hadi hayırlısı bakalimm inşallah bebisin seninledir canım güzel haberlerini bekliyoruzDundu canm
İnşallah cnm ya senin nezama batAy
Ayy hadi hayırlısı bakalimm inşallah bebisin seninledir canım güzel haberlerini bekliyoruz
2 yıldır canm sen inşallah ise yaramistir3 Şubat benim bu ay soğan kürü yaptım bakalım sonuclari merakla bekliyorum
Ne zamandır bebek bekliyorsun sen canm
Ben dokuz aydır çalışma yapıyorum yani olsaydı şimdiye kadar doğmuştu bebisim :))2 yıldır canm sen inşallah ise yaramistir
Yok kuzum yaBen dokuz aydır çalışma yapıyorum yani olsaydı şimdiye kadar doğmuştu bebisim :))
Allah ne zaman ol derse ozaman olacak inşallah bizlere sabırla beklemek düşüyor inşallah sende en kısa zaman da bebegine kavusursun canm
Herangi bi sıkıntı varmi kist miyom vs.
Peki adet ağrısı sancısı falan varmı şuan sende mesela kasıklarda batma oluyormus akıntı falan oluyormuş ama tabi kişiden kişiye değişebiliyor en çok duyduklarım arasinda batma akıntı göğüste hassasiyetYok kuzum ya
Goguslerim büyüdü kaşık ağrısı batması arada bel ağrısı akıntı çok var krem kıvamlıPeki adet ağrısı sancısı falan varmı şuan sende mesela kasıklarda batma oluyormus akıntı falan oluyormuş ama tabi kişiden kişiye değişebiliyor en çok duyduklarım arasinda batma akıntı göğüste hassasiyet
Krem kivamli iltahap falan diyorlar inşallah degildir ama bilemedimki akışkan uzayan akinti duymuştum ben kuzum hakkında hayırlısı bekleyelim pozitif sonuçlar görelim insallahGoguslerim büyüdü kaşık ağrısı batması arada bel ağrısı akıntı çok var krem kıvamlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?