- 11 Ekim 2017
- 12.316
- 11.879
- 298
- 34
- Konu Sahibi Melegimm_2
Sagol cnm darısı tum ısteyenlere ıns cnm belkı gıtttımde keseyı gorurum bellımı olır
Testte pozitif ciktiysa kanda hayli hayli çıkar canım hayırlı olsun![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sagol cnm darısı tum ısteyenlere ıns cnm belkı gıtttımde keseyı gorurum bellımı olır
Testte pozitif ciktiysa kanda hayli hayli çıkar canım hayırlı olsun![]()
Inssah görursun canımSagol cnm darısı tum ısteyenlere ıns cnm belkı gıtttımde keseyı gorurum bellımı olır
Canim.bu ay bende bisi yok esim sehir disinda calisio.yumos tarihi gectiCanım yeni bat tarihini yazarsan yenisini ekliyim
Hemen neden umutsuzluga kapiliyorsun canım ya bugün olmazsa yarın,yarın olmazsa diğer gün elbett olacak Allah ne zaman ol derse ozaman olacak sabretmelisinBen artık yazmıycam ayrılıyorum burdan. Kan sonucum hcg 0,35 çıktı. Hala adet olmadım günler geçmesine rağmen. İstemiyorum gebelik falan . Demekki benim çocuğum olmayacakmış napalım... moralim aşırı derecede bozuk.hadi Allaha emanet olun .
Testini yeniledinmi canmValla 5 damla diyodu bende oyle yaptim vallahi sastim kaldim artik![]()
4 şubatHadi kızlar inşallah bizlere 2018 yılı uğurlu gelir ve hepimizin kucaklari bebisle dolarr
Melegimm_2 ....(bat).... 3 Şubat
@-Gzmlkz- ....(bat)...... 16 Şubat
@Nurabdullahpolat ..(bat).... 8 Ocak
papatyam67 .......(bat)..30 aralik
dlkkydlntpl ..........(bat).......26 Ocak
@gelbebicik .......(bat)........6 Ocak
Moruk ....(bat) ........20 ocak Beklemede
@Vayneymis ....(bat) ....14 Şubat
@Birkucukbebismeselesi ....(bat)....30 Ocak
@yvz13 ........(bat).....8 Şubat
@sadeceMelek ....(bat)....6 Şubat
@seray ay .......(bat).....17 Ocak
@ebru_can_ebru .....(bat).....30 Ocak
@Cokopremses ....(bat).....8 Şubat
@srplmtmtk .....(bat)......20 Ocak
D Duykam464600 ......(bat)......24 Ocak
@alinaz .........(bat)......25 Ocak
A Adigul .....(bat)......31 Ocak
@ftmclk .....(bat).....3 Şubat
Yeniledim canim bugun gene negatifTestini yeniledinmi canm
Kızlar bisi sorucam acil cevap verirmisiniz adet oldum günden saymaya başladım bu güne kadar şuan 28 ci gündeyim normalde 28 ocak adet olmam lazım ama şuan 28 çi gündeyim bugün mu olmam gerekiyo du yoksa daha günüm gelmemişmi kafam çok karıştı pazar gününü mu beklemeliyim son adet tarihim 30 aralık
Teşekkürederim canım cevabın içinGünü gününe geliyorsa adetin bugün bat günün
rica ederim canım. meleğini mi bekliyosunTeşekkürederim canım cevabın için
Evet canım çok istiyorumrica ederim canım. meleğini mi bekliyosun
ne zamandır deniyorsunuz canımEvet canım çok istiyorum
Evlendim günden beri canim 1 senelik evliyiz çok istiyoruz eşimde bende eşim benden daha çok istiyone zamandır deniyorsunuz canım
rabbim hayırlı zamanda sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah isteyen herkese.Evlendim günden beri canim 1 senelik evliyiz çok istiyoruz eşimde bende eşim benden daha çok istiyo
Inşallah gelir meleğin canım hayırlısı olsun hakkımızda ne zaman adet tarihinrabbim hayırlı zamanda sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah isteyen herkese.
ben 5 senelik evliyim 2 düşüğüm oldu eşim çocuk istemediği için zor ikna ettim uzun uğraşlar sonunda. geçen ay korunmayı bıraktık bata yakın zamanda. benimde bu ay ilk denemem hayırlısı olur inşallah
amin canım. 20 şubat canmInşallah gelir meleğin canım hayırlısı olsun hakkımızda ne zaman adet tarihin
Daha varmış ya ama.sen yinede devam et çalışmalara adet günüm bugün hala devam ediyorum çalışmalara meselaamin canım. 20 şubat canm