Umudunu kaybetmeyen Anne adaylarii burdamisinizz bakalimm:)))hadi herkes bat gününü yazsın

Ben artık yazmıycam ayrılıyorum burdan. Kan sonucum hcg 0,35 çıktı. Hala adet olmadım günler geçmesine rağmen. İstemiyorum gebelik falan . Demekki benim çocuğum olmayacakmış napalım... moralim aşırı derecede bozuk.hadi Allaha emanet olun .

Ben artık yazmıycam ayrılıyorum burdan. Kan sonucum hcg 0,35 çıktı. Hala adet olmadım günler geçmesine rağmen. İstemiyorum gebelik falan . Demekki benim çocuğum olmayacakmış napalım... moralim aşırı derecede bozuk.hadi Allaha emanet olun .
Hemen neden umutsuzluga kapiliyorsun canım ya bugün olmazsa yarın,yarın olmazsa diğer gün elbett olacak Allah ne zaman ol derse ozaman olacak sabretmelisin

:KK200:Hadi kızlar inşallah bizlere 2018 yılı uğurlu gelir ve hepimizin kucaklari bebisle dolarr :anneadayı::anneadayı::anneadayı:

Melegimm_2 Melegimm_2 ....(bat).... 3 Şubat

@-Gzmlkz- ....(bat)...... 16 Şubat

@Nurabdullahpolat ..(bat).... 8 Ocak:işsiz:

papatyam67 papatyam67 .......(bat)..30 aralik :duduk:

dlkkydlntpl dlkkydlntpl ..........(bat).......26 Ocak :anneadayı::nazar:

@gelbebicik .......(bat)........6 Ocak :uykucu:

Moruk Moruk ....(bat) ........20 ocak Beklemede:dua:

@Vayneymis ....(bat) ....14 Şubat

@Birkucukbebismeselesi ....(bat)....30 Ocak

@yvz13 ........(bat).....8 Şubat

@sadeceMelek ....(bat)....6 Şubat

@seray ay .......(bat).....17 Ocak:işsiz:

@ebru_can_ebru .....(bat).....30 Ocak

@Cokopremses ....(bat).....8 Şubat

@srplmtmtk .....(bat)......20 Ocak:duduk:

D Duykam464600 ......(bat)......24 Ocak

@alinaz .........(bat)......25 Ocak

A Adigul .....(bat)......31 Ocak

@ftmclk .....(bat).....3 Şubat

4 şubat

Kızlar bisi sorucam acil cevap verirmisiniz adet oldum günden saymaya başladım bu güne kadar şuan 28 ci gündeyim normalde 28 ocak adet olmam lazım ama şuan 28 çi gündeyim bugün mu olmam gerekiyo du yoksa daha günüm gelmemişmi kafam çok karıştı pazar gününü mu beklemeliyim son adet tarihim 30 aralık

Kızlar bisi sorucam acil cevap verirmisiniz adet oldum günden saymaya başladım bu güne kadar şuan 28 ci gündeyim normalde 28 ocak adet olmam lazım ama şuan 28 çi gündeyim bugün mu olmam gerekiyo du yoksa daha günüm gelmemişmi kafam çok karıştı pazar gününü mu beklemeliyim son adet tarihim 30 aralık

Günü gününe geliyorsa adetin bugün bat günün

Evlendim günden beri canim 1 senelik evliyiz çok istiyoruz eşimde bende eşim benden daha çok istiyo
rabbim hayırlı zamanda sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah isteyen herkese.
ben 5 senelik evliyim 2 düşüğüm oldu eşim çocuk istemediği için zor ikna ettim uzun uğraşlar sonunda. geçen ay korunmayı bıraktık bata yakın zamanda. benimde bu ay ilk denemem hayırlısı olur inşallah

rabbim hayırlı zamanda sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah isteyen herkese.
ben 5 senelik evliyim 2 düşüğüm oldu eşim çocuk istemediği için zor ikna ettim uzun uğraşlar sonunda. geçen ay korunmayı bıraktık bata yakın zamanda. benimde bu ay ilk denemem hayırlısı olur inşallah
Inşallah gelir meleğin canım hayırlısı olsun hakkımızda ne zaman adet tarihin

Back