Umudumuz Umut olsun

selam kızlar uzun oldu uğramayalı hepiniz iyisinizdir umarım....
idil hanım 30 mart sabah 9 da sezaryanla yanımda olacak inşallah.....

canımmm hayırlısı ile kucağına almayı allah nasip etsinn birtanemmm 30 mart süperr bir tarih hihoyyyt

günaydınnnnnnnnn kızlarrrrrrrr..sinemcim nasılsın?

GÜnaydın merven ıyıyım sen nasılsın rumelılı allah kucaĞına almayı nasıp etsın canım
mervıŞ kız 8 gÜn kaldı adetıme ne Çabuk geÇıyor gÜnler yaaaa

merve adet olmadın dimi canım daha az kaldı inş. güzel haberlerini bekliyoruz kaydirigubbakcemile5

selam kızlar uzun oldu uğramayalı hepiniz iyisinizdir umarım....
idil hanım 30 mart sabah 9 da sezaryanla yanımda olacak inşallah.....
gülşencim hayırlısıyla gelsin inşallah minik idilin sağsalim kucağına alırsın inşallah canım fotosunu koymayı unutma topiğimizin ilk prensesi o canım
günaydın raziş nasılsın hafta sonun nasıl geçti canım

günaydın sinemcim iyiyim sen nasılsın canım sıradan bir hafta sonuydu evdeydim güzelim senin nasıldıa.s.

günaydınlar sinem ve diğer hanımlar.hepinize güzel bi hafta diliyorum.bu hafta heyecenlı olacak gibi geliyo bana.

bende evdeydim hafta sonu canım bi yaramazlık yok dün sol kasığım çok sancıdı adım aterken bil ağrıyodu yumurtam mı çatladı acaba az kaldı adetime 8 gün var kızlar merviş kırmızı kartı yemedin umarım canım

merve adet olmadın dimi canım daha az kaldı inş. güzel haberlerini bekliyoruz kaydirigubbakcemile5

yok cnm olmadım çook şükürr kaydirigubbakcemile5 daha var bakalım.
cnm 8gün kala yumurta çatlaması kalmaz cnm hele sen erken yumurtluosun ya.. genelde hamileyken öle sancılar olurr

bu hafta baya heyecanlı olacak galiba.benimde ilaç perşembe bitecek inşallah.sonra hasta olacam ve seropheneye başlıcam inşallah bu sefer yumuşlar büyür.

Hayırlısı nevtgÜlcÜm kızlar o zaman benımkı dÖllendımı acaba Çok sancıyo yÜrÜrken bıle batıyodu

gerçi haklısın merviş ben erken yumurtluyorum kısmet bakalım ayın 31 i bilemedin 1 inde garanti olurum kızlar

hayırlısı olsun sinemcim mervecim inşallah olmazsınızda bebiş olur kısmetse bu arada benim kociş neden bekliyormuş biliyor musunuz ameliyatın sonucu yüzdeyüz değilmiş yüzde yetmişbeş falan dedi dr başarı oranına o yüzden araştırıyormuş bizim gibi olan bir tanıdık dr. var onlarında öyleymiş onlar ameliyat olmamış tüpbebek yaptılar ondan düşünüyormuş bende tüp bebekde de yüzdeyüz garanti vermediklerini söyledim ayrıca onların ikiz bebekleri var biri kız bir erkek allahım günah yazmasın ama erkek olan sarışın mavi gözlü ne anne ne baba kız babaya benziyor ama diğeri benzemiyor

sinemm garantiii hamile olursunnn canımm öyle diyelim öyle olsun..

benimde el ayak buz bugün hiç ısınamadım karnımda arada regl ağrısı oluyor ama öyle bıçak saplanması gibi bir ağrı yaşamadım hiç normal ağrı.. bakalım ne olucak..

raziyecimm ay deme ya tüp bebekte allah korusun karıştı mı acaba? yaptı mı sağlam yerde yaptırmak lazım çokönemli bence

insanın aklına kötü şeyler geliyor hemen.rabbim tüp bebeğe muhtaç ettirmesin.insan bazı şeylerde tereddüt etmese bile düşünmeden edemiyo.

ya bilmiyorum mervecim izmirde yaptırmışlar adam kendiside dr. belki akrabalarında vardır bilmiyorum ama anne babaya benzer ya kız çok bnziyor ama erkek olanı alakası yok birde tuhaflar 6 aylık daha denge sağlayamıyorlar yani bellerini tutamıyorlar sallanıyorlar insanın kucağında allah uzun ömür versin açıkcası ben korkuyorum tüpbebekten allahım inşallah normal bir şekilde verir hepimize bebek arkadaşlar

kızlar nereye kayboldunuz bilmiyorum iş yerinden bi bayan kahve falına baktırmış haile haberi alacaksın demiş oda yanıma geldi böyle oldu diye ben sana yordum dedi hayırlısı bakalım canlarım allah herşeyin hayırlısını versin sağlık mutluluk versin hayırlı evlatlar versin göbüşümüzü bebiş doldursun aminnn:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…