selam kızlar uzun oldu uğramayalı hepiniz iyisinizdir umarım....
idil hanım 30 mart sabah 9 da sezaryanla yanımda olacak inşallah.....
gülşencim hayırlısıyla gelsin inşallah minik idilin sağsalim kucağına alırsın inşallah canım fotosunu koymayı unutma topiğimizin ilk prensesi o canımselam kızlar uzun oldu uğramayalı hepiniz iyisinizdir umarım....
idil hanım 30 mart sabah 9 da sezaryanla yanımda olacak inşallah.....
günaydın raziş nasılsın hafta sonun nasıl geçti canım
günaydın kk nı n en güzel hatunları nasılsınız yeni bir hafta bizi bekliyor canlarım
nevgülcüm benim adım sinem 26 yaşındayım 3.5 yıllık evliyim hamişlikte bir problem yok bir tek denk getiremiyoruz :)bir adet kürtajım var kalp atışları duyulmadığı için
merve adet olmadın dimi canım daha az kaldı inş. güzel haberlerini bekliyoruz kaydirigubbakcemile5
merve adet olmadın dimi canım daha az kaldı inş. güzel haberlerini bekliyoruz kaydirigubbakcemile5
bende evdeydim hafta sonu canım bi yaramazlık yok dün sol kasığım çok sancıdı adım aterken bil ağrıyodu yumurtam mı çatladı acaba az kaldı adetime 8 gün var kızlar merviş kırmızı kartı yemedin umarım canım
hayırlısı olsun sinemcim mervecim inşallah olmazsınızda bebiş olur kısmetse bu arada benim kociş neden bekliyormuş biliyor musunuz ameliyatın sonucu yüzdeyüz değilmiş yüzde yetmişbeş falan dedi dr başarı oranına o yüzden araştırıyormuş bizim gibi olan bir tanıdık dr. var onlarında öyleymiş onlar ameliyat olmamış tüpbebek yaptılar ondan düşünüyormuş bende tüp bebekde de yüzdeyüz garanti vermediklerini söyledim ayrıca onların ikiz bebekleri var biri kız bir erkek allahım günah yazmasın ama erkek olan sarışın mavi gözlü ne anne ne baba kız babaya benziyor ama diğeri benzemiyor