Umudumuz Umut olsun

kızlarrrrrrrrrrrrrrr ben karar verdim yapıcam yarın testi yetti canımaaaaaaaaa çıkarsa silik falan çıkar olmadı bekleriz çare yok zaten:1no2: siz ne dersiniz

çikolatam sen gene dene canım öbür ay adetten sonra aşla çalışmalara meleğin inş. çok bekletmeden gelir bitane varmış meleğin allah bağışlasın canım darısı başımıza

merve kız kan testi yaptırabiliyosan garanti olur yapacan mı haber ver merak ederim yoksa

ben kızımda hafta kala mide bulantısı ve istifra yaşamıştım ve şüphelendiğimden gün kala idrarda çok silik görmüştüm

hayırlısı canım kızlar ben birazdan yemeğe çıkıcam cokacimcoook hepinize afiyet olsun canlarım

mervem yap gitsin kız zaten varsa çıkar galiba ısın nasıl gidiyo düşme var mı
yok cnm 36,9 ama son 2gün düşüyor yarın düşmezse yaparım düşerse yapmam ozaman
merve kız kan testi yaptırabiliyosan garanti olur yapacan mı haber ver merak ederim yoksa
evde test var busefer ilk idrar yapayım diyorum kesin ateşim yarında 36,9 çıkarsa yapıcam canım
ben kızımda hafta kala mide bulantısı ve istifra yaşamıştım ve şüphelendiğimden gün kala idrarda çok silik görmüştüm

kaç gün kala cnm idrarda bakmıştın?

ooo bayağı erken çıkmış çikolatam mervem yarın ısın düşmezse yap sabah yaz bize sonucu

QUOTE=cancer;5866588]oo canım süper ozamann tamamdır kızlar yarın ak mı kara mı belli olur bencede ...ayy heyecanlandımm yaa kaydirigubbakcemile3[/QUOTE]

hadi bakalım hayırlısı olsun yarın sabah haberlerini beklicez cnm. :teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…