Umudumuz Umut olsun

selam kızlar, benim canım sıkkın da o yüzden sizi de sıkmak istemedim sabah. sinemcim adet belirtisi şimdilik var diyemem de geçen ayda hiç bir belirti vermeden geldi hem de gebelik testi yaptırdım kan sonucumu aldım, işyerime döndüm baktım ki kırmızı kart:çok üzgünüm:
hayırlı cumalarımız olsun, dualarımızı kabul etsin Yarabbim...

Merhaba kızlar hayırlı cumalar dilerim sizlere toplantıdalarda bizimkiler uğrayayım dedim kartı yedim dün yarın doktora gidicem bakalım

bu geçmişe bakayım uğrayamıyorum bu aralar iş yerinde yasak eve gidincede kimse kalmamış oluyor maalesef

hoşgeldin asiyecim nasılsın geçmiş olsun canım inşallah yumoş takibinden sonra gelecek bebişin bitanem

ınşallah razişim canım benim knedi doktorum ne diycek bakalım ona göre hareket etcez.
Kocana kızmışın razişim anlamıyorlar bazen bizi ne kadar çaba gösterdiğimizi görmüyorlar inşallah biraz seni anlar bu şekilde.
Mervecimin hamiş olma ihtimali varmış hadi bakalım mervecim inşallah hamişsindir.
Sevgili hamiş ayşemiz gelmiş gitmiş iyi sanırım o da bebeği de. Aman herkes iyi olsun dua ediyorum valla. ısteyen herkes hamiş olsun, ekonomi düzelsin, işsizlik azalsın hepsi için dua ediyorum.....

amin bitanem bu güzel duaların inşallah kabul olur evet kocişe kızdım bakalım anlayacakmı :mymeka:
inşallah sende tez zamanda kavuşursun canım benim hepimiz kavuşalım çok zor gerçekten beklemek rabbim sabır versin bize:Saruboceq:

asiyecimmm çoook özledimiişimm canımmm..hadi bakalım hayırlısı canımm ben buay ovulasyon testi kullandım ondan bir heves içindeyim acaba mı diye bakalım canım? bekliyorum günüm geçmedi daha var..

sende hadi hayırlısıyla başla canım tedavine inşallah..

cetrefilli ayşecikk üzülme %50 şans bile çook iyi bence stres yapma al ovulasyon testi sende bende herkese öneriyorum sağlam oluyor gününü biliyorsun diye diyorum..

mervecim bende sizleri özledim canım merak ediyorum ne alemdesiniz diye ben uğradığımda pek kimse kalmıyo.

canlarım pek çıkmak zorundayım toplantı bitti yarına pc düzelirse evdeki size doktorun ne dediğini yazarım öptüm hepinizi kendinize dikkat edin...

ben burdayımmmmmm.zeytin1007 bir sakıncası yoksa kendinden biraz bahsdermisin.gerçek adın.yaş kaç.kaç yıllık evlisin,hamileli için bir problemin varmı nebilim.

Son düzenleme:
kızlarrrrrrr karnım ağrımaya başladı ya ufff umutsuzluğa düşmeye başladım bu karın ağrısı hamilelik ağrısı gibi değilsenağlama

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…