Umudumuz Umut olsun

öyle ama o farklıydı böle bıçak saplanır gibiydi şimdi yok öle bişi ondan

sen kendini dinleme hayatım...akışına bırak...rabbim herşeyin hayırlısını verecek inş...

evet adaşımmm haklısın elde değil işte kafamı dağıtayım ben en iyisi..kaydirigubbakcemile

sen nasılsın adaşım oğluşun nası alıştın ev hayatına ?nası gidiyor hamişlik?

sana diyorum ama bende bi kaç gündür kendimi dinleyip duruyorum...oğlum kıpırdıyodu geçen haftalar..bu hafta çok sessiz...yada geçen haftakiler gaz mıydı diyorum...şöyle gerçek tekmesini bi sallasa göbüşüme...of yaa...iyidir inşallah çok merak ediyorum...

selam kızlar bende pazartesi gidiyorum doktora kısmetse belli olur herhalde cinsiyeti allahım saglıklı olsunda farketmez yorumu olan varmı..

nikolüm merak etme oğluşun çok iyiiii arada banada oluyor öyle evham yapıyoruz işte ama bebişlerimiz hep bizimle olacak inşallahhhhh
mervem yine başlamışsın bakıyorummmklava:klava:kartı görene kadar herkez hamiş unuttun mu bırak bakalım kendini dinlemeyiiiiiii:mymeka:

doğrudur cnm çok iyi anlıyorum hamile kalmak dert sonrasıda ayrı bir dert haklısın yakında tam tekme hissedicen dayan annesi
selam kızlar bende pazartesi gidiyorum doktora kısmetse belli olur herhalde cinsiyeti allahım saglıklı olsunda farketmez yorumu olan varmı..
canımm inşallah sağlıkla gelsinde dediğin gibi kız erkek farketmez:CüvCüv:
heh dedim ayşe gelmiş ben yedim oklavayı kız gene yakalandım mı sana azcık buhran yapamıcam mı ben yaakaydirigubbakcemile3 hemen dayak

allah gönlüne göre versin feyzacım..sağlıklı olsun da...

inşallah ayşecim...sizlerle konuşunca biraz olsun rahatlıyorum...oğluşum iyi olsun başka bişey istemiyorum şu an...

amiiinn canım en önemliside o allah kazandırıp kaybettirmesin inşallah sağlıkla doğurmayı büyütmeyi nasip etsinn canımm.. senin kontrol nezaman gerçi yakın zamanda gittin cnm sen tatlı bişi yiyip çikolata falan uzan canım beline yastık dayayıp eminim ozaman daha çok hissetceksindir..

geçen hafta gittim canım...önümüzdeki hafta gidicem bi daha...yaptım canım dediklerini..çikolatalı süt içtim bisküviyle şokella yedim....ama yine yok...bugün bikere hissettim ya yine de yeter..inşallah iyidir kuzucuğum....

ahh canımcım benim bebişin içinde ve sağlıklı inş ben inanıyorum sende inan belki senin oğluşun usludur ne güzel bak işte annesini rahatsız etmiyor tekmeler atmıyo ama arada ben burdayım annecim diyo...

mervecim sende kafana takma canım benim içimdem bu ay hamileymişsin gibi geliyor ama hiç üzülme bu ay olmazsa sonra olur olur ama ben inanıyorum hepimizin topiş topiş bebişleri olacak

dimii sinemimm, razişimm, nasibimm (ikinciye inş), ayşecim bende tabi ve diğer bütün güzel hatunlar isimlerini hatırlayamadıklarım da hepimiz anne olacağız birgün inş

ahh canımcım benim bebişin içinde ve sağlıklı inş ben inanıyorum sende inan belki senin oğluşun usludur ne güzel bak işte annesini rahatsız etmiyor tekmeler atmıyo ama arada ben burdayım annecim diyo...

inşallah beyzacım..allaha tevekkül etmekten başka yapabileceğimiz bişey yok..rabbim hepimize topiş topiş bebişler nasip etsin sağlıcakla inş....

selam kızlar uzun oldu uğramayalı hepiniz iyisinizdir umarım....
idil hanım 30 mart sabah 9 da sezaryanla yanımda olacak inşallah.....

ay canııımmm...inşallah sağlıcakla gelir kuzucuğun...topiğimizin 3. ama ilk kız bebişi geliyoooooooooo....hihoyyyt :teytey:

TOPıĞıMıZıN ıLK ANNESı
* Boddim......................................( Esma )..........17.09.1987
* Emelyucel.................................( Emel )............02.03.1982

UMUDUNA SONUNDA KAVUŞAN GÜZEL HAMıŞLERıMıZ

* nazers......................................( Nazmiye )......09.03.1984
* RUMELıLı.................................( Gülşen )........29.03.1979
* ssensun...................................( Seher )..........31.07.1982
* aslımmm................................. ( Aslı ).............28.01.1985
* myhope....................................( Ayşe )...........06.12..1974
* nicole78...................................( Merve ).............01.12.1978
* aabeyazmelek..........................( Feyza)............24.09.1984

* melankolia.............................. ( Pınar )............26.02.1985
* rasema.......................................(Semr a.)................10.01.??

UMUDUNU TAŞIMAYA DEVAM EDEN GÜZELLER

* asiş....................................20 Mart ( Asiye ).............15.02.1981
* crazybaby.......................... 01 Nisan ( Nasip )...........28.01.1972
* alabama......................................... .( Şebnem )...........07.08.1971
* Rahel............................................. . ( Emel )..............15.02.1978
* cancer............................................ ..( Merve ).............23.06.1982
*zeytin1007....................................... .. (Sinem).............25.10.1982
* bbaran............................................ .. (Beyza )...............????
* raziş................................................. ( Raziye )............03.06.1984

BıZLERDE BU AY UMUDUMUZA KAVUŞABıLMEK ıÇıN ELıMıZDEN GELENı YAPALIM GERıSıNı ALLAHA BIRAKALIM

HADı ARTIK BOYANSIN LıSTEMıZ PEMBEYE
LıSTEMıZı GÖREN MAŞALLAH DESıN

Son düzenleme:

hadi gülşenim hayırlısıyla doğumun gerçekleşir
allah şimdiden çabucak kurtarsın hayatım
ikinizde allaha emanet olun
şimdiden çok geçmiş olsun......

ben geçmişi bi okuyup geleyimkaydirigubbakcemile3

günaydın kk nı n en güzel hatunları nasılsınız yeni bir hafta bizi bekliyor canlarım

nevgülcüm benim adım sinem 26 yaşındayım 3.5 yıllık evliyim hamişlikte bir problem yok bir tek denk getiremiyoruz :)bir adet kürtajım var kalp atışları duyulmadığı için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…