Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nedenki güzelim.:çok üzgünüm:
doğrudur cnm çok iyi anlıyorum hamile kalmak dert sonrasıda ayrı bir dert haklısın yakında tam tekme hissedicen dayan annesisana diyorum ama bende bi kaç gündür kendimi dinleyip duruyorum...oğlum kıpırdıyodu geçen haftalar..bu hafta çok sessiz...yada geçen haftakiler gaz mıydı diyorum...şöyle gerçek tekmesini bi sallasa göbüşüme...of yaa...iyidir inşallah çok merak ediyorum...
canımm inşallah sağlıkla gelsinde dediğin gibi kız erkek farketmez:CüvCüv:selam kızlar bende pazartesi gidiyorum doktora kısmetse belli olur herhalde cinsiyeti allahım saglıklı olsunda farketmez yorumu olan varmı..
heh dedim ayşe gelmiş ben yedim oklavayı kız gene yakalandım mı sana azcık buhran yapamıcam mı ben yaakaydirigubbakcemile3 hemen dayaknikolüm merak etme oğluşun çok iyiiii arada banada oluyor öyle evham yapıyoruz işte ama bebişlerimiz hep bizimle olacak inşallahhhhh
mervem yine başlamışsın bakıyorummmklava:klava:kartı görene kadar herkez hamiş unuttun mu bırak bakalım kendini dinlemeyiiiiiii:mymeka:
selam kızlar bende pazartesi gidiyorum doktora kısmetse belli olur herhalde cinsiyeti allahım saglıklı olsunda farketmez yorumu olan varmı..
nikolüm merak etme oğluşun çok iyiiii arada banada oluyor öyle evham yapıyoruz işte ama bebişlerimiz hep bizimle olacak inşallahhhhh
mervem yine başlamışsın bakıyorummmklava:klava:kartı görene kadar herkez hamiş unuttun mu bırak bakalım kendini dinlemeyiiiiiii:mymeka:
doğrudur cnm çok iyi anlıyorum hamile kalmak dert sonrasıda ayrı bir dert haklısın yakında tam tekme hissedicen dayan annesi
adaşım ne güzel demişsin...hamiş olayım diyosun önce sanki bütün dertler btecek...ama daha başka tedirginlikler çıkıyo sonra...allahım herkese meleğini sağlıcakla dünyaya getirmeyi nasip etsin...inşallah sizlerede en kısa zamanda hamişş olmayı...
amiiinn canım en önemliside o allah kazandırıp kaybettirmesin inşallah sağlıkla doğurmayı büyütmeyi nasip etsinn canımm.. senin kontrol nezaman gerçi yakın zamanda gittin cnm sen tatlı bişi yiyip çikolata falan uzan canım beline yastık dayayıp eminim ozaman daha çok hissetceksindir..
geçen hafta gittim canım...önümüzdeki hafta gidicem bi daha...yaptım canım dediklerini..çikolatalı süt içtim bisküviyle şokella yedim....ama yine yok...bugün bikere hissettim ya yine de yeter..inşallah iyidir kuzucuğum....
ahh canımcım benim bebişin içinde ve sağlıklı inş ben inanıyorum sende inan belki senin oğluşun usludur ne güzel bak işte annesini rahatsız etmiyor tekmeler atmıyo ama arada ben burdayım annecim diyo...
selam kızlar uzun oldu uğramayalı hepiniz iyisinizdir umarım....
idil hanım 30 mart sabah 9 da sezaryanla yanımda olacak inşallah.....
selam kızlar uzun oldu uğramayalı hepiniz iyisinizdir umarım....
idil hanım 30 mart sabah 9 da sezaryanla yanımda olacak inşallah.....