Umudumuz Umut olsun

ya merve olumsuz düşünme canım yaaa allha hayırlısını versin sonuçta sağlığımız yerinde dimi

üf evet ya şeytan işte insanın içine giriveriyor ne bilim yapasım var ama buay testi kullancamhihoyyyt çift çizgiiii çiftt çizgiii kendimi motive edeyim delikafadulden

ay mervecim çok heyecanlandım canım yaaa...yap bakalım yarın ama kaç gün var ki senin regline...sen bu ay geç yumurtladım demedin mi?geç döllenme olduysa adetin geciktiğinde bile hemen çıkmayabilir...hevesini kırmiim ama bence cumaya kadar beklesen...
raziyecim senin adına da herşeyin hayırlısı olsun...bak kocişinin bi bildiği varmış...
sinemcim senin de az kalmış...hadi bu ay hamiş haberleri alalım canlarım...
bütün güzel arkadaşlarım...hepinizi öpüyoruz oğlumla...
kızlar dün oğluşum kıpır kıpırdı çok şükür...erkek bebekler biraz tembel olurmuş bi kaç gün hareket etmeyebilirmiş...şükür ki ben burdayım dedi meleğim...

ay canım benim evet cnm geç yumurtladım 18.gündü ama bugün 29.günüm yarın 30.günüm olcak yani yumurtlamadan 12.gün sonra olmuş oluyor. benim yumurtlamadan sonra 13.gün regl gelmiş olabiliyor yani 1gün önce yapmış olucam canım testi.. eğerki oda ateşim yüksek çıkarsa çıkmazsa düşerse zaten gerek yok regl gelmiş olacak. merve içim yüreğim sanki sıkışıyor yapmak istiyorum ama çıkarsada erken öğrenmem iyi çünkü progestan takviyesi alabilirim öyle demişti doktorum

canımmm benimm senin adınada çoook sevindimmm süperr vursun tekme hihoyyytminnoşşdelikafadulden

ya kızlar yemekten sonra midem bulandı benim yaa etli k .fasulye vardı çok kötüyüm gazoz içecem şimdi

selam millettttttttkaydirigubbakcemile3
bugün keyifsizim biraz havadan mı ne bilmem bir cee diyeyim dedim buralardayım arada uğrarım sizler nasılsınız bakalımmmm gülşenimmm Allah hayırlı sağlıklı bir şekilde kucağına almanı nasip etsin idilimiziiiii bişi de kalmamış ne güzel yaaaaa darısı hepimizin başınaaaaa:teytey: nasipim gelip gitmişsin olmuyor böylee huuu nerelerdesin yahuuukaydirigubbakcemilemervem neyse bana gerek kalmamışşşş yemişsin oklavayıııı zeytinim nikolüm gülsümüm razişimm birde çikolatam hoş gelmişsin nasılsınızzz:1hug: diğerleriiiii nerdesinizzzhepinizi öpüyoruz canlarım mucuksss mucukssssŞenizŞeniz

sinemcim şimdi geldim yemekten
merve2cm hoşgeldiniz oğluşunla maşallah paşaya kıpırdasın tabi canım
mervecim hadi bakalım yap yarın şu testi heyecanlandım valla sankim daha öncede demiştim yani hamişsin gibi geliyor ama değilsen bile üzülme olurmu bitanem sadece öyle hissettim
sinemcim hadi bakalım siz merveyle arka arkayasınız dimi inşallah arkasından sen gelicen güzelim

inş. razişim ya allah duysun 1:30 saat oluyo yemek yiyeli biraz önce başladı bulantım evet merve hadi ayağını sürü ben geliyorum arkandan
ayşecim sen nasılsın hep cee diyip gidiyosun olmuyo böyle ama oklavam nerdeklava: hah burdaymış seni daha sık görmek isterim canım aramızda

evet raziyecim demiştin unutmam mıkaydirigubbakcemile3 inşallahhh dua edin kızlar nolur sağlıkla gelsinnn eğer varsa meleğim..

ayşecimm ben kendi kendimi dövdümmmmmkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…