inş. canım adet ağrısı gibi oluyo bazen hamişlik belirtisi canım merviş nasılsın:ecrin_bebek:bebişin nasıl
mrb kızlar inşallah hrkes umut etteğine kavuşur hayırlısıyla.bende bir pco hastasıyım.ymurtalarım gelişmiyo.rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin.
merveeee canımcım ben de seni ve bebişini öperim şimdiden:)
pek ihamilelik öncesi böyle akıntı olur mu mervecim, sen söyle barifisfisfis
ayrıca mervecim yaa ne kadar düşüncesizim, kendi derdimden sana bi hal hatır etmiyorum, kusuruma bakma.
bebişin ve sen iyisiniz di mi canım her şey yolunda Allahın izniyle:1hug:
hoşgeldin merve2cim nasılsınız bakalım oğluşunuzla ben kartı yedim dün akşam senağlama
ayşecim oğluşun nasıl..dün gittin dimi dr a...
selamm millettttttkaydirigubbakcemile3
biz dün kontroldeydikkkk oğluşum çok iyiymiş ama emin olmak için özel bir hastaneye gidecez haftaya kısmetse fetal ayrıntılı usg içinnnnnnn
aylinimmm canımmm hoşgeldinn özlettin kız kendiniiiiiii:1hug:
beyzam biraz geç ama sanada günaydınnnnn:1hug:
mervem ne o stres falannn canın oklava çekti galibaaaklava:şaka bi yana inşallah olsun da merak etme bişeycik olmaz onaa
razişim geçmiş olsun canımmm
zeytinimmm canımm sen işi sıkı tut sonu bebiş olsun inşallahhhhh:Saruboceq:
asişim nasılsınnnnnnna.s.
ayşem aynı yorgunluktan bende de varrrrr her yanım dökülüyor sanki anlamadım gittiiiiiiii:sm_confused:bu arada sabır sabır ya sabırrrrr diyorum sadece sana belkide yanındadırrrr içinde seninledir inşallah diye de ekliyorum canımmm:1hug:
nikolüm bizde seni öpüyoruzzzzzzzza.s.
ee nasipim gülşenim şebbom rahelim sinemim pınarım feyzam semram nerelerdeeeee nazmiyemden haber yok esmamla batuşum emoşumla mertim iyilerdir inşallahhhh birde seherim le aslı vardı ya kaçaklar çok galibaaaa neyse unuttuğum yok herhaldeeee hepinizi öpüyoruz canlarımm mucukss mucuksssŞenizŞeniz
ben yazarken sen sormuşsun canımmm:1hug:gittik ama haftaya ayrıntılı usg ye girecez işte ben fetal eko isteyecek diyordum hep ama galiba onun için istanbula gitmek lazım diye bunu yeterli gördü sanırım fetal ayrıntılı usg dedi ne demekse ooooo sanırım kalbe daha çok bakılacak neyse hayırlısı olsun oğluşum sağlıklı olsun inşallahhhh napalım herşey onlar için değil miiiiiii
mrb nevgül allah hayırlısını versin canım moralini yüksek tut
bence de test için erken canım ya, adet gününü geçirelim de öncebilmiyorum ki canım, hamişlerimiiiiiz duyun sesimizidelikafadulden
allah korusun ama bu şekilde, psikolojik olarak hamiş olamsak bile adet gelmeyebiliyormus, bi kafadan atabilsek şu düşüncelerifisfisfis
bende de akıntı fazla ama sogan kürümün 13. günündeyim o cok artırdı akıntımı, yaaa test yapsam mı acaba???
kürtaj neden canım, bi sorun mu oldu?sağol ayşacim aylincim aslında 1 yıldır falan istiyorum ama kocam yurt dışına gidip geldiği için denk getiremiyoruz 2008 mayıs ayında hamiş kalmıştım temmuzda kürtaj oldum ağustostan beri istiyorum diyebilirim 3 yıl 4 aylık evliyim
canım inşallah sonuç alırsın, yani bebiş :)Aylincim ve razişim ve sinemcim bizde forum siteleri yasak ya yakalandım kapatmak zorunda kaldım kusura bakmayın
Aylincim bende pko var maalesef o yüzden yumurta büyümedi 11 cm de kaldı ama kendi doktoruma gidicem o beni iyi tanıyor ona göre bir yol çizecektir sanırım.
Sinemcim yumoşunun büyümesine sevindim canım inşallah iyi değerlendirip zamanı bebeğinize kavuşursunuz canım
Benden bu kadar kapamak zorundayım maalesef kendinize iyi bakın öptüm canlarım
hoşbulum canım kaydirigubbakcemile3 biz de sizi öpüyozzmerhaba güzel arladaşlarım...
aylin hoşgeldin canım...
hepinizi çoooookça öpüyoruz teyzeleri oğlumla...
hepimize bebişler versin Allahım inşallah canımmrb kızlar inşallah hrkes umut etteğine kavuşur hayırlısıyla.bende bir pco hastasıyım.ymurtalarım gelişmiyo.rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin.
yapma senağlama ama kişiye göre değişiyo gerçi..valla hayatım ben hiç belirti aramadım..hiç te bişey hissetmedim akıntı bulantı yorgunluk falan hiç olmadı...sadece adetim 2 gün gecikince idrar testi yaptım...çok silik 2.çizgi çıktı..tabi hemen kan testi...ve işte oğluşum benimle...inş hepiniz yaşıcaksınız bu güzel duyguyu canım..
ben de özledim kaydirigubbakcemile3biz dün kontroldeydikkkk oğluşum çok iyiymiş ama emin olmak için özel bir hastaneye gidecez haftaya kısmetse fetal ayrıntılı usg içinnnnnnn
aylinimmm canımmm hoşgeldinn özlettin kız kendiniiiiiii
hepinizi öpüyoruz canlarımm mucukss mucuksssŞenizŞeniz
canım bebişinle ilgili bi sorun yok di mi Allah korusun?benim drumda ayrıntılı ultrasonografi var ama ayrıca çocuk kardiyoloğuna gönderecekmiş zamanı gelince...bebeğin kalbini daha ayrıntılı kontrol edeceklermiş...evet haklısın canım herşey onlar için valla...
aylincim kalp atışları durduğu için 10 haft. kürtaj oldum malesef senağlama
allahmkucağınıza almayı nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın canlarım amin:Saruboceq:
canımm iyi yapıyorsun tabi kız bırakma yalnız bizi kaydirigubbakcemile5 napayım cnm iyim bende buay çok stresli geçti hamile kalmış olsam bile korkuyorum bişi olur diye
günaydın canlarım dr. iyi geçti yumoşum 18 mm olmuş rahim kalınlığımda gebeliğin tutunmasına uygunmuş erken olmasına rağmen hazırlamış çok beğendi yumoşumun fotosunu çekti hamile kalırsan ilk resmi dedi adam çok umutlu konuştu bu ay kalırsın hayırlı olsun dedi yaaa valla şaşırdım kızlar dünden bugünden itibaren çalışmalara başlayın dedi bu hafta fulllllkaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilesengözlerimebaksanabkafamçokkarıştıartık benim koca kaçacak benden :1shok:cokacimcoookama ben acımicam :jeyyar: