Umudumuz Umut olsun

ayşecim çok saol ne güzel umut veriyosun insana, inşallah şu an yanımdadır bebişim de daha ben bihaberimdir ondan:Saruboceq: yorgunluk da bahardan, mevsim değişikliğinden sanırım. oğluşunla sen iyi ol da yorgunluk dediğin ne ki valla.
sinem, aylin, raziş, beyza çok öpüyorum kızlar hepinizi. anca akşam girebilicem, işler gırla valla:teytey::dance::dance::dance::dance::teytey:

yaaaa niye kimsecikler yok ki yine:1no2:
semaaaaa nerelerdesin canım ev buldunuz mu?
hamişler annişler dualarınızı eksik etmeyin nolur, buna çok ihtiyacımız var çoook:çok üzgünüm:

sağol beyzam inş. gelir bu ay hayırlısı strese girmiyorum rahatım valla görüşürüz ayşecim iyi akşamlar aylin evet hamişler bize bol bol dua edin canlarım :ecrin_bebek::emir_bebek::CüvCüv: böyle olalım kucağımızda karnımızda boş kalmasın kaydirigubbakcemile3:teselli:

geldim gerikaydirigubbakcemile5
yok kız dün biraz evde oyalandım fazla yorulmadan azar azar bişeyler yapayım dedim ama sonrasında oğluşumu bayağı bir hissetmedim bir korku girdi içimee neyseki usg de gördüm de rahatladım gece malum eşimden fırsat olmuyor pek yoksa hemen hemen hergün geliyorummmm:içelim:
aylinimmm dur kız bidaha öpimmm seniiiiiiiŞenizŞeniz
ve bana biraz müsade mutfak yolu beni gözlerrrr annem gitti mecburen girecez artık isteyen yardıma gelebilir canımmm hiç hayır diyecek halim yokkkkk:roflol::roflol::roflol:
kaydirigubbakcemile3 yerim seniŞeniz
ayşecim çok saol ne güzel umut veriyosun insana, inşallah şu an yanımdadır bebişim de daha ben bihaberimdir ondan:Saruboceq: yorgunluk da bahardan, mevsim değişikliğinden sanırım. oğluşunla sen iyi ol da yorgunluk dediğin ne ki valla.
sinem, aylin, raziş, beyza çok öpüyorum kızlar hepinizi. anca akşam girebilicem, işler gırla valla:teytey::dance::dance::dance::dance::teytey:

ya hakkatenn benim uykulu halim de bahardaaaaan benneyaptımki neyse hayırlısı..
öptüm canım görüşürüzz:a015:

selamm millettttttkaydirigubbakcemile3
biz dün kontroldeydikkkk oğluşum çok iyiymiş ama emin olmak için özel bir hastaneye gidecez haftaya kısmetse fetal ayrıntılı usg içinnnnnnn:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
aylinimmm canımmm hoşgeldinn özlettin kız kendiniiiiiii:1hug:
beyzam biraz geç ama sanada günaydınnnnn:1hug:
mervem ne o stres falannn canın oklava çekti galibaaa :eek:klava:şaka bi yana inşallah olsun da merak etme bişeycik olmaz onaa:nazar:
razişim geçmiş olsun canımmm:nazar:
zeytinimmm canımm sen işi sıkı tut sonu bebiş olsun inşallahhhhh:Saruboceq:
asişim nasılsınnnnnnna.s.
ayşem aynı yorgunluktan bende de varrrrr her yanım dökülüyor sanki anlamadım gittiiiiiiii:sm_confused:bu arada sabır sabır ya sabırrrrr diyorum sadece sana belkide yanındadırrrr içinde seninledir inşallah diye de ekliyorum canımmm:1hug:
nikolüm bizde seni öpüyoruzzzzzzzza.s.
ee nasipim gülşenim şebbom rahelim sinemim pınarım feyzam semram nerelerdeeeee nazmiyemden haber yok esmamla batuşum emoşumla mertim iyilerdir inşallahhhh birde seherim le aslı vardı ya kaçaklar çok galibaaaa neyse unuttuğum yok herhaldeeee hepinizi öpüyoruz canlarımm mucukss mucuksssŞenizŞeniz

ayşem valla dünden beri midem çok yanıyo şimdi biraz daha iyiyim. canım benim yeğenime iyi bakmışsın hee :nazar::emir_bebek::nazar:iyi olmanıza sevindim ayşem:1hug:Allaha emanet olun bende sizi öpüyorum hayatım.

yaaaa niye kimsecikler yok ki yine:1no2:
semaaaaa nerelerdesin canım ev buldunuz mu?
hamişler annişler dualarınızı eksik etmeyin nolur, buna çok ihtiyacımız var çoook:çok üzgünüm:

canıım ev bulduk aslında 4 -5 tane ama çok küçüktü ya.nasip artık hayırlısı olsun.sen nasılsın canım iyimisin.dualarımızı eksik edermiyiz hiç canım Allahım hepinize nasip etsin:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:inşallah.benim mide gene yanmaya başladı neden yanarki acep.kendine ii bakk canım öptüm.

ayşem ogluşun iyi olmasına sevindim tabi seninde benim bu mide bulantılarım yine başladı ya kızlar napıcaz bu hafta veya bir dahaki hafta gidicem doktora belli olur herhalde cinsiyetimiz.. heyecan bastı saglıklı olsunda yeter geçen gün çok kötü agrı girdi çok korktum valla bebgim beni bırakıyor diye 1 hafta anca kendime bile gelemedim herkez iyidir umarım öpüldünüz beni soran yok sanırım başka...

emelcim dogum yapmışsın ogluşuna kavuşmuşsun sagsalim allah bagışlasın bebegine
allahım hepimizi bu güzel duyguyu yaşamayı nasip etsin...

günaydın kk nın en güzel hatunları nasılsınız ilk günaydın yine benden geç kalmayın hadi burda sizi bekliyorum:eek:hihoyyyt

günaydınnn canlarımmm yeni bir gün daha hayırlı ve güzel geçirmenizi dilerimmmm...amiiiiiiiinnn

valla sinemcim yine senden erken davranamadım:eek:
ama sizin günaydınınızla güne başlamak ayrı bi güzellik zaten:dance: günaydın mervecim, herkese günaydıııııııın...
eee sinemim yumoş aktif mi:sm_cool:

iyiyim canımcım hamdolsun, sadece gün saymayı unutmaya çalışıyorum, bak bunu yazarken bile adet sancısı gibi bişii hissediyorum, inşallah psikolojik tabi:KK66:
aman yaa erkek olmak varmış diyorum bazen, ama sonra ne kadar acıdır ki erkeklere acıyorum anne olmayı hissedemeyecekleri için..bu yüzden iyi ki kadınım ve bir gün anne mertebesine ulaşacağımı biliyorum

günaydın raziş nasılsın canım amin allah dualarımız kabul etsin sağlıklı uzun ömürlü hayırlı :emir_bebek::emir_bebek::ecrin_bebek:tosuncuklar versin bizlere

X