Umudumuz Umut olsun

Sağol razişim hayırlısı Allah tan ne diim.

Evet aylincim bu ay gittim ben 5 gün sabah akşam klomen kullandım yumurtalar için büyümedi takip ettiler bu ay gene çağırdı ama ben doktoru sevmedim

Sağol razişim hayırlısı Allah tan ne diim.

Evet aylincim bu ay gittim ben 5 gün sabah akşam klomen kullandım yumurtalar için büyümedi takip ettiler bu ay gene çağırdı ama ben doktoru sevmedim
canım inşallah çabucak gelir bebişin :emir_bebek:
Mrb aylİn ben sİnem nasılsın
selam sinem, teşekkür ederim, sen de iyisin inşallah?
evet aylincim tedavi önemli benim eşimde ameliyat olacak inşallah ondan sonra gelecek bebişimiz
inşallah,çabucak gelir a.s

bu ay da geçsin bi kontrole gidicem galiba,kist falan varsa diye korkuyorum, ya da yumurtlama problemi.. senağlama

ayrıca kızlar herkese kocaman kocaman selamlaaaar, ööle bi yogunluk var ki inanılmaz. bir de kırmızı karta 6 gün kaldı gelmesin diye dua ediyorum ama pek bir gerginim inşallah adet gerginliği deildir. :1no2: kronik bir yorgunluk var üzerimde, ya diyorum hamilelik belirtisiyse:eek: çok mu erken gelin güvey oluyorum bilmiyorum ki, test için erken mi kızlar, çatlıycam valla meraktan, bi idrar ya da kana baktırsam mı acaba, fisfisfis

ayrıca kızlar herkese kocaman kocaman selamlaaaar, ööle bi yogunluk var ki inanılmaz. bir de kırmızı karta 6 gün kaldı gelmesin diye dua ediyorum ama pek bir gerginim inşallah adet gerginliği deildir. :1no2: kronik bir yorgunluk var üzerimde, ya diyorum hamilelik belirtisiyse:eek: çok mu erken gelin güvey oluyorum bilmiyorum ki, test için erken mi kızlar, çatlıycam valla meraktan, bi idrar ya da kana baktırsam mı acaba, fisfisfis

benim de üç günüm kaldı.. bende de var, yorgunluktan ziyade hep uykum var. ama daha önce de böyle şeyler yaşayıp ümitlenmiş ve sonra hayal kırıklığı yaşamıştım, o yüzden ümitlenmemeye çalışıyorum...
bi de akıntım çok arttı 3-4 gündür.. onu da başka şeylere yoruyorum.
hamile olunca akıntı nasıl oluyo biliyo musunuz

benim de üç günüm kaldı.. bende de var, yorgunluktan ziyade hep uykum var. ama daha önce de böyle şeyler yaşayıp ümitlenmiş ve sonra hayal kırıklığı yaşamıştım, o yüzden ümitlenmemeye çalışıyorum...
bi de akıntım çok arttı 3-4 gündür.. onu da başka şeylere yoruyorum.
hamile olunca akıntı nasıl oluyo biliyo musunuz

bilmiyorum ki canım, hamişlerimiiiiiz duyun sesimizidelikafadulden
allah korusun ama bu şekilde, psikolojik olarak hamiş olamsak bile adet gelmeyebiliyormus, bi kafadan atabilsek şu düşüncelerifisfisfis
bende de akıntı fazla ama sogan kürümün 13. günündeyim o cok artırdı akıntımı, yaaa test yapsam mı acaba???

sağol ayşacim aylincim aslında 1 yıldır falan istiyorum ama kocam yurt dışına gidip geldiği için denk getiremiyoruz 2008 mayıs ayında hamiş kalmıştım temmuzda kürtaj oldum ağustostan beri istiyorum diyebilirim 3 yıl 4 aylık evliyim

ayşecim çıkmaz testte biraz daha bekle acele etme canım kafandan sil adet tarihini zamanı gelince gelir umarım hamiş olursun gelmezde strestende adetlerimizi geciktiriyoruz ben 4 gün geciktirdim bikeresinde

Aylincim ve razişim ve sinemcim bizde forum siteleri yasak ya yakalandım kapatmak zorunda kaldım kusura bakmayın

Aylincim bende pko var maalesef o yüzden yumurta büyümedi 11 cm de kaldı ama kendi doktoruma gidicem o beni iyi tanıyor ona göre bir yol çizecektir sanırım.

Sinemcim yumoşunun büyümesine sevindim canım inşallah iyi değerlendirip zamanı bebeğinize kavuşursunuz canım
Benden bu kadar kapamak zorundayım maalesef kendinize iyi bakın öptüm canlarım

ayşecim çıkmaz testte biraz daha bekle acele etme canım kafandan sil adet tarihini zamanı gelince gelir umarım hamiş olursun gelmezde strestende adetlerimizi geciktiriyoruz ben 4 gün geciktirdim bikeresinde

dogru diyosun sinem de, ah kendime bir engel olabilsem:1no2: bu kez sanki erken yiycem kırmızı kartı gibi, böyle hafif bir agrı ve akıntım da var, oooof of! inşallah adet belirtisi deildir...

merhaba güzel arladaşlarım...
aylin hoşgeldin canım...
ayşe2 cim daha erken test için bekle derim ben...nasılsa belli olacak hamişsen...
sinemcim sevindim senin adına...yumuşlar kocaman olmuş ne güzel...kaçırma sakın kocişini yine maça falan...
hepinizi çoooookça öpüyoruz teyzeleri oğlumla...

inş. canım adet ağrısı gibi oluyo bazen hamişlik belirtisi canım merviş nasılsın:ecrin_bebek:bebişin nasıl

mrb kızlar inşallah hrkes umut etteğine kavuşur hayırlısıyla.bende bir pco hastasıyım.ymurtalarım gelişmiyo.rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin.

merhaba güzel arladaşlarım...
aylin hoşgeldin canım...
ayşe2 cim daha erken test için bekle derim ben...nasılsa belli olacak hamişsen...
sinemcim sevindim senin adına...yumuşlar kocaman olmuş ne güzel...kaçırma sakın kocişini yine maça falan...
hepinizi çoooookça öpüyoruz teyzeleri oğlumla...

merveeee canımcım ben de seni ve bebişini öperim şimdiden:)
pek ihamilelik öncesi böyle akıntı olur mu mervecim, sen söyle barifisfisfis

X