Umudumuz Umut olsun

günaydın sinemcimm sen naptın esas doktor kontrolün nası geçtii?
emelyücelden haberi olan varmı eve çıkmıştır?
aslı gelmez oldu zaten.

günaydınn kızlar
ben sabahları vakit bulup girebiliyorum yazılanları bile okuyamıyorum biraz yoğunum sizi yanlız bırakmıyoruuum heeee kalbim sizlerle sinemcimm merveleer razişş ayşeelerr semraacıkk bu arada bebişde büyüyoo hımmm ve daha sayamadıklarımm hepiniz sinemcim dr işini ne yaptın canım ne diyo dr.

canımm iyi yapıyorsun tabi kız bırakma yalnız bizi kaydirigubbakcemile5 napayım cnm iyim bende buay çok stresli geçti hamile kalmış olsam bile korkuyorum bişi olur diye

günaydın kızlar nasılsınız ben kötüyüm
dün kartı yedim ve çok ağrım var iki tane hap içtim biraz daha iyiyim
emelcik seni çok merak ediyorum bebeğinle seni görmeyi çok isterim

günaydın canlarım dr. iyi geçti yumoşum 18 mm olmuş rahim kalınlığımda gebeliğin tutunmasına uygunmuş erken olmasına rağmen hazırlamış çok beğendi yumoşumun fotosunu çekti hamile kalırsan ilk resmi dedi adam çok umutlu konuştu bu ay kalırsın hayırlı olsun dedi yaaa valla şaşırdım kızlar dünden bugünden itibaren çalışmalara başlayın dedi bu hafta fulllllkaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilesengözlerimebaksanabkafamçokkarıştıartık benim koca kaçacak benden :1shok:cokacimcoookama ben acımicam :jeyyar:

KIZLAR UZUN BİR ARADAN SONRA TEKRAR MERHABALAR..
SON GELİŞİMDE UZUNCA Bİ SÜRE GELEMEYECEĞİMİ YAZMIŞTIM,İNŞALLAH MAZUR GÖRDÜNÜZ BENİ..
MERAKTAYIM, NELER OLDU SİZLERLE İLGİLİ.. UMARIM HERŞEY YOLUNDADIR.:enbuyukkk:

hoşgeldin aylincim evet topiğimizin ikinci bebişi esmamızın batuşuda oldu hatta fotosunu bile koymuşlardı gerilerde canım sen nasılsın neler yaptın bakalım
evet sinemcim hala biraz daha sancım var çok kötü oldu bu ay sanırım üşütmüşümde dün akşam sabaha kadar ayağımın altında sıcak su torbası vardı (

Günaydın kızlar iyisinizdir umarım emelcim doğurmuş hayırlısı ile tebrik ederim cnm hayılısı ile de büyüt inşallah...

ne güzel ya! darısı başımıza olsun kaydirigubbakcemile5
biz de askerliği bitirdik şükür, yaklaşık iki ay oldu biteli..
geçmiş olsun sana da, adet sancısı çekiyosun sanırım

evet canım sağol oh oh gözünaydın canım ne güzel artık eşinde yanında allah ayırmasın bi daha canım artık bol bol çalışırsınız

razişcim yumoş takibim geçen ay kaldı maalesef büyümedi yumoşum bu ay adet olunca gel iğne yapalım dedi doktor ama o doktora gitmeyeceğim kendi doktorumu aradım adetin 2. günü gel dedi bekliyorum bakalım duphaston bitti ctsi 10 günde adet olurmuşum öle yazıyo işte adet olunca gidicem bakalım.

hayırlısı olsun canım bizde 18 aydır çalışıyoz tık yok biz elimizden geleni yapalım tevekkül allahtan saredeceğiz napalım canım gelecek bebişlerimiz sadece nazlılar o kadar

hayırlısı olsun asiyem inşallah hemen olursun reglini tedaviye başlarsın canım sonrada bebişin gelir bitanem

hayırlısı olsun canım bizde 18 aydır çalışıyoz tık yok biz elimizden geleni yapalım tevekkül allahtan saredeceğiz napalım canım gelecek bebişlerimiz sadece nazlılar o kadar

tabi,hayırlısı..
ya benim aslında bi dr.a görünmem de lazım ama ihmal ediyorum.. bi anormallik var amaçözmüş diilim..benneyaptımki

tedavi başlamadınız di mi, asiye sen sanırım başladın?
ne kadar zaman denediniz öncesinde? şikayetin var mıydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…