canım inşallah çabucak gelir bebişinSağol razişim hayırlısı Allah tan ne diim.
Evet aylincim bu ay gittim ben 5 gün sabah akşam klomen kullandım yumurtalar için büyümedi takip ettiler bu ay gene çağırdı ama ben doktoru sevmedim
selam sinem, teşekkür ederim, sen de iyisin inşallah?Mrb aylİn ben sİnem nasılsın
inşallah,çabucak gelir a.sevet aylincim tedavi önemli benim eşimde ameliyat olacak inşallah ondan sonra gelecek bebişimiz
iyiyim bende dün kontrole gittim yumoş için güzel çıktı
iyiyim bende dün kontrole gittim yumoş için güzel çıktı
ayrıca kızlar herkese kocaman kocaman selamlaaaar, ööle bi yogunluk var ki inanılmaz. bir de kırmızı karta 6 gün kaldı gelmesin diye dua ediyorum ama pek bir gerginim inşallah adet gerginliği deildir. :1no2: kronik bir yorgunluk var üzerimde, ya diyorum hamilelik belirtisiyseçok mu erken gelin güvey oluyorum bilmiyorum ki, test için erken mi kızlar, çatlıycam valla meraktan, bi idrar ya da kana baktırsam mı acaba, fisfisfis
benim de üç günüm kaldı.. bende de var, yorgunluktan ziyade hep uykum var. ama daha önce de böyle şeyler yaşayıp ümitlenmiş ve sonra hayal kırıklığı yaşamıştım, o yüzden ümitlenmemeye çalışıyorum...
bi de akıntım çok arttı 3-4 gündür.. onu da başka şeylere yoruyorum.
hamile olunca akıntı nasıl oluyo biliyo musunuz
ayşecim çıkmaz testte biraz daha bekle acele etme canım kafandan sil adet tarihini zamanı gelince gelir umarım hamiş olursun gelmezde strestende adetlerimizi geciktiriyoruz ben 4 gün geciktirdim bikeresinde
merhaba güzel arladaşlarım...
aylin hoşgeldin canım...
ayşe2 cim daha erken test için bekle derim ben...nasılsa belli olacak hamişsen...
sinemcim sevindim senin adına...yumuşlar kocaman olmuş ne güzel...kaçırma sakın kocişini yine maça falan...
hepinizi çoooookça öpüyoruz teyzeleri oğlumla...