- 2 Mayıs 2008
- 5.096
- 2
- 43
günaydın güzel hamişler güzel hamiş olmayı kalpten isteyen hatunlar nasılsınız bakalım
amin amin, inşallahgünaydın raziş nasılsın canım amin allah dualarımız kabul etsin sağlıklı uzun ömürlü hayırlı:ecrin_bebek:tosuncuklar versin bizlere
günaydım mervem nasılsın canım adetine kaç gün kaldı çalışıyor musun
merviş sende ne oldu bende hep yumurtlama zamanları kavga ediyorum stresten olmuyo sonra benim dr. dediği gibi yumoş spermi sevmiyo kapatıyo kapılarını onun yüzünden diğerleride giremiyo içeri dedi banaoyüzden girme strese canım allah hayırlısını versin
kızlar strese hiç girmeyin rahat olun canlarım yaaa takmayın kafanıza ben bu ay böyle yapıyorum sağlığımız yerinde allaha şükür
günaydın sinemcim iyiyim artık sancım geçti sırnaşık şeyamin canım rabbim dualarımızı kabul eder inşallah :Saruboceq:günaydın raziş nasılsın canım amin allah dualarımız kabul etsin sağlıklı uzun ömürlü hayırlı:ecrin_bebek:tosuncuklar versin bizlere
bende iyiyim ayşecim kendimi yavaş yavaş enerjik hissetmeye başlıyorum bu ay bebiş için çalışma yapmamaya karar verdim kociş ameliyat olana kadar korunmak için elimden geleni yapıcam o zaman bir umut belki hamişimdir deme gibi bir şey olmayacak ve ben üzülmeyecem kendimce böyle karar aldım belki kociş ameliyat işini hızlandırır böylelikle:jeyyar:iyiyim güzel raziyem, sen nasılsın? :
nevgülcüm neden martı geçtin canım adet tarihin ne zamandı mart kedileriyle hamiş kalırız inş. hepimiz hadi kızlar çalışmalara ara vermek yokkaydirigubbakcemilesırnaşık şey
ya cnm ipe sapa gelmez sebep ama ilgi bekliyorum ondan hiçbişi yapmıcam naza çekiyorumkötükedihüsomerviş sende ne oldu bende hep yumurtlama zamanları kavga ediyorum stresten olmuyo sonra benim dr. dediği gibi yumoş spermi sevmiyo kapatıyo kapılarını onun yüzünden diğerleride giremiyo içeri dedi banaoyüzden girme strese canım allah hayırlısını versin
iyiyim ben mervecim, ne diye streslisin canımcım, genç evlilersiniz heralde, sıkıntı yapacak şeyleri uzak tutun kendinizden.:teselli:
benim de adetime 4-5 gün kaldı yasakkelime ya yumurtlamanın erken ya da geç olduğunu nasıl anlıyosunuz, ben normal de ovulasyon hesaplayan sitelerden hesaplıyorum ama doğru olmayabiliyo ööle mi?