Umudumuz Umut olsun

günaydın sinemcim beyzacım ayşecim nasipcim herkese günaydınlara.s.
emelcim bitanem mertin dünyaya gelmiş canım bu arada bebişin ismini neden ben arda diye hatırlıyorum
neyse güzelim allah onada sizde uzun sağlıklı ömür versin inşallah hemen gelir resminide koyarsın miniğimizin:ecrin_bebek:
kızlar bugün benim günüm bekliyorum sanırım bugün olucam yani bende artık hesaplamayacam olursa olur olmazsa olmaz eşim ameliyat olana kadar takmıcam sonra kendim üzülüyorumsenağlama hep rabbim hayırlısını versin hepimiz için:Saruboceq:
zeynepcim tebrik ederim allah sonuna kaar sorunsuz hamişlik yaşatsın:CüvCüv:hihoyyyt

hayırlısı olsun be razişim takma kafana ben de takmıyorum bundan sonra allah hakkımızda hayırlısını versin sağlık versin

kızlar benim karnım acıktı midem kazınıyo ama canım bişe istemiyo can sıkıntısından galiba benim canım sıkıldı mı bişe yemek istemem

kızlar nerdesiniz bugün topik neden sus pus ya kimsecikler de yok bende sıkıldım
mervelerim şebbom ayşem asiyem aslım gülşenim nazmiyem seherim sinemcim esmam hadi gelin sizlerde

ya razişim sende gittin tek kaldım sayfada neyse öğleden sonra denetim var saat 3 tede gidecem dr. sonkez vizite kağıdımı aldım şimdiden yarın görüşürüz kızlar denetime gidene kadar yazarım yine afiyet olsun kızlar

burdayım sinemcim kimse olmayınca bende işe dönmüştüm hayırlısı olsun inşallah canım erkekler neden anlamıyor bizi acaba

hayırlısı olsun artık ne diyelim canım çok sıkmayalım kendi hallerine bırakalım ne yapacaklar ama insan çok üzülüyor bide benim gibi arkadaşlarımın hepsi hamile olunca unutmak imkansız oluyor

slm kzıalr denetim iptal edildi ve ben burdayım ay bugün pek bi ızsız oldu sayfamız nerdesiniz bacılarrrr

hayırlısı olsun artık ne diyelim canım çok sıkmayalım kendi hallerine bırakalım ne yapacaklar ama insan çok üzülüyor bide benim gibi arkadaşlarımın hepsi hamile olunca unutmak imkansız oluyor

canımcım takma kafana yaa benden sonra evlenen arkadaşım 2. yi doğurdu ne yapalım demek ki bi vakti var bebişlerin kendimizi strese sokmayalım gelecekk diyorum bebişler bana inanın ilham geldi bugün bana herkesi doğurtucam :)

haklısın beyzacım ama çok zor onları gördükçe hem seviniyorum hem üzülüyorum ağzından bal damlıyor inşallah canım rabbimden sabırla bekliyorum

sinemcim sadece ikimiz varız sanırım karnım ağrıyor çok kötü hasta olcam ama olamadım bir türlü ay sıkıntısı bile kötüya )):

amin sinemcim inşallah.canım benim herşeyi oluruna bırak üzme kendini bundada vardır bi hayır vakti saati var demekki.kafana takma bak o zaman gelcek bebişin önce kendii düşün strese girme sonrada bebişini.tammamı bitanem.:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…