canııım tanışmadık seninle ama, ne kadar sevindim bilemezsin, çok tebrik ederim. allahım kucagına sağ salim almayı nasip eylesin inşallah:)
çok çok teşekkür ederim amin inşallah darısı tüm isteyenlein başına.....
tebrik ederim canım hihoyyyt allah sağ sağlim kucağına almayıda nasip etsin inşallah . :1hug:darısı anne olmak isteyen arkadaşlarıma olsun inşallah.
çok teşekkür ederim amin bide kucağıma alsam başka bişey istemem....
canımmmm Allah hayırlısıyla tamamına erdirsin sağlıcakla kucağına alıp büyütmeyi nasip etsinnnnnnnn:1hug::teytey::teytey::teytey:KIZLARRRR....küskünlüğüm bugün bitti idrar testi yaptım silik cıktı gittim hemen dr.a oda idrar testi yaptı yine silik cıktı pozitif ama garantileyelim dedik kan testi yaptı hcg 207 yani2.5 haftalık HAMİLEYİİMMMMMM:CüvCüv:......darısı tüm isteyenlerin basına inşallah sizleri cok seviyorum destekleriniz için çok çoktesekkürler
maşallahhhh tosunumaaaaa bizde sizii öpüyoruz canım hep böyle mutlu olunnn inşallahhhhhkızlaarrr...biz geldik...oğluşumu gördüm bugün...minik danam benim yaaa...kocaman olmuş...20 cm. 250 gr. ay hareketlerini bi görseniz...herşey yolunda çok şükür...rabbim herkese sorunsuz gebelik nasip etsin canlarım...hepinizi öptük teyzeleri....
GÜNAYDIN KIZLAR
topiğimizin 2. bebeği mertimiz 3.700 kg olarak dünyaya gözlerini açmış durumda
Emelimizin ve Mertimizin durumları iyiymiş Emel henüz ayılmamış
Aramıza Hoşgeldin Mert bebek........
günaydın kızlar emelim hayırlı uğurlu olsun bebeğin canım allah analı babalı büyütsün maşallah mert bebeğe:teytey:a.s.
klava:kötükedihüso-tatlicadiarzu- nasılsınız canlarım allah bebeklerinizi sağsağlim kucağınıza almayı nasip etsin benim koca dün de maça gitti ben artık bebeğim olsun diye uğraşmicam bugün kontrolüm var saat 4te son kez gidecem kendi uğraşmıyor bende dr. göstermekten bıktım hamile kalıncaya kadar gitmicem olursa kendiliğnden olsun hiç bir şey yapmayacağım artık canlarım ben uğraşıyorum didiniyorum herifte iş yok ben istemiyorum artık çok sinirliyim çünkü ve beni sinirlendirdikçe vücudum beynim kabul etmiyor sanırım öbür bebeişte bu yüzden gitti beni çok strese sokuyodu hayırlısı ne yapim kızlar silah zoruyla yapamam ki