Umudumuz Umut olsun

GÜNAYDIN KIZLAR

topiğimizin 2. bebeği mertimiz 3.700 kg olarak dünyaya gözlerini açmış durumda
Emelimizin ve Mertimizin durumları iyiymiş Emel henüz ayılmamış
Aramıza Hoşgeldin Mert bebek........

emelcigimiz doğurmuşsun canım allah analı babalı büyütsün canım allah nazarlardan korusun mertciğimizide bizim için kokla emi

czc sende hamişmişsin çok sevindim canım allah kucağına almayı da nasip etsin tatlım.

bizim için dua edin kızlar öpüldünüz

bu arada tüm topiğizin devamlı ve devamsız hatunları herkese iyi tatiller rastgele hepimize

KIZLARRRR....küskünlüğüm bugün bitti idrar testi yaptım silik cıktı gittim hemen dr.a oda idrar testi yaptı yine silik cıktı pozitif ama garantileyelim dedik kan testi yaptı hcg 207 yani2.5 haftalık HAMİLEYİİMMMMMM:CüvCüv:......darısı tüm isteyenlerin basına inşallah sizleri cok seviyorum destekleriniz için çok çoktesekkürler
canımmmm Allah hayırlısıyla tamamına erdirsin sağlıcakla kucağına alıp büyütmeyi nasip etsinnnnnnnn:1hug::teytey::teytey::teytey:
kızlaarrr...biz geldik...oğluşumu gördüm bugün...minik danam benim yaaa...kocaman olmuş...20 cm. 250 gr. ay hareketlerini bi görseniz...herşey yolunda çok şükür...rabbim herkese sorunsuz gebelik nasip etsin canlarım...hepinizi öptük teyzeleri....
maşallahhhh tosunumaaaaa bizde sizii öpüyoruz canım hep böyle mutlu olunnn inşallahhhhh:nazar::nazar::nazar:
GÜNAYDIN KIZLAR

topiğimizin 2. bebeği mertimiz 3.700 kg olarak dünyaya gözlerini açmış durumda
Emelimizin ve Mertimizin durumları iyiymiş Emel henüz ayılmamış
Aramıza Hoşgeldin Mert bebek........

ikinci yeğen yuppiiiiiiiii:teytey::teytey::teytey::dance::dance::dance:hihoyyythihoyyythihoyyyt
emoşummmm canımmm hayırla sağlıcakla büyütesin inşallahhh oğluşunuuuuuuuu:nazar::nazar:
bugün güzel haberlere uyandık geriside gelsin herkezin günü güzel geçsin inşallahhhh öpüldünüz canlarımmmmmŞenizŞeniz

emelim hayırlı ugurlu olsun, allahım nazardan esirgesin, allah analı babalı büyütsün ve bizlere de kucağıumıza almayı nasip etsinn.

CZC canım benim hayırlı olsun,allah kucağına almayı nasip etsin ve darısı tüm isteyenlere insallaaah

merveeem, hadi gözün aydın kocaman olmuş bebişin, allah o günleri bize de gösterir insallah benimki daha 2 gr :KK70::KK70: sağlıcakla büyüsün ve sağlıcakla kucağına al insallaah

kızlar hepinize güzel haftasonları diliyorum öpüyorum tek teeeek

emelcim allah hayırlı uğurlu etsin canım...mert oldu demek adı...adı gibi mert bi çocuk olsun inşallah...öpe koklaya büyüt canım...
czc çok sevindim canım...hayırlısıyla kucağına almayı da nasip etsin rabbim...
kızlar sağolun..valla kocaman oluyolar pınarcım seninki de anlayamadan büyüyecek içinde...kıpır kıpır oynayacak...annecim ben burdayım diyecek...
herkese iyi tatiller...

Mert bebek hoşgeldin yeni dünyana ...

Emelcim sende sağlıkla uyan inş bebişini kokla misss gibi Allahım bu duyguyu umarım tüm isteyenlere yaşatır...

emelcim doğurmuşsun meleğini çok sevindim canım allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin.saglıklı hayırlı evlat olsun inşallah.darısı bizleree.amiiinnnn

herkes tatil rehavetinde tabi uğrayan yok...biz de oğlumla bi bakalım dedik..teyzeleri ne alemde..emelcim ne güzel mert'inle ilk geceni geçirdin...allahım bana ve tüm anne adaylarına bu mutluluğu yaşatsın...meleğini bekleyen hamiş adayları da en kısa zamanda kavuşsun rabbim mucizelerine...
hepinize mutlu hafta sonları...

günaydın kızlar emelim hayırlı uğurlu olsun bebeğin canım allah analı babalı büyütsün maşallah mert bebeğe:nazar::teytey:a.s.

:eek:klava:kötükedihüso-tatlicadiarzu- nasılsınız canlarım allah bebeklerinizi sağsağlim kucağınıza almayı nasip etsin benim koca dün de maça gitti ben artık bebeğim olsun diye uğraşmicam bugün kontrolüm var saat 4te son kez gidecem kendi uğraşmıyor bende dr. göstermekten bıktım hamile kalıncaya kadar gitmicem olursa kendiliğnden olsun hiç bir şey yapmayacağım artık canlarım ben uğraşıyorum didiniyorum herifte iş yok ben istemiyorum artık çok sinirliyim çünkü ve beni sinirlendirdikçe vücudum beynim kabul etmiyor sanırım öbür bebeişte bu yüzden gitti beni çok strese sokuyodu hayırlısı ne yapim kızlar silah zoruyla yapamam ki

ayşecim aslında film iyi oldu çünkü kaybetmenin acısını izledi aşkı izledi belki değişir dedim ama herif gitti maça dün akşam ve inadıma gidiyo bende voleybol oynamaya gidecem artık haftada 1 kere bu haplar hareketsizlik kilo aldırmaya başladı bana verece kilolarımı bebek varsa düşmesin diye koşmuyorudum bile ya ama artık öyle yapmıcam hareket edecem sürekli

günaydın kızlar emelim hayırlı uğurlu olsun bebeğin canım allah analı babalı büyütsün maşallah mert bebeğe:nazar::teytey:a.s.

:eek:klava:kötükedihüso-tatlicadiarzu- nasılsınız canlarım allah bebeklerinizi sağsağlim kucağınıza almayı nasip etsin benim koca dün de maça gitti ben artık bebeğim olsun diye uğraşmicam bugün kontrolüm var saat 4te son kez gidecem kendi uğraşmıyor bende dr. göstermekten bıktım hamile kalıncaya kadar gitmicem olursa kendiliğnden olsun hiç bir şey yapmayacağım artık canlarım ben uğraşıyorum didiniyorum herifte iş yok ben istemiyorum artık çok sinirliyim çünkü ve beni sinirlendirdikçe vücudum beynim kabul etmiyor sanırım öbür bebeişte bu yüzden gitti beni çok strese sokuyodu hayırlısı ne yapim kızlar silah zoruyla yapamam ki

Günaydın Kızlar

haklısın hayatım aslında en güzeli bu ama nedense bizler bir türlü arkasını bırakamıyoruz
gün hesaplıyoruz ovulasyon akıntı takip ediyoruz aslında yalnış yaptığımız
biz üstüne düştükçe inat ediyor veletler gelmiyor bu yüzden en güzeli arkasını bırakmak
bende arkasını bıraktım olursa olur olmazsa olmaz eskiden koçişe saldırırdım ama
artık canı isterse allah oğluma ömür versin
ben pc başında olmayacağım ama arada bakarım

günaydın canım nasılsın evet bende bıraktım artık allah hayırlısını versin nasibim kolya gelsin

günaydın kızlaar

sinemcim takma kafana canım boşver zaten bebiş gelecek birgün 1 kerede olsa 10 kerede olsa... ben inanıyorum gelecek

hep beraber stresten uzak kalalım arkadaşlarr ben artık öyle yapıyorum takmıyorum kafama herşeyin hayırlısı olsun öpüyorum hepinizi

günaydın kızlaaaaaaaaaaaaaardelikafadulden
emelcim çok geçmiş olsun ve hoşgelmiş mert bebek, Allah sağlıklı sıhhatli büyütmeyi nasip etsin inşallah.
hafta sonu misafirim vardı, okuldan arkadasım, cuma gecesi geldi, sabahladık cuma cumartesi akşam, ama eşimle benim adıma bu sabahlamalar verimsiz geçti tabiyerimseniben.
sinemcim yaa eşin neden böyle yapıyo ki ne kadardır evlisiniz siz? acaba sadece çocuk yapmak için birlikte olmak istediğini falan mı düşünüyor? yani şu çok önemliymiş ilişkilerde, aşkla olan bir birleşme sonucu bebiş daha kolay geliyormuş ...bık bık bık ya ben de internette okuduğum herşeyi söölüyorum işte ne kadar doğru bilmiyorum. üzme kendini emi canımcım

sağol beyzam bende takmicam sırf stresten olmuoy bide kocam strese sokunca toptan güme gidiyo bütün yaptıklarım bugün son kez dr. gidecem bidaha hamiş olana kadar gitmek yok olmazsada olmasın canım sağolsun valla allah hayırlısnı versin canlarım artık takmıyorum kafaya gamsız olacam günaydın ayşe nasılsın canım

sağol ayşem yok aslında eşim çocuk için değilde ben maça gidiyo diye surat yapıyorum o yüzden sanki inadıma hep yumurtlama günlerinde nedense maça çağırıyolar ve bizimkide yok gelmiyorum diyemiyo tabi eşi izin vermiyo o yüzden gelmiyo derler diye inadıma yapıyo o inatçı ben inatçı nereye kadar böyle devam eder bilmiyorum canım o yüzden çocuk işini bırakıyorum çünkü ben istemedikçe olmicak biliyorum beynim istemiyo hala sinirliyim artık herşeyi oluruna bırakıyorum canım

X