- 30 Ekim 2008
- 7.934
- 0
- 42
merhabalar
Umutları hiç tükenmeyen bizler.
KIZLARRRR....küskünlüğüm bugün bitti idrar testi yaptım silik cıktı gittim hemen dr.a oda idrar testi yaptı yine silik cıktı pozitif ama garantileyelim dedik kan testi yaptı hcg 207 yani2.5 haftalık HAMİLEYİİMMMMMM:CüvCüv:......darısı tüm isteyenlerin basına inşallah sizleri cok seviyorum destekleriniz için çok çoktesekkürler
merhabalar
KIZLARRRR....küskünlüğüm bugün bitti idrar testi yaptım silik cıktı gittim hemen dr.a oda idrar testi yaptı yine silik cıktı pozitif ama garantileyelim dedik kan testi yaptı hcg 207 yani2.5 haftalık HAMİLEYİİMMMMMM:CüvCüv:......darısı tüm isteyenlerin basına inşallah sizleri cok seviyorum destekleriniz için çok çoktesekkürler
canııım tanışmadık seninle ama, ne kadar sevindim bilemezsin, çok tebrik ederim. allahım kucagına sağ salim almayı nasip eylesin inşallah:)
merhabalar
tebrik ederim canım hihoyyyt allah sağ sağlim kucağına almayıda nasip etsin inşallah . :1hug:darısı anne olmak isteyen arkadaşlarıma olsun inşallah.
semacım iyiyim canımcım evde pinekliyorum, kocacım yine çalışması vardı ona gitti. ya ne kadar heyecanlanıyor insan böyle mutlu haberler alıncakaydirigubbakcemile3
bu haftayı bitirdim cok rahatladım, inanılmaz yogundu, sen nasılsın semam, bebişimiz nasıl annesiii?
ne kadar oldu denin bebiş sema? ayrıca evi de nasıl tasıycaksın bu halde, aman diyim yorma kendini vara yoğayasakkelime
kızlaarrr...biz geldik...oğluşumu gördüm bugün...minik danam benim yaaa...kocaman olmuş...20 cm. 250 gr. ay hareketlerini bi görseniz...herşey yolunda çok şükür...rabbim herkese sorunsuz gebelik nasip etsin canlarım...hepinizi öptük teyzeleri....