Umudumuz Umut olsun

yaşe geçmiş olsun canım inş. nezlen geçer canım hayırlısıyla bebişin kucağına alırsın emeeeeeeeeeel kız yarın doğuracan oğlun kucağında umarım herşey güzel olur canım hayırlısıyla doğurur müjdeli haberi verirsin bize

razişim bi sen bi ben varız galiba ben çıkıyorum sana iyi tatiller canım kızlar iyi tatiller görüşürüz

iyi tatiller canım sanırım ikimiz kalmışız hadi akşama bol şans çok öpüyorum herkesi

zeytinim çok teşekkürler canımmmm ama benimki hamilelikle ilgili hormonal nezle diye geçiyor doğumla son bulacakmış yaklaşık 3.5 aydır varrrr eh daha bi 4 ay daha sürecek yaniiiii:sm_confused:ayrıca sakın bu akşamı boş geçmeeeee canım:1hug:
razişim ben burdayımmm arada geliyorum ama malum ev haliiiiiiiigamyoncuiremsu
ee asıl şimdi kimse yok galibaaaa neyse canlarım giden herkeze iyi haftasonlarıııııa.s.

ah be zeytinim olacak iş mi ıssız adam, bence bu aksam için izlenmesi doğru bir film deil, ya bööle ayrılık falan üzülürsünüz, hiç afrodizyak etkisi olmaz bak söyleyim
myhope ayse ne mutlu sana, maşallah, umarım atlatırsın nezleni, çok geçmiş olsun. emel dediğin gibi allah herkesin gönlüne göre versin, inşallah bu ayın hamişi tüm bekleyenler olsun. amanın ne kadar farklı bi duygudur, burdan duyurmak, ve sizle paylaşmak o sevinci,rabbim hepimize nasip etsin. çok öpüyorum hepinizi...ben daha burdayım gerçi

semacım iyiyim canımcım evde pinekliyorum, kocacım yine çalışması vardı ona gitti. ya ne kadar heyecanlanıyor insan böyle mutlu haberler alıncakaydirigubbakcemile3
bu haftayı bitirdim cok rahatladım, inanılmaz yogundu, sen nasılsın semam, bebişimiz nasıl annesiii?

bende evde pinekliyorum benim eşimde gelmedi henüz adam gündüz çalışıyo akşamda ev arıyo ne yapsın.evet canım insan mutlu oluyo ben hamile kalamıyorum diye üzülürdüm ama arkadaşlarımdan biri hamiş kalınca işte umut hala var derdim kendim hamiş kalmış gibi sevinirdim.biz iyiyiz hayatım haftaya görecem meleğimi heyecan çokk zamanda geçmiyo.

ne kadar oldu denin bebiş sema? ayrıca evi de nasıl tasıycaksın bu halde, aman diyim yorma kendini vara yoğayasakkelime

ne kadar oldu denin bebiş sema? ayrıca evi de nasıl tasıycaksın bu halde, aman diyim yorma kendini vara yoğayasakkelime

8+3 günlük oldu bugün bebişim teyzesi.valla soğukta zor olacak ama mecburen taşıncaz işte ben bişey kaldırmam zaten allah korusun bişey olmasın bebeme.

hihh yerim ben onuuuu, hadi bakalım, su gibi gecer inşallah zaman sana ve tüm bebişini kucagına almayı bekleyenlere:)

aslen sivas canım, doğma büyüme ankara, sonra üniyi burda okudum, sonra döndüm ankarama, bir de buraya atanınca kocayı da burda buldum kalıverdim sivas ellerinde:çok üzgünüm:

kızlaarrr...biz geldik...oğluşumu gördüm bugün...minik danam benim yaaa...kocaman olmuş...20 cm. 250 gr. ay hareketlerini bi görseniz...herşey yolunda çok şükür...rabbim herkese sorunsuz gebelik nasip etsin canlarım...hepinizi öptük teyzeleri....

maşallah tosuncugumuza, ben de seni öptüm annişkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…