Umudumuz Umut olsun

selam eyşem haklısın gülüm yeterki sağlıklı olsun bebişlerimiz seninde cuman mubarek olsun bitanem.iyisiniz dimii aman hasta olmayın çok zor valla ii bak kendine ve yeğenime öpüyorum sizii

sorma canım ya bende bişey bırakmadı zıpam :)) varsın alsın iyi olsunda

ayşecim evet sayfam açık ama çalışıyorum yazdıklarınızı arada okuyorum bitanem soğan kürü nasıl acaba denesem mi diyorum ama içemem ki

canımcım bana kaynatıp içmek zor geldi gerçekten midem bulandı içerken kaynatmadan içtim bende faydasınıda gördüö şükür.

canım benim eşimde sperm sayısı:1no2: az varikosel ameliyatı olacak inşallah:Saruboceq: ondan sonra olmazsa tüp bebek olacak sanırımsenağlama

hoşgeldin sinem cim...yok valla pek kaynatmadık..
bu arada semra son hamiş sen olduğuna göre sendeki belirtiler nelerdi anlatsana :))) bizde kendimize pay çıkaralım :))))

sinemcim inşallah canım kalbimden geçen kız ama herşeyden önemlisi sağlıklı olsunda farketmez kız erkek hayırlısı olsun.sen nasılsın canım

kız ne çekinmesiiiii durduk yere mi sallıyoruz oklavayııııııı hem buradakiler alışık ona sende alışırsın merak etmeeeeee:1hug:
selam eyşem haklısın gülüm yeterki sağlıklı olsun bebişlerimiz seninde cuman mubarek olsun bitanem.iyisiniz dimii aman hasta olmayın çok zor valla ii bak kendine ve yeğenime öpüyorum sizii

şu hormonal nezleyi saymazsak çokkkk iyiyizz zaten bide üstüne normal nezle olursam ne yaparım bilmemmmm-tatlicadiarzu- bugün kontrolüm vardı aslında ama eşimin işi çıktı mecburen randevuyu p tesiye erteledim biraz moralim bozuldu oğluşumu görecektim ne güzel şimdi bekle 3 gün dahaaa onun haricinde bir sorun yok Allaha şükür canımmm sende kendine ve yeğenime iyi bak canımmm:1hug:

emel iyiyim ben de canım dediğim gibi, 9 günün sonunda adet olmamayı bekliyorumyerimseniben. senin keyifler nasıl?

raziyecim durumu biliyorum canım..Bizimkide aynı biliyorsun tek fark varikosel yok bizde..Hakkımızda hayırlısı olsun ne diyelim..yalnız benım bildiğim varikosel ameliyatından 6 ay sonra sperm sayısı düzeliyor ve artıyor..bahsetmiştim sana benım kardeşimde oldu ve eşi şimdi hamile :))) Gerçi onun sayıda sprun yoktu..inşallah sizde çok beklemezsiniz..

hoşgeldin sinem cim...yok valla pek kaynatmadık..
bu arada semra son hamiş sen olduğuna göre sendeki belirtiler nelerdi anlatsana :))) bizde kendimize pay çıkaralım :))))

pınarla aynı gidiyoruz canım.kişiden kişiye farkediyo canım ya bende 1 gün mide yanması oldu,canım acayip bi şekilde patates salatası istedi sabahın köründe yapıp yemiştim :)) bide adet olacakmışım gibi karnım ağrıyodu hatta nette belirtileri okuyup üzülmüştüm bende yok bu belirtiler diye ama meğer hamileymişim:) yani takılmamak gerekiyo bu belirtilere kişiden kişiye farkediyo bünye meselesi.

inşallah emelcim işlerimizi ayarlamaya çalışıyoruz işte söylemiştim biz ünv. hastanesine gittik dr. ameliyat için 1500 tl istedi bide eşim ikinci işide var ama maalesef süt fiyatları düştüğü için şuan kendilerini zor karşılıyor hatta cepten yiyor ama önmüzdeki ay zam yapıyorlar sağolsunlar inşallah daha da düzelecek işlerimiz belki onu bekliyordur bana bişey söylemiyor işte öyle kriz bizide vurdu yani

aman normalini olma canım bek bana atlatamadım henüz kendine dikkat et.canım benim bozma moralini iyi olunda 3 sonra gör bebeğini tabi sabredemezsin sen şimdi heyecan dorukta :) iyi olmanıza sevindim ayşem :1hug:

Teşekkürler Semracım..Beklemekten başka çare yok haklısın...
Raziyecim hayırlısı olsun o zaman...Vardır bir zamanı..Aslında şu zaman çabucak geçsede görsek neler olacakmış :))) Ben heyecanla Temmuzu bekliyorum..

rahelcim sen çalışıyo musun benim koca dün yorgunum dedi kaçtı benden uyudu valla bugün kaçırmıcam ıssız adamı seyrettirip uanaşacam herife sanki kendi çalışıyo ya akşama kadar evde mayısta gidecek galiba işe kızlar kocamkaydirigubbakcemilekötükedihüso:içelim:-tatlicadiarzu-ben bu halde geliyorum işten ay kızmamak elde değil ya :ecrin_bebek:valla bebek işini bıraktım aslında bu akşamda ben vermim de tam olsun dimi :jeyyar:

sanırım dün yumurtladım bugün akıntım geliyo hep kaçırıyorum kocamın yüzünden sonrada neden bebek olmuyo diye bana sormaz mı:mymeka:

çalışıyormusun derken hangi anlamda sordun :)))) Ben ikisine de EVET diyorum :))))
haklısın bu akşamda sen kaç diyecektim ama yarın akşam kaçarsın bu akşamı es geçme sen :))) Hadi bol şans... ben çıktım kızlar hepinize iyi akşamlar...

vete canım anladığın anlamda sordum seninde yumurtlama zamanın ben erken yumurtluyorum bugün en iyisi ben kaçar gibi yapayım ama kaçmayayım değil mi kızlar ah erkek milleti raziş sen kocanı ikna et canım bian önce ameliyat olur sende en kısa zamanda bebeğine kavuşursun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…