selam milletttttkaydirigubbakcemile3
semrammm gel bi benim cildime bak senn pütür pütür onu bırak dudaklarım berbat halde hergün yolunuyo o aşermeyle başladııı malum hormonal nezlemle birlikte ve doğumla sona erecekmişşş kivi portokal hakgetire bu arada elma ayva hariç hiçbir meyve yiyemiyorum ki aslında tam bir meyve canavarıyımmm neyse canım geçecek inşallahhhh hepsiii yeterki bebişlerimiz iyi olsun değil miiii
cumanız mübarek dualarınız kabul olsunn canlarımmmmm hepinizi öpüyoruz-tek tek saymıyorum kimse alınganlık yapmasın lütfennnnnnn-mucukssss mucuksssŞenizŞeniz
selam millet ben geldim..bazı arkadaşlar gitmiş ama olsun :)))
Raziyecim ben iyiyim regliyi bekliyoruz işte..sen neler yaptın amelilay işiniz ne oldu?
Semracım boşver cildi felan...Bebeğin senın güzelliğini şimdiden almaya başaldı demek ki :)))
Cetrefilli Ayşecim senınle pek konuşamadık canım umarım iyisindir..
ayşecim evet sayfam açık ama çalışıyorum yazdıklarınızı arada okuyorum bitanem soğan kürü nasıl acaba denesem mi diyorum ama içemem ki
kız ne çekinmesiiiii durduk yere mi sallıyoruz oklavayııııııı hem buradakiler alışık ona sende alışırsın merak etmeeeeee:1hug:raziyecim onlinesın ama yazmıyosun canımcım hayırdır bir sıkıntı yoktur inşallah. myhope ayşe, adaşım, elin oklavalı ya pek çekiniyorum senden bişii yazamıyorumrabbim tüm dualarımızı kabul etsin çok saol iyi dileklerine...
selam eyşem haklısın gülüm yeterki sağlıklı olsun bebişlerimizseninde cuman mubarek olsun bitanem.iyisiniz dimii aman hasta olmayın çok zor valla ii bak kendine ve yeğenime öpüyorum sizii
selam millet ben geldim..bazı arkadaşlar gitmiş ama olsun :)))
Raziyecim ben iyiyim regliyi bekliyoruz işte..sen neler yaptın amelilay işiniz ne oldu?
Semracım boşver cildi felan...Bebeğin senın güzelliğini şimdiden almaya başaldı demek ki :)))
Cetrefilli Ayşecim senınle pek konuşamadık canım umarım iyisindir..
emel iyiyim ben de canım dediğim gibi, 9 günün sonunda adet olmamayı bekliyorumyerimseniben. senin keyifler nasıl?
hoşgeldin sinem cim...yok valla pek kaynatmadık..
bu arada semra son hamiş sen olduğuna göre sendeki belirtiler nelerdi anlatsana :))) bizde kendimize pay çıkaralım :))))
kız ne çekinmesiiiii durduk yere mi sallıyoruz oklavayııııııı hem buradakiler alışık ona sende alışırsın merak etmeeeeee:1hug:
şu hormonal nezleyi saymazsak çokkkk iyiyizz zaten bide üstüne normal nezle olursam ne yaparım bilmemmmm-tatlicadiarzu- bugün kontrolüm vardı aslında ama eşimin işi çıktı mecburen randevuyu p tesiye erteledim biraz moralim bozuldu oğluşumu görecektim ne güzel şimdi bekle 3 gün dahaaa onun haricinde bir sorun yok Allaha şükür canımmm sende kendine ve yeğenime iyi bak canımmm:1hug: