Umudumuz Umut olsun

emelcim asişcim hoşgeldiniz canlarım emelcim nasılsın durumlar nasıl bitanem
asiyecim hadi hayırlısıyla ol reglini güzelim sonra gelsin bebiş
mervecim ilaçla kapatırsın sen o eksikliği canım boncuğumuz iyi olsun yeterki

evet hergün alıyorum zaten demir hapı...dr da çok önemli değil dedi zaten...boncuğumuz iyidir inşallah kızlar...dr teyzemize 16:30 da gidicez kızlar...gelince yazarım...

kızlar hepinize slm umarım iyisinizdir ay ben çok kötüyüm ya düzelcem derken git gide kötüye gidiyorum.birde yüzüm acyip olluyo günden güne cildim çok kötü oldu herşey üst üste kafayı yiycem.hamile arkadaşlar sizinde yüzünüz pütür pütür oldumu ya rengim soldu resmen hastalık biyandan off.

geçmiş olsun semracım inşallah tez zamanda iyileşirsin canım yüzündekilerle ilgili bişi diyemeyecem sanırım gebeliktendir dr. sorarsın canım

geçmiş olsun semracım...dinlen bolca...c vitamini(portakal kivi limon vs) al..süt ıhlamur iç sıcak sıcak...başka çaresi yok bu meretin...
benim yüzümde hiç olmadı canım öyle şeyler...herkesin cildine göre değişiyo galiba...ama göbüşüm ve göğüslerim kaşınmaya başladı şimdiden..çatlayacam galiba... okadar da su içiyorum çatlak önleyici krem kullanıyorum...ama dr ne yaparsan yap bünyen çatlayacaksa durduramazsın dedi...
seninkide cildinin özelliğindendir..oluyomuş bazı hamşlerde..takma kafana canım...bebişini düşün...

sağol raziyecim haftaya gidecem bakalım soracam doktoruma ablamda hamileliktendir diyo ama 3 ay geçsin şikayetin kalmaz diyo bilmiyorum valla umarım öyle olur sen nasılsın canım benim

hayatım zaten c vitamini tüketyorum senin gibi bende hiç öyle bişi olmadı diyen çok neden bende oluyoki:çok üzgünüm: dediğin gibi cilde göre galiba. hamilelik öncesinde çatlak kremi sürersen çok fazla bişey olmaz diye duydum ama inşallah olmaz canım.sağlıklı gelsinlerde herşeylerine katlancaz artık.inşallah iyidir yeğenim sağlıklı olduğunu görürsün inşallah annesi

kızlar meraba, bugün hiç yazamadım, o kadar yogundu ki.
hamişler nasılsınız? semacım takma kafanı canım, cildin düzelir, bol su iç, geçici bir şeydir muhakkak. benim de gelmesin dediğim güne 9 var, nasıl bir akıntım var anlatamam, soğan küründen sanırım...

canım bende ilk 2 gün senin gibi yapmıştım ama baktım hem çok zahmetli oluyo hemde çok kokuyo vede midem bulanıyodu içerken açıkçası üsenmiştimde her gün taze yapmam gerekiyodu o yüzden farklı şekilde uyguladım sadece sabak aç karna içtim ve faydasınıda gördüm.senin miden bulanmıyomu içerken

sağol canım inş. geçer sadece pütürlük olsa tmm diycem kaşıntı ve yanma yapıyo şimdiye kadar hiç böyle bişey yaşamamıştım.canım kistin küçüleceğine inanıyorum soğan gerçekten işe yarıyo.gelcek bebişin inş.:ecrin_bebek:

ah be güzelim, bulanmaz mı sanıyosun, ama faydalarını okuyunca bu kadar da insan görünce napayım, yeter ki sağlıklı sıhhatli hayırlı bir evladım olsun, anne desin bana istiyorum. zahmeti akşamları deil de sabah bunun için erken kalkmak zorunda kalıyorum ama napayım, alıstım valla, yeter ki fayda olsun.:Saruboceq:

ayrıca semacım hamile kalan bir kaç arkadasım bahsetmişti, kirpik diplerinde elmacık kemiklerinde asırı bir kasıntı vardı, hatta biri kasımaktan yara etmişti cildini. olabiliyor yani, hem de sen de çok iyi biliyorsun ki kafay taktıgımız her şey bu konuda ters tepiyoryasakkelime bu yüzden aman diyim, sen bir melek dünyaya getirecek anne adayısın canım, varsın bozulsun cildin, düzeliiiir hiç takma kaydirigubbakcemile2

selam milletttttkaydirigubbakcemile3
semrammm gel bi benim cildime bak senn pütür pütür onu bırak dudaklarım berbat halde hergün yolunuyo o aşermeyle başladııı malum hormonal nezlemle birlikte ve doğumla sona erecekmişşş kivi portokal hakgetire bu arada elma ayva hariç hiçbir meyve yiyemiyorum ki aslında tam bir meyve canavarıyımmm neyse canım geçecek inşallahhhh hepsiii yeterki bebişlerimiz iyi olsun değil miiii
cumanız mübarek dualarınız kabul olsunn canlarımmmmm hepinizi öpüyoruz-tek tek saymıyorum kimse alınganlık yapmasın lütfennnnnnn-mucukssss mucuksssŞenizŞeniz

raziyecim onlinesın ama yazmıyosun canımcım hayırdır bir sıkıntı yoktur inşallah. myhope ayşe, adaşım, elin oklavalı ya pek çekiniyorum senden bişii yazamıyorum rabbim tüm dualarımızı kabul etsin çok saol iyi dileklerine...

ayşecim evet sayfam açık ama çalışıyorum yazdıklarınızı arada okuyorum bitanem soğan kürü nasıl acaba denesem mi diyorum ama içemem ki

selam millet ben geldim..bazı arkadaşlar gitmiş ama olsun :)))
Raziyecim ben iyiyim regliyi bekliyoruz işte..sen neler yaptın amelilay işiniz ne oldu?
Semracım boşver cildi felan...Bebeğin senın güzelliğini şimdiden almaya başaldı demek ki :)))
Cetrefilli Ayşecim senınle pek konuşamadık canım umarım iyisindir..

bende öyle emelcim bekliyorum reglmi daha olmadık kocişi bekliyoruz bişey demiyorum şimdilik onunda bişi dediği yok

ayşecim evet sayfam açık ama çalışıyorum yazdıklarınızı arada okuyorum bitanem soğan kürü nasıl acaba denesem mi diyorum ama içemem ki

canım yok ööle midenin kaldırmayacagı bir sey deil, hani haslama yaparken tüm sogan atılır ya içine, onun gibi ama biraz daha keskin kokuyo, alışıyosun bir de, ööle kuscak kadar feci deil, bence denemelisin,yerimseniben bak sema denemiş, faydasını görmüş, darısı başımıza inşallah. senin sıkıntın neydi ki razişim?

canım hayırlısı olsun hakkımızda ama bence ameliyat işini uzatmayın.. herşeyden önce onun sağlığı söz konusu.. Allah büyük bebiş gelmiştir inşallah ..ama tabi en iyisini siz bilirsiniz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…