Umudumuz Umut olsun

evet canım streste çok önemli benim bu arkadaşımda benden 6 ay sonra evlenmişti o da hemen çocuğum olsun istedi ama hemen olmadı stres yapıyordu çünkü hatta kendi söyledi artık uğraşmıycam dedi yengesinin doğumuna gitmiş korkmuş :) ondan sonra boşver dedi ne zaman olursa olsun ama o ay hamile kaldı

sinemm yaa benim de ara sıra böyle yoğun akıntı geliyo oldum sanıyorum bakıyorum neyseki yok off yaa belimde ağrıyo sol tarafım zaten şu önümüzdeki 3 gün olmazsa biraz daha umutlanabilirim

Günaydın merve nasılsın canım ay benim akıntım gelmiş iç çamşırım ıslandı peçete koydum bende (

Ya beyza bide benim göğsümün yuvarlağı kahverengi gibi koyulaşmış daire gibi olmuş baksana seninkine wc ye gidipte dün banyoda fark ettim
günaydınn cnmm oh iyidir ıslansın hamilelikte akıntı çoğalıyor cnmm..göğüslerde kararıyor diyolar

Merve canım geçmiş olsun annene acil şifalar unuttum yazmayı
cnm sağolasınn çok şükür iyi şimdi
gözüm seyriyor ne demek acaba

hayırlara vesile olsn.

kızlar benyoğunum öptüm sizi çok

Kızlar afiyet olsun kimse kalmamış sayfada bende yemeğe çıkıyorum görüşürüz byee canlarım beyza bende de akıntı geliyo sol tarafımdaki fazlalık rahme indi arada hissediyorum onu umarım yerleşmiştir. Bebişimiz

afiyet olsun herkese inşllah hamişsinizdir sinemcim beyzacım ben hiç bişey hissetmiyorum sanırım bişey yok bende

VALLA BEN yoğunum bende var mı bir haber diye nasipten bakayım dedim
öptm kızlarr gelirm gene

canım benim geçmiş olsun şuan iyidir inş. annen

slm sinemcim şimdilik yormuyo teyzesi yanlız nedense kasıklarım ağrıyo arada sen nasılsın canım.

afiyet olsun herkese inşllah hamişsinizdir sinemcim beyzacım ben hiç bişey hissetmiyorum sanırım bişey yok bende

canımcım sen bu aralar çalışmalar sıkı tut yumurtlayıp yumurtlamadığın hakkında bi fikrim yok ama 14 gün kalmış sanırım adetine eğer öyleyse yumurtlama olmuş olabilir güzelcim daha bişey hissetmezsin tabi belki böcüklerle yumoşlar yeni karşılaşmıştır :)

evet canım kesinlikle stres engel ben topiğe girince dahi üzülüyodum hep bebek aklımdaydı.bi süre tatil yaptım vede sabah aç karna 1 bardak soğan suyu içtim o ay hamiş kaldım.soğan suyunuda rahimdeki şişliğim için içmiştim adını dahi koyamamışlardı ama şimdi ne şişlik var ne bişi allahım işte vesile etti.

semracım kasıkların ve belin ağrır çünkü rahmin genişliyo bebişin büyüyo demektir

birde hamilelik belirtilerine pek aldırmayın kızlar kişiden kişiye değişiyo yani bende mide yanması oldu 1 gün boyunca bide canım patetes salatası istedi sabahın köründe hiç üşenmeden yapıp yemiştim:)

slm beyza nasılsın canım var mı bi değiklik bak sorumu değiştirdim ama aynı cevabı alacam yine :)))

semracım kasıkların ve belin ağrır çünkü rahmin genişliyo bebişin büyüyo demektir

canım ya herkeze soruyorum benim çok ağrımadı diyo sanırım bünye meselesi yeni doktorum ilaç kullanmanı önermiyorum dedi. ne yapıyım artık bebişim iyi olsunda ağrıya razıyım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…