Evet beyza yaaa geçsede bitse bizim bi tanıdık var dr. Gidip duruyolardı dr. Bişe yok olur çocuğunuz diyomuş sonra bunalar adanaya dr. Gidelim demişler adanada dr. Araştırıyoken kadın hamile kalmış yani streste engel hamiş olmaya kızlar
Günaydın merve nasılsın canım ay benim akıntım gelmiş iç çamşırım ıslandı peçete koydum bende(
günaydınn cnmm oh iyidir ıslansın hamilelikte akıntı çoğalıyor cnmm..göğüslerde kararıyor diyolarYa beyza bide benim göğsümün yuvarlağı kahverengi gibi koyulaşmış daire gibi olmuş baksana seninkine wc ye gidipte dün banyoda fark ettim
günaydın kızlar günaydın sinemcim geçmişi okuyodum baya kaynatmışsınız
mervecim annene geçmiş olsun canım
nasipcim hadi bakalım hayırlı haberler ver bize güzelim
pınarcım yeğenimize iyi bak benimde var açıköğretim bu yıl ara verdim :)
cnm sağolasınn çok şükür iyi şimdiMerve canım geçmiş olsun annene acil şifalar unuttum yazmayı
gözüm seyriyor ne demek acaba
günaydınnn kızlarr.dün aniden işyerinden çıkmak zorunda kaldım annemi doktora götürmüşler serum bağlamışlar onun yanında durdum ..şimdilik iyi çok şükür.
nasip hala kart gelmediğine göre bencede umutlan bebişinn seninle cnmm..
afiyet olsun herkese inşllah hamişsinizdir sinemcim beyzacım ben hiç bişey hissetmiyorum sanırım bişey yok bende
Evet beyza yaaa geçsede bitse bizim bi tanıdık var dr. Gidip duruyolardı dr. Bişe yok olur çocuğunuz diyomuş sonra bunalar adanaya dr. Gidelim demişler adanada dr. Araştırıyoken kadın hamile kalmış yani streste engel hamiş olmaya kızlar
semracım kasıkların ve belin ağrır çünkü rahmin genişliyo bebişin büyüyo demektir