günaydınnn kızlarr.dün aniden işyerinden çıkmak zorunda kaldım annemi doktora götürmüşler serum bağlamışlar onun yanında durdum ..şimdilik iyi çok şükür.
nasip hala kart gelmediğine göre bencede umutlan bebişinn seninle cnmm..
çok geçmiş olsun mervecim nasıl şimdi annenin durumu?
sabah korka korka girdim wc ye ama sadece 1 damlacık vardı birde bugün değer yüksek çıkarsa süperrrrr
Nasıp ınsallah hamılesın canım bu arada mervem evet doktorla yanı gunde gıdıyo benım takvım 39+3 de dogum yapacam sadece 4 gun önce sezeryana almıs olacak
çok sağol cnm valla akşam evine gitti sabahta konuşmadım daha uyuyor diye aramadım iyiydi bıraktığımda ..senin annen nasıl oldu ?
inşallah çıkacak kanda da gebelik..saat kaçta belli oluyor cnm?
annem iyi şimdilik şükür karaciğerden yana bir sorun yok şimdilikte grip ve şeker problem işteilaçta içemiyor gripiçin ağrı kesici bile yasak çiğerden ddolayı
valla 12den sonra belli olur dedi lab ama ben 12ye kadar dayanabilirmiyim meçhulkaydirigubbakcemile3
günaydın kızlaarr
nasipcim hadi hayırlısı belkide vakti gelmiştir bebişinin ve seninledir dualarımız seninle canım
mervecim annene çok geçmiş olsun canım
sinemcimm iyiyim bende sağol şuan için bi problem yok zaten evdeyken ağrı sızı hiç birşey olmuyo yatıp dinleniyorum hep burda sürekli oturmaktan ağrılar bizim günümüze de az kaldı hadi hayırlısı canımcım
Ya beyza bide benim göğsümün yuvarlağı kahverengi gibi koyulaşmış daire gibi olmuş baksana seninkine wc ye gidipte dün banyoda fark ettim
Nasiiippppp nasılsın canım kanaman varmı bitanem amin mervem hamiş olmayan kalmasın