ay cnm inşallah gönlüne göre versin allah tam zamanında gelsin oğluşunNasıp yok mu hala kızlar kusura bakmayın arada gelıyom bılıyorsunuz son gunlerım artık ve belıme yalancı sancılar gırıyor dua edınde tam mart 14 de gelsın benım zıpa esım pazartesı seydısehıre gıdıyo 1 hafta yok cuma gece gelecek cumartesı baba olacak ayyyy adam heycan yaptı
kızlar selam ben geldim :)))
Mervecim annene geçmiş olsun canım..Acil şifalar dilerim..
Nasip hadi bizi merakta bıraktın gel artık :))
Semra,Sinem,Beyza,Raziye ,Şebo,Ayşe,Merve2,Emel,Pınar,Sinem,sinem2 sizler nasılsınız..
Bu arada semracım soğan suyunu kaç gün içtin ve ne zaman başladın öğrenebilirmiyim :)
slm beyza nasılsın canım var mı bi değiklik bak sorumu değiştirdim ama aynı cevabı alacam yine :)))
Semra,Sinem,Beyza,Raziye ,Şebo,Ayşe,Merve2,Emel,Pınar,Sinem,sinem2 sizler nasılsınız..
Bu arada semracım soğan suyunu kaç gün içtin ve ne zaman başladın öğrenebilirmiyim :)
Nasıp yok mu hala kızlar kusura bakmayın arada gelıyom bılıyorsunuz son gunlerım artık ve belıme yalancı sancılar gırıyor dua edınde tam mart 14 de gelsın benım zıpa esım pazartesı seydısehıre gıdıyo 1 hafta yok cuma gece gelecek cumartesı baba olacak ayyyy adam heycan yaptı
İyiyim Beyzacım sağol..Sinem ile senınde günün az kalmış sanırım..İnşallah beraber güzel haberler duyarız sizden..Bizde umut yok baksana :)))
Amin Semracım umarım isteyen herkes sizinde dualarınız ile tadar bu duyguyu..Canım kullanma şeklini anladım da adet olmadan önce dedin ya hani içerken adet oldunmu yoksa yenimi bitmişti reglin orasını anlamadım :)) Yani yumurtlama zamanına mı denk geldi..umarım ben anlatabilmişimdir...Gerçi sorun eşimde olduğu için yapmayı pek düşünmüyorum ama umut fakirin ekmeği işte :)))