Umudumuz Umut olsun

kızlar selam ben geldim :)))
Mervecim annene geçmiş olsun canım..Acil şifalar dilerim..
Nasip hadi bizi merakta bıraktın gel artık :))
Semra,Sinem,Beyza,Raziye ,Şebo,Ayşe,Merve2,Emel,Pınar,Sinem,sinem2 sizler nasılsınız..
Bu arada semracım soğan suyunu kaç gün içtin ve ne zaman başladın öğrenebilirmiyim :)

Nasıp yok mu hala kızlar kusura bakmayın arada gelıyom bılıyorsunuz son gunlerım artık ve belıme yalancı sancılar gırıyor dua edınde tam mart 14 de gelsın benım zıpa esım pazartesı seydısehıre gıdıyo 1 hafta yok cuma gece gelecek cumartesı baba olacak ayyyy adam heycan yaptı

ay cnm inşallah gönlüne göre versin allah tam zamanında gelsin oğluşun

aminn cnm sağolasınn seni burda görmek ne mutluluk canımmmkaydirigubbakcemile5

adaşım gelmedi bugün hiçç uyuya mı kaldı dicem ama saat kaç olduuuu huuuu

slm beyza nasılsın canım var mı bi değiklik bak sorumu değiştirdim ama aynı cevabı alacam yine :)))

yok aynıyım biraz belim ağrıyo sende varmı gelişmeler :) biz artık 3-4 gün böyle takılırız demi sinemcimm

biz iyiyiz çok şükür canım sen nasılsın

yokk canımcımm sen dinlen rahat ol yeterki bebek artık oldukça zorluyordur seni hayırlısıyla gelsin bakalım paşamız
eee tabi canım adamcağız BABA olacak heyecanlansın artık sende evde yanlız kalma ay ben çok korkarım 1 ay kala annemi çağırırım heralde :roflol:

sağol mervem :))) Sizlerle olmak bencede güzel..Ama işler yoğunlaşınca pek uğrayamıyorum biliyorsun..Şimdilik burdayım...

İyiyim Beyzacım sağol..Sinem ile senınde günün az kalmış sanırım..İnşallah beraber güzel haberler duyarız sizden..Bizde umut yok baksana :)))

İyiyim Beyzacım sağol..Sinem ile senınde günün az kalmış sanırım..İnşallah beraber güzel haberler duyarız sizden..Bizde umut yok baksana :)))

herzaman umut vardır güzelim böyle düşün pozitif düşünce hepberaber mauslara tutup sinerji yapalım gelsin bebekler

inşalllah Beyzacım isteyen herkese nasip eder Allahım..Vakti zamanı var demek ki..

slm canım hoşgeldin uğramaz oldun topiğe biz iyiyiz bitanem sen nasılsın.soğan suyuna adet olmadan önce başladım 10 gün kulladım. zaten 15 gün kullanıp 15 gün ara vermek lazımmış.fazla kullanmama gerek kalmadı şükür.soğanı kaynatmadım sadece 1 soğanı akşam yumrukla kırdım katlarını açtım 1,5 su bar. ılık su koydum ve sabah aç karna içtim bu aradada strestende uzak durdum.anlamadığın bişey varsa sor canım seve seve cevaplarım.herkez bu duyguyu tatsın inş.:ecrin_bebek::Saruboceq:

Amin Semracım umarım isteyen herkes sizinde dualarınız ile tadar bu duyguyu..Canım kullanma şeklini anladım da adet olmadan önce dedin ya hani içerken adet oldunmu yoksa yenimi bitmişti reglin orasını anlamadım :)) Yani yumurtlama zamanına mı denk geldi..umarım ben anlatabilmişimdir...Gerçi sorun eşimde olduğu için yapmayı pek düşünmüyorum ama umut fakirin ekmeği işte :)))

ben adet olmadan 12 - 13 gün önce başladım canım benim eşimde sorun yoktu bende rahimdeki hastalığım için kullanmıştım çok iyi geldi.şişlik kayboldu acımada yok şükür.sonra soğan suyunun hamile kalamayan kadınların kullandığını öğrenmiştim o ay umutla bekledim.eğer eşindeyse sorun işe yaramaz diye düşünüyorum canım.vardır vakti zamanı gelecek bigün kuzucuklarınız inş.

Bende eşime içireyim o zaman :))) Tabi herşeyin bir vakti zamanı vardır dediğin gibi. Belki onuda denerim :)))
Nasip yanlış okumadıysam 12,00 de yazmamışmıydı. Öğleden sonra aldıysa gelir artık sanırım..

herkese merhaba
bugün itibariyle çikolata kisti tanısı kondu bana ve sogan kürünü deneyeceğim bakalım, Allah dualarımızı kabul etsin, bu sıkıntıyla başbaşa bırakmasın kimseyi...

iyi cetrefilli soğan kürü işe yarıyo diyolar umarım iyi gelir canım bende kullandım adet sancım için

daha çok yeniydi denemelerimiz ama genel kontrol için gitmiştik, çok yıkıldım, tüpleri kapama ihtimali varmış, pazartesi yumurtlamama bakacaklar. saol zeytincim ben de umuyorum, şimdilik sadece beklemedeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…