Umudumuz Umut olsun

cetrefilli canım inşallah işe yarar soğan kürü allahım herkese hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin güzelim aramıza hoşgeldin ben raziye

tesekkürler raziye, ayse ben de:) canıım ne güzel dilekler, inşallah tüm isteyenlere nasip eylesin Allah

cetrefilli soğan kürünün kistleri erittiğini duydum umarım seninkilerde gider canım yumurtanda iyi olgunlaşır umarım hap falan kullanıyomusun yumurtanı geliştirmek için

cetrefilli soğan kürünün kistleri erittiğini duydum umarım seninkilerde gider canım yumurtanda iyi olgunlaşır umarım hap falan kullanıyomusun yumurtanı geliştirmek için

hayır ilaç kullanmadım hiç, dediğim gibi daha yenikorunmayı bıraktım ve yeni öğrendim gebeliğime bir engel olan bu kisti, inşallah deildir tabi. aranızdaki dayanışmaya bayıldım, umarım beni de kabul edersiniz...

""""çocugu olmayan arkadaslar bu haber size 6 sene benimde olmadı 2 kez tup bebek yaptırdım ama olmadı sıtresden uzak durdum kursa yazıldım ehlıyet bılgısayar o esnadada kuranı kerımde dua var mucızevi meryem suresi 41 gun onu okudum bitince 3 gun oruç tutuyosun adet gorunce baskası okuyo tekrar sen okuyon sonra 4 yada 5 sayfa hepsi bır oturmada okunuyo 41 gun tekrarlıyosun arapca bilmiyorsan arapca okunusu olan kuranı kerım var ondan okuyun 3 gun oruc tutuluyo bıtınce ınanın ben ve 3 arkadasımda hamile kaldık bu duayla darısı tum olmayanlara""""

alıntı yaptım kızlar başkasından

bende yok maalesef ( canım bende çok merak ettim acabafisfisfis gülşende varmıydı oda gelmiyor artık topiğesositososito

mervecim annene çok geçmiş olsun canım.... benim kocişim evde 2 gündür...raporlu...çok ağır bi grip geçiriyo...pek gelemedim o yüzden...

kızlar hepinizi öpüyorum...biz oğluşumla iyiyiz...gene gelmeye çalışırım...

geçmiş olsun mervecim eşine allah şifa versin iyi olmanıza sevindim dikkat et canım sende öpüyorum ikiniziŞeniz

bende yok maalesef ( canım bende çok merak ettim acabafisfisfis gülşende varmıydı oda gelmiyor artık topiğesositososito
yok cnm gülşendede malesef gülşenin son haftası olduğu için işlerini devrediyor ondan cnm gelemiyor

geçmiş olsun cnm sizede kocişinide ii bak ..habersiz bırakma bizi cnm

aramıza hoşgeldin canım umutsuz olma bitanem tedavisi olmayan bişey değil sonuçta.canım benim sakın üzülme seninde gelecek birgün meleğin. allah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize.:Saruboceq:

off nasipten hala haber yok çok merak ediyorum nerede kaldın canım inş. güzel haberler getirirsin bize.ama akşam ancak okuycam eşim bi ev daha bulmuş eve bakmaya gidecez inş. bunu beğenirimde taşınırız.kendinize iyi bakın canlarım Şeniz

ben çıkıyorum semracım iyi akşamlar canım görşürüz kızlar az kaldı ya adetimeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…