Umudumuz Umut olsun

günaydınnn kızlarr.dün aniden işyerinden çıkmak zorunda kaldım annemi doktora götürmüşler serum bağlamışlar onun yanında durdum ..şimdilik iyi çok şükür.

nasip hala kart gelmediğine göre bencede umutlan bebişinn seninle cnmm..

çok geçmiş olsun mervecim nasıl şimdi annenin durumu?
sabah korka korka girdim wc ye ama sadece 1 damlacık vardı birde bugün değer yüksek çıkarsa süperrrrr

çok geçmiş olsun mervecim nasıl şimdi annenin durumu?
sabah korka korka girdim wc ye ama sadece 1 damlacık vardı birde bugün değer yüksek çıkarsa süperrrrr

çok sağol cnm valla akşam evine gitti sabahta konuşmadım daha uyuyor diye aramadım iyiydi bıraktığımda ..senin annen nasıl oldu ?

inşallah çıkacak kanda da gebelik..saat kaçta belli oluyor cnm?

Nasıp ınsallah hamılesın canım bu arada mervem evet doktorla yanı gunde gıdıyo benım takvım 39+3 de dogum yapacam sadece 4 gun önce sezeryana almıs olacak

ay süper cnm ya böyle olması daha iyi tabiki son ana kadar beklemek normale yakın doğum olmuş olur..hayırlısıyla kucağına al cnm seninde az kaldı.annen geldi miydi izmirden?

çok sağol cnm valla akşam evine gitti sabahta konuşmadım daha uyuyor diye aramadım iyiydi bıraktığımda ..senin annen nasıl oldu ?

inşallah çıkacak kanda da gebelik..saat kaçta belli oluyor cnm?

annem iyi şimdilik şükür karaciğerden yana bir sorun yok şimdilikte grip ve şeker problem işteilaçta içemiyor gripiçin ağrı kesici bile yasak çiğerden ddolayı
valla 12den sonra belli olur dedi lab ama ben 12ye kadar dayanabilirmiyim meçhulkaydirigubbakcemile3

annem iyi şimdilik şükür karaciğerden yana bir sorun yok şimdilikte grip ve şeker problem işteilaçta içemiyor gripiçin ağrı kesici bile yasak çiğerden ddolayı
valla 12den sonra belli olur dedi lab ama ben 12ye kadar dayanabilirmiyim meçhulkaydirigubbakcemile3

aman ya allah sağlık versin annelerimize ..:Saruboceq: 3saat kalmışş kız dayan son saatlerde geçmez şimdi..
kaydirigubbakcemile3

günaydın kızlaarr

nasipcim hadi hayırlısı belkide vakti gelmiştir bebişinin ve seninledir dualarımız seninle canım

mervecim annene çok geçmiş olsun canım

sinemcimm iyiyim bende sağol şuan için bi problem yok zaten evdeyken ağrı sızı hiç birşey olmuyo yatıp dinleniyorum hep burda sürekli oturmaktan ağrılar bizim günümüze de az kaldı hadi hayırlısı canımcım

günaydın kızlaarr

nasipcim hadi hayırlısı belkide vakti gelmiştir bebişinin ve seninledir dualarımız seninle canım

mervecim annene çok geçmiş olsun canım

sinemcimm iyiyim bende sağol şuan için bi problem yok zaten evdeyken ağrı sızı hiç birşey olmuyo yatıp dinleniyorum hep burda sürekli oturmaktan ağrılar bizim günümüze de az kaldı hadi hayırlısı canımcım

sağol cnm benim.. hadi bakalım hem senden hemde beyzadan güzel haberlerii bekliyorummm bu topikte hamile kalmayan kalmasınnnnnnnnn:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv: herkesin göbişi şişsinnn çoook istiyorum:teytey:

Günaydın merve nasılsın canım ay benim akıntım gelmiş iç çamşırım ıslandı peçete koydum bende :KK43:(

Beyza açken bişe yoktu bisküvi atıştırdım midem bulanmaya başladı benim adet olacağım zamanda bulanır hamile kadığım zamanda açken bulanmadı hiç mideme bişe girince başlardı bulanmaya sonrada çıkarırdım

Ya beyza bide benim göğsümün yuvarlağı kahverengi gibi koyulaşmış daire gibi olmuş baksana seninkine wc ye gidipte dün banyoda fark ettim

Ya kızlar neden kimse bişe yazmıyo yaaa nerdesiniz bizim iç denetim var biraz sonra ona gidecem yazamıcam size

günaydın kızlar günaydın sinemcim geçmişi okuyodum baya kaynatmışsınız
mervecim annene geçmiş olsun canım
nasipcim hadi bakalım hayırlı haberler ver bize güzelim
pınarcım yeğenimize iyi bak benimde var açıköğretim bu yıl ara verdim :)

Ya beyza bide benim göğsümün yuvarlağı kahverengi gibi koyulaşmış daire gibi olmuş baksana seninkine wc ye gidipte dün banyoda fark ettim

yaa bende bakıyorum ama bi fark göremedim her gün inceliyorum...

dün bi arkadaşımla konuştum iki tane bebeği var biri 3 aylık biri 15 :)
dedi ki ben ikinci de hiçbir belirti hissetmedim wc ye bile sık gitmemiş yani hadi ya dedim
off şu belirti arama işi de benim canımı sıkıyoooo önümüzdeki 3-4 gün hemen geçiverse keşkeee

Evet beyza yaaa geçsede bitse bizim bi tanıdık var dr. Gidip duruyolardı dr. Bişe yok olur çocuğunuz diyomuş sonra bunalar adanaya dr. Gidelim demişler adanada dr. Araştırıyoken kadın hamile kalmış yani streste engel hamiş olmaya kızlar

X