kızz abur cubur şeyler fazla yeme bebek için hiçbir yararı yok onların yine de canın isterse az ye tomppiiş hamişlerden olcan senn amaaaan boşveerr benim kuzenim 47 kiloydu hamile kaldığında 72 kilo oldu doğuma girerken 25 kilo aldı yani ama şimdi sorarsanız 45 kilo anca vardır kızı da 1,5 yaşında baya hareketli ama yerinde durmuyo onun peşinde koşturmaktan bi deri bi kemik kaldı garibim sende verirsin sağlıkla doğsun da bebeton
Merhaba kızlar iyi akşamlar.Bu topiği çok sevdim hepimizin umudu yerini bulsun.
selam kızlar
ben geldim ama size daha müjdeli haberi veremeyeceğim çünkü yarın belli
olacak dr gittim ve kan verdim ama hastane başka lab.gönderdiği için ancak yarın verebilirlermiş dr görüştüm bana geç gelmesi ve belirtilerimin gebelik habercisi olduğunu
söyledi ve bana progestan verip dinleneceksin dedi yarın kan değerine göre sana
yapman gereken talimatları vereceğim dedi
ama kanamam kesildi
orda bir teyze ben kan verirken kızım üzülme sen hamilesin gözlerinin içi parlıyor
dedi bunu bana söyleyen 3.kişi
hayırlısı bakalım hamişler bu gece benim için dua edin ne olur :Saruboceq::Saruboceq:
selam kızlar
olacak dr gittim ve kan verdim ama hastane başka lab.gönderdiği için ancak yarın verebilirlermiş dr görüştüm bana geç gelmesi ve belirtilerimin gebelik habercisi olduğunu
ama kanamam kesildi
orda bir teyze ben kan verirken kızım üzülme sen hamilesin gözlerinin içi parlıyor
hayırlısı bakalım hamişler bu gece benim için dua edin ne olur :Saruboceq::Saruboceq:
selam kızlar
ama kanamam kesildi
ay hadi inşallah nasip...yarın güzel haberi alalım canım..kanamanın kesilmesi güzel...bebişin tutunuyo sana....
Nasıp ınsallah hamılesın canım bu arada mervem evet doktorla yanı gunde gıdıyo benım takvım 39+3 de dogum yapacam sadece 4 gun önce sezeryana almıs olacak
canım benimm dualarım bugece değil her gece seninle olsun, insallah yarın müjdeli haberi verirsin bize birtanemmm :ecrin_bebek:
canım benim yanılmıycam inş.bu ay allahım sana nasip etti meleğini bitanem bende sana dua ediyorum ama duamın kabulünü duydum sanki içimde inş. hayırlısıyla yarın o müjdeyi alacaksınhayatım ama kendine dikkat et ne olur.:1hug:
günaydınallah gönlünüze göre versin arkadaşlar ............
ay nasibim günaydın kanamanın kesilmesine çok sevindim inş. yerleşme kanamasıdır canım buarada hepinize günaydın kızlar nasılsınız beyza nasılsın canım merve çalışmalara başladın mı ayşe şebo görünmüyo
huhuuuuuuuu nasip günaydın erkencisin ben geçmişi okuyoken gelivermişsin