Umudumuz Umut olsun

kızz abur cubur şeyler fazla yeme bebek için hiçbir yararı yok onların yine de canın isterse az ye tomppiiş hamişlerden olcan senn amaaaan boşveerr benim kuzenim 47 kiloydu hamile kaldığında 72 kilo oldu doğuma girerken 25 kilo aldı yani ama şimdi sorarsanız 45 kilo anca vardır kızı da 1,5 yaşında baya hareketli ama yerinde durmuyo onun peşinde koşturmaktan bi deri bi kemik kaldı garibim sende verirsin sağlıkla doğsun da bebeton

abur cubur yemiyorum canım sadece çok yiyorum o yüzden kilo aldım.bebeğim sağlıklı doğsunda kiloya razıyım canım veririm ne yapıyım.

Benimde adetim in günü geçti.Ancak hiç bulantı falan yok bende.Biraz başımda dengemi sağlamakta güçlük çekiyorum

selam kızlar
ben geldim ama size daha müjdeli haberi veremeyeceğim çünkü yarın belli
olacak dr gittim ve kan verdim ama hastane başka lab.gönderdiği için ancak yarın verebilirlermiş dr görüştüm bana geç gelmesi ve belirtilerimin gebelik habercisi olduğunu
söyledi ve bana progestan verip dinleneceksin dedi yarın kan değerine göre sana
yapman gereken talimatları vereceğim dedi
ama kanamam kesildi
orda bir teyze ben kan verirken kızım üzülme sen hamilesin gözlerinin içi parlıyor
dedi bunu bana söyleyen 3.kişi
hayırlısı bakalım hamişler bu gece benim için dua edin ne olur
:Saruboceq::Saruboceq:

selam kızlar
olacak dr gittim ve kan verdim ama hastane başka lab.gönderdiği için ancak yarın verebilirlermiş dr görüştüm bana geç gelmesi ve belirtilerimin gebelik habercisi olduğunu
ama kanamam kesildi
orda bir teyze ben kan verirken kızım üzülme sen hamilesin gözlerinin içi parlıyor

ay hadi inşallah nasip...yarın güzel haberi alalım canım..kanamanın kesilmesi güzel...bebişin tutunuyo sana....

Nasıp ınsallah hamılesın canım bu arada mervem evet doktorla yanı gunde gıdıyo benım takvım 39+3 de dogum yapacam sadece 4 gun önce sezeryana almıs olacak

selam kızlar
ama kanamam kesildi

canım benimm dualarım bugece değil her gece seninle olsun, insallah yarın müjdeli haberi verirsin bize birtanemmm :ecrin_bebek:

selam kızlar
ama kanamam kesildi

canım benim yanılmıycam inş.bu ay allahım sana nasip etti meleğini bitanem bende sana dua ediyorum ama duamın kabulünü duydum sanki içimde inş. hayırlısıyla yarın o müjdeyi alacaksın :emir_bebek:hayatım ama kendine dikkat et ne olur.:1hug:

ay hadi inşallah nasip...yarın güzel haberi alalım canım..kanamanın kesilmesi güzel...bebişin tutunuyo sana....

Nasıp ınsallah hamılesın canım bu arada mervem evet doktorla yanı gunde gıdıyo benım takvım 39+3 de dogum yapacam sadece 4 gun önce sezeryana almıs olacak

canım benimm dualarım bugece değil her gece seninle olsun, insallah yarın müjdeli haberi verirsin bize birtanemmm :ecrin_bebek:

canım benim yanılmıycam inş.bu ay allahım sana nasip etti meleğini bitanem bende sana dua ediyorum ama duamın kabulünü duydum sanki içimde inş. hayırlısıyla yarın o müjdeyi alacaksın :emir_bebek:hayatım ama kendine dikkat et ne olur.:1hug:

allah gönlünüze göre versin arkadaşlar ............
günaydın
tşk ederim kızlar evet kanama gelmedi belirtiler devam ediyor inş tutunmuştur sıpacığım
tabiiki varsa ama bende artık inanmaya başladım gibi bugün benim için büyük gün

ay nasibim günaydın kanamanın kesilmesine çok sevindim inş. yerleşme kanamasıdır canım buarada hepinize günaydın kızlar nasılsınız beyza nasılsın canım merve çalışmalara başladın mı ayşe şebo görünmüyo

ay nasibim günaydın kanamanın kesilmesine çok sevindim inş. yerleşme kanamasıdır canım buarada hepinize günaydın kızlar nasılsınız beyza nasılsın canım merve çalışmalara başladın mı ayşe şebo görünmüyo

günaydın sinem
inş yerleşme lekesiydi aslında dün dr sorduğumda biz onu yerleşme lekesi olarak değil
düşük tehlikesi olarak görürüz dedi

ay canım bizi habersiz bırakma sakın inş. bişe olmaz meleğin seninledir kan tahlilin çıktığında bize haber ver canım dinlen kendini yorma ayaklarını altına yastık koy yat canım şimdi kanaman yok dimi progestan mı kullanıyosun benim son günüm progestanda bugün bitiyo erken yumurtladığım için rahim kalınlaşson döllenme olursa bebek kolay tutunsun diye versi dr. sen kullanmıştın dimi yanlış mı hatırlıyorum canım

canım çok mu oldu kanaman azmı oldu belirtilerin deavm etmesine sevindim ama kendini yorma ev işi falan yapma

evet progestan kullandım 1 kutu birde dün verdi işte 2 tane birden sabahta 1 tane iç dedi
kanama çok değil ben gece çoğalır eğer normal reglse dedim ama pedimde 1 damlacık vardı
sadece silerken wc kağıdına bulaşıyor biraz o kadar gece çoğalmamış olması benim umudumu yeşertti zatenyerimseniben

günaydınnn kızlarr.dün aniden işyerinden çıkmak zorunda kaldım annemi doktora götürmüşler serum bağlamışlar onun yanında durdum ..şimdilik iyi çok şükür.

nasip hala kart gelmediğine göre bencede umutlan bebişinn seninle cnmm..

X