- 30 Nisan 2008
- 1.587
- 1
- 39
slm semra bebişini görmüşsün çok sevindim canım
semracım nasılsın bebiş nasıl bi rahatsızlık veriyor mu annesine :)
slm kızlaaar. nasılsınız bakalım bugün? geçmişi okuyamadım 2 gündür topige giremedim. lekelenmem olmuştu tırstım dinlendim. bu arada açıköğretim sınavıma 1 ay kaldı ve ben daha yeni çalışmaya başlıyorumo yüzden topige çok fazla giremeyeceğim kızlar.
Nasiipp kız zillii test yapmadın mı hala?? ben olsam şimdiye kan testini yaptırmıştımm. tek tek saymıyorum kızlar hepinizi öpüyorumm, bol hamişli günler diliyorum canlarım benimm
inş. pınarcım yaşatır bizede kolay gelsin beyza benimde belim karnım ağrıyo yaa ayaklarımda ağrımaya başladı sanırım olacam ben
pınarcımm valla hatırlattığın iyi oldu canım 1 ay kaldı demi şu sınava offf off bi de gel ders çalış vakit bulursan aman canım yat dinlen kendini fazla yorma
inş. pınarcım yaşatır bizede kolay gelsin beyza benimde belim karnım ağrıyo yaa ayaklarımda ağrımaya başladı sanırım olacam ben
iyiyim beyzacım şimdilik bi yaramazlığı yok teyzesimidem filan bulanmıyo allaha şükür. sen nasılsın canım.
iyiyim beyzacım şimdilik bi yaramazlığı yok teyzesimidem filan bulanmıyo allaha şükür. sen nasılsın canım.
sen de mi açıköğretimdesin canım? ya evli olup okumak ne zormuş!! hele bir de eylül sonundan beri tüp bebek tedavisi, operasyonlar vs ile uğraşmaktan derse zaman kalmadıki. hem de en kolay ders benimkisi sözel. ama yok ne yapıp ne edip gircem sınavlara gerekirse geceleri de çalışırım. eşimin beynini yemiştim sınava girip okucam die, şimdi onun gözünde tembel görünmek istemem. ne yapıp ne ediip başarcaaaazzz arkadaşımm hem de hamiş hamiiiş.kaydirigubbakcemile5 sen ne okuyorsun ben 2 yıllık halkla ilişkiler
yağmur yağacağı zamanda ayaklarım sızlar ama hayırlısı canım yaaa ama bu aralar uykum çok var senin de mi beyza
amiin birtaneem inş hamiş haberlerini alcam bir kaç güne :)dularım sizinle ama şimdiden adet olcam vs gibisinden konuşma olmaz öle. kırmızılar gelene kadar hamişsinn o kdaaar :)
ohh maşallah semracım çok sevindim. arada bulantı yapıyor benim bebiş 2 hafta önce bayagı kötüydü midem allaha şükür şu ara iyiyim. ve 2 kilo aldım şimdiden. sende durumlar nasıl kilo aldın mı ve benim gibi her saniye bişi yiyor musun??
ben işte Martın 7 olmasını bekliyorum hayırlısıyla
sağol pınarcım.bende hiç bulantı olmadı şimdiye kadar bundan sonrada olmaz inş.bende senin gibiyim canım yaa herşeyi istiyo canım sürekli yiyorum.cokacimcoookkaydirigubbakcemile3 sen gene ii ben 4 kilo aldım bu durumu doktoruma söylediğimde aşerdiğimi söyledi bilmiyorum valla allah sonumuzu hayır etsin.bu gidişle yuvarlanarak bile gidemiycem galiba doğuma.kaydirigubbakcemile3