Umudumuz Umut olsun

sağol nasip inş. sende hamişsindir canım duam seninle bitanem doktorun bugün sana güzel haberler verir inş.bizimle paylaşırsın senden nedense çok umutluyum bu ay allah gönlüne göre versin hayatım.

allah mutluluğunu daim etsin
ben korkuyorum nette araştırmama göre yerleşme lekesi ama ya değilse

inş merve ama inan korkumdan ağlamaya başladımsenağlamasenağlama

çok sevindim semracım...bak stres yaptığına değmedi...oh ne güzel yaaa...rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin canım...

Saf saf ekrana bakmayında yazın kızlar yaaaaaaa nasıp gıtmedın mı doktora merve oğlun nasıl semra doktor ne dedı beyza sen nasılsın

iyiyim canım benimm sen nasılsın oğluş nasıl, geliyo az kaldı.

canımm maşallah çook sevindim ohh ne güzel kalp atışlarını da duymuşsun üstten mi baktı kalp atışlarını duymak için

bebeciğin sana yerleşiyo nasipcim...geçen sefer de öyle olmamışmıydı? ağlama canım...rabbim meleğini gönderdi sana...o da üzülmesin sonra...

semracım bebişini görmene çok sevindim canım inşallah sonuna kadar böyle güzel gider
nasipcim inşallah hayırlısı neyse o olur canım ama kalbimiz bebiş olmasından yana tabiki

semracım bebişini görmene çok sevindim canım inşallah sonuna kadar böyle güzel gider
nasipcim inşallah hayırlısı neyse o olur canım ama kalbimiz bebiş olmasından yana tabiki

hayırlısı tabiiki neyse ben çıkıyorum hazırlanayım artık görüşürüz dönünce hemen haber ederim

nasipcim allah hayırlısını versin canım semra çok sevindim bitanem sağlıklı bir gebelik geçirip bebeğini alırsın kucağına inş. darısı olmayanlara amin banada

çok sevindim semracım...bak stres yaptığına değmedi...oh ne güzel yaaa...rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin canım...

sorma canım stres yapmıştım okadar ya dış gebelikse diye ama allaha şükür öle çıkmadı.sağol bitanem allahım hamile olan herkeze nasip etsin.:1hug:

üsten baktı canım ay çok minikti yaa kalbi öle atıyoduki çok hızlı atıyodu çok güzeldiii darısı sizlere olsun inş. canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…