Umudumuz nisan ayında diyen anne adayları forumumuza buyurun...

canım ilk 3 ay anestezi önermiyor doktorlar hatta benim bu ayın 30 unda randevum var dişçide. gebelik testi yaptır gelmeden bişey olmasın dedi 3 aydan sonra yapılıyomuş ama yine film falan çekmiyorlar

Bende olmadım cnm hala Allahım yedirmez calanlara kafana takma cnmm sadakam olsun de geç inş.bebek haberiyle sevinirsin :)

Öyle canm haram zıkkım olsun ama zaten canımız sıkkın bide bu üstüne tuz biber oldu neysee sadakam olsun tabi ayy hadi inşş senden alırız haberi ne zamn yapıcaksın testii

canım ilk 3 ay anestezi önermiyor doktorlar hatta benim bu ayın 30 unda randevum var dişçide. gebelik testi yaptır gelmeden bişey olmasın dedi 3 aydan sonra yapılıyomuş ama yine film falan çekmiyorlar

3 ay ben beklerim ama dişim iltihaplanırsa o zaman kötü işte diye korkuyorum böyle başlangıçtayken hemen yaptırayım diye düşündüm ama iki doktora görüştüm prof olan hemen yaptır dedi ama ilçedeki doktorumsa sakın anestezi yaptırma dedi zaten film çektirmek yasakmış.. ne yapıcamı bilemedim iki ayrı dişçiyle görüştüm ikisi de farklı şeyler söylüyor biri yaparız hiç bir şey olmaz senelerdir yapıyorum ben burada dedi diğeri bekleyelim ama beklersek daha da kötü olursa ne yaparız bilemiyorum dedi az önce başka bir dişçiyi aradım o da gebelere bakmıyorum dedi Alah'ım yardım etsin bana benim gibi acı içinde olanlara

aslında dediğin gibi bende profla konuştum ünv. hastanesinde eğer dişçi korkun yoksa bişey olmaz dedi anesteziyi tüm vücut yapmıyoruz sadece o dişe yapıyoruz ama korkun varsa tansiyonun yükselir ve tehlikeli olur dedi:18::18::18:

şimdi dişçimi aradım ertelemeye karar verdi kısmet olurda 4. ayıma girersem o zaman yapıcakmış o da kendini riske atmak istemiyor sanırım şimdilik gargara tuzlu su ve diş ipini yanından ayırma dedi arada da karanfil yağı bas dedi.. ben korkmuyorum dişten dolgudan ama daha önce iki düşük yaptım riskte olduğum için sıkıntı... diğer türlü diş hekimim çok tecrübeli yavaş yavaş oyarım ben onu diyor :) yeni anesteziler daha kaliteli dediğin gibi sadece dişi uyuşturuyor

canım ağrısına hiç dayanamazsan karanfil koy çok işe yarıyo tekrar çok geçmiş olsun inş. hiç sıkıntı çıkarmaz şu an kaç haftalık hamilesin?

canım ağrısına hiç dayanamazsan karanfil koy çok işe yarıyo tekrar çok geçmiş olsun inş. hiç sıkıntı çıkarmaz şu an kaç haftalık hamilesin?

daha çok yeni 5 haftalık tam.. daha 7 hafta beklemem gerek... Allah'ın izniyle beklerim ben bakalım kısmet
karanfil çok işe yarıyor dediğin gibi.. şayet ilk gebeliğim olsa alacaktı dişçi hemen ya bi de aksilik hiç çürüğüm yok bu ağrıyan dişte bembeyaz ama kökte çürüme varmış nasıl iştir şaştım kaldım
sende var mı gebelik?

Pazar yada pazartesi yapıcam cnm sen

bende öyle yapmayı düşünüyorum biraz garanti olsun istiyorum ama hiç cesaretim yok ya olumsuz çıkarsa yine büyük bir hüsrana uğrıcam çünkü bu ay çok farklı belirtilerim vardı ovulasyon gününü falanda baya hesaplamıştım ne bileyim olanlı programlıydı bide bizim 1 seneyi geçti uğraşalı artık yorulmayada başladım doktor muayenelerinden falan bıktım git gel artık bi son bulsun istiyorum ama hayırlısı tabi

İnş. olur cnmm hastaneye gittinzde ikinizin birinde sorun cıktımı araştırıldımı Allahtan ümidini kesme olcağı vakti biz bilemeyiz kafana takma akışına bırak

ben beklemedeyim adet günüm dündü henüz bişey yok ama test yapmaya korkuyorum:18::18:

herşeyde vardır bi hayır sıkma canını inş. bebiş haberini alır mutluluktan bu olayı unutursun

hamile kalanlar ve adaylar herkese mrb...bu sabah itibariyle esimi ugurladimozgekuafor buarada cok gecmis olsun cnm.uzulme cnm ins dier ay bebegin seninle olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…