- 14 Kasım 2012
- 1.502
- 123
- 163
günaydın kızlar
iki gndür dişim ağrıyorfelaket halde hemde ilaç ta alamıyorum doktora gittim dolgu olmalı dedi yalnız dişlerimin hepsi bembeyaz çürük yok ama bir tanesi aksilik bu ya dipten görünmeyen bi noktadan çürümeye başlamış doktoruma sordum biri yaptır dolgu bekleme dedi diğeri yaptırma ama sakın anestezi yaptırma öyle canlı canlı oysun dedi ve geçici dolgu koyup kapatsın dedi 4. aya kadar böyle bekliceksin sonra uyuşturup yapabilir gerçek dolgunu dedi napcamı bilemedim öyle sağı solu arıyorum biri bir şey desin diye
Bende olmadım cnm hala Allahım yedirmez calanlara kafana takma cnmm sadakam olsun de geç inş.bebek haberiyle sevinirsin :)
Canim su fotoyu nasil yolllarim bu arada telefonla mesajlasiyorum
canım ilk 3 ay anestezi önermiyor doktorlar hatta benim bu ayın 30 unda randevum var dişçide. gebelik testi yaptır gelmeden bişey olmasın dedi3 aydan sonra yapılıyomuş ama yine film falan çekmiyorlar
3 ay ben beklerim ama dişim iltihaplanırsa o zaman kötü işte diye korkuyorum böyle başlangıçtayken hemen yaptırayım diye düşündüm ama iki doktora görüştüm prof olan hemen yaptır dedi ama ilçedeki doktorumsa sakın anestezi yaptırma dedi zaten film çektirmek yasakmış.. ne yapıcamı bilemedim iki ayrı dişçiyle görüştüm ikisi de farklı şeyler söylüyor biri yaparız hiç bir şey olmaz senelerdir yapıyorum ben burada dedi diğeri bekleyelim ama beklersek daha da kötü olursa ne yaparız bilemiyorum dedi az önce başka bir dişçiyi aradım o da gebelere bakmıyorum dediAlah'ım yardım etsin bana benim gibi acı içinde olanlara
aslında dediğin gibi bende profla konuştum ünv. hastanesinde eğer dişçi korkun yoksa bişey olmaz dedi anesteziyi tüm vücut yapmıyoruz sadece o dişe yapıyoruz ama korkun varsa tansiyonun yükselir ve tehlikeli olur dedi:18::18::18:
Öyle canm haram zıkkım olsun ama zaten canımız sıkkın bide bu üstüne tuz biber oldu neysee sadakam olsun tabi ayy hadi inşş senden alırız haberi ne zamn yapıcaksın testii
şimdi dişçimi aradım ertelemeye karar verdi kısmet olurda 4. ayıma girersem o zaman yapıcakmış o da kendini riske atmak istemiyor sanırım şimdilik gargara tuzlu su ve diş ipini yanından ayırma dedi arada da karanfil yağı bas dedi.. ben korkmuyorum dişten dolgudan ama daha önce iki düşük yaptım riskte olduğum için sıkıntı... diğer türlü diş hekimim çok tecrübeli yavaş yavaş oyarım ben onu diyor :) yeni anesteziler daha kaliteli dediğin gibi sadece dişi uyuşturuyor
canım ağrısına hiç dayanamazsan karanfil koy çok işe yarıyotekrar çok geçmiş olsun inş. hiç sıkıntı çıkarmaz şu an kaç haftalık hamilesin?
Pazar yada pazartesi yapıcam cnm sen
ben varımda kimse sallamamış beniiiheyyy millet herkes uyuyormu hala yoksa bu topikte kimse kalmadı mı?:44::44::44:
bende öyle yapmayı düşünüyorum biraz garanti olsun istiyorum ama hiç cesaretim yok ya olumsuz çıkarsa yine büyük bir hüsrana uğrıcam çünkü bu ay çok farklı belirtilerim vardı ovulasyon gününü falanda baya hesaplamıştım ne bileyim olanlı programlıydı bide bizim 1 seneyi geçti uğraşalı artık yorulmayada başladım doktor muayenelerinden falan bıktım git gel artık bi son bulsun istiyorum ama hayırlısı tabi
daha çok yeni 5 haftalık tam.. daha 7 hafta beklemem gerek... Allah'ın izniyle beklerim ben bakalım kısmet
karanfil çok işe yarıyor dediğin gibi.. şayet ilk gebeliğim olsa alacaktı dişçi hemen ya bi de aksilik hiç çürüğüm yok bu ağrıyan dişte bembeyaz ama kökte çürüme varmış nasıl iştir şaştım kaldım
sende var mı gebelik?
ben varımda kimse sallamamış beniii((
Günaydın canm ben hala adet olmadım bakalım adet sancım falanda yok hiç olmucam sanırım bide canım sıkkın ya dün minibüste telefonumu çalmışlar ne insanlar varya içimden dedim Allah ım üzülmüyorum inş bebek haberiyle bu sıkıntının arkasından rahatlığa kavuşturursun beni diye hepimiz güzel haberler verelim inşşş
İnş. olur cnmm hastaneye gittinzde ikinizin birinde sorun cıktımı araştırıldımı Allahtan ümidini kesme olcağı vakti biz bilemeyiz kafana takma akışına bırak
heyyy millet herkes uyuyormu hala yoksa bu topikte kimse kalmadı mı?:44::44::44:
aaa çok ayıpben sabahtan beri kimse yokmu diyorum can sıkıntısından patladım
ben beklemedeyim adet günüm dündü henüz bişey yok ama test yapmaya korkuyorum:18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?