• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Umudumuz nisan ayında diyen anne adayları forumumuza buyurun...

Wegaa.. Nereden cevap yazılıyor bulamadım. O yüzden buraya yazdım. Evet çok benziyor günlerimiz. ;)İnşallah 10 u yumurtlama günümüzdür ve hamile kalmışizdir.. ;-)

test yapıcam da korkuyorum bikaç gün daha bekliyim ondan sonra test yapıcam :18: en iyisi hepimiz aynı gün yapalım:52:
Dimi vencede ole yapalim bende bikac gun veklyim diyorum garanti olsun en azindan sonra aca gec dollenme miydi acaba idrara dusmedi mi diye dusunmeyelim

kızlar test almayınbence adet gunu geçmeden.en guzeli o.ben bu ay başardım bunu.insanın psikolojisi iyice bozuluyor diğer türlü.
benim sat 22 mart bat 18 nisan yani yarın veya ertesi gün belli olur.eğer günü geçersede pzt idrar testi yaparım diye planladım.

kızlar test almayınbence adet gunu geçmeden.en guzeli o.ben bu ay başardım bunu.insanın psikolojisi iyice bozuluyor diğer türlü.
benim sat 22 mart bat 18 nisan yani yarın veya ertesi gün belli olur.eğer günü geçersede pzt idrar testi yaparım diye planladım.

işte en zoru beklemek ne güzel kendimi alıştırmıştım kötü fikire sabah takvime baktım adet günüm bugün şimdi gelde dayan:37::37::37::37:

işte en zoru beklemek ne güzel kendimi alıştırmıştım kötü fikire sabah takvime baktım adet günüm bugün şimdi gelde dayan:37::37::37::37:
hadi canım ins hayırlı haberler verirsin bize.
adetin duzenli midir peki?yarında olmazsan test yap derim.

Öyle yapıcam beklicem cnm sadece batmalarım var okadar sende ne var neyok
Canm bendede batma var egilip kalktikca basim donuyo birden acikiyorum bide cok ilginc bir iki haftadir falan surekli sol kasigim seyirdi ve sol gozum surekli seyirdi kasigimin seyirmesi cok ilgincti ama

Canm bendede batma var egilip kalktikca basim donuyo birden acikiyorum bide cok ilginc bir iki haftadir falan surekli sol kasigim seyirdi ve sol gozum surekli seyirdi kasigimin seyirmesi cok ilgincti ama

Bunlar hamilelik belirtileri olabilir cnm Senin nezman bat cnm?

Bunlar hamilelik belirtileri olabilir cnm Senin nezman bat cnm?
Bugun iste ama hicbisey gelmedi hicde gelicek gibi degil anlarim yani gelse ama benm umudum yok ya psikolojik dir diyorum bide erken gebelik testi yapmistim 2once sanirim ama boyle uzaktan bakinca belli olan golge gibi nasil diim coookkk silik ikinci cizgi var gibi ama esim yok diye dedim ben cok istedigim icin oyle goruyorum galiba simdide test yapmaya korkuyorum bu kasik seyirmesini hic duydun mu cnm ya ben hic duymamistim ama basima geldi neden acaba o ya

kızlar herkese merhabalar, ben de nisan ayında hamile kalmaya çalışanlardanım :))) inşallah hepimizin olur hayırlısıyla. bi şey danışacaktım. benim bat 28 nisan. dolayısıyla yumurtlama dönemi bitmiştir diye tahmin ediyorum. yine de gün aşırı çalışmaya devam mı? :17: yoksa artık olduysa oldu olmadıysa bu ay geçti mi?

Back