heyyy millet herkes uyuyormu hala yoksa bu topikte kimse kalmadı mı?:44::44::44:
aaa çok ayıp ben sabahtan beri kimse yokmu diyorum can sıkıntısından patladım
Bende patladım valla ben taa 27 sini bekliyorum bide uff senin bugündü demi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
heyyy millet herkes uyuyormu hala yoksa bu topikte kimse kalmadı mı?:44::44::44:
aaa çok ayıp ben sabahtan beri kimse yokmu diyorum can sıkıntısından patladım
Bende çok sıkıldım( zaman geçmek bilmiyor taa 27 sini bekliyorum ben senin bugündü demi öyle okumuştum sanki
Benim yine olmadı biliyorum daha neyi bekliyorum anlamıyorum kafamdan atmak istiyorum beceremiyorum olmuyor ama böylede boğuluyorum ufff(((
aaaaa yapsana test çok merak ettim şimdi
elif durumun ne? varmı bi haber senden?
Beklemedeyim cnm bende kırmızıları görmedim Allahtan oyüzden biraz umutluyum :) sen naptın
İyide varsa kesin çıkar ki günün yani 3-4 gün önce bile çıkıyor
herşeyde vardır bi hayır sıkma canını inş. bebiş haberini alır mutluluktan bu olayı unutursun
al benden de o kadarBenim yine olmadı biliyorum daha neyi bekliyorum anlamıyorum kafamdan atmak istiyorum beceremiyorum olmuyor ama böylede boğuluyorum ufff(((
hamile kalanlar ve adaylar herkese mrb...bu sabah itibariyle esimi ugurladimozgekuafor buarada cok gecmis olsun cnm.uzulme cnm ins dier ay bebegin seninle olur
inş canm ya çok umutluyum ama olumsuz çıkarsa da çok üzülücem yine hayırlısı olsun ya inş en kısa zamanda hepimizin bebişi olur
çıkarmı dersin:18::18::18:
Tabiki çıkar hatta birgün geçtiği halde negatifse olmamıştır diye biliyorum tabi geç döllenmeyse o başkada
canım yumurtlama donemın bıtse de sen yıne de adet olacagın gune kadar dewam et
ben özellikle bekliorum normalde hiç şaşmaz 28 günde bir olur bugün 29. gün yarında geçsin belki 30 günde olur diye