kızlar herkese merhabalar, ben de nisan ayında hamile kalmaya çalışanlardanım :))) inşallah hepimizin olur hayırlısıyla. bi şey danışacaktım. benim bat 28 nisan. dolayısıyla yumurtlama dönemi bitmiştir diye tahmin ediyorum. yine de gün aşırı çalışmaya devam mı?yoksa artık olduysa oldu olmadıysa bu ay geçti mi?
yok iğne olmadım ben.. iki düşük yaptım arkasından çift rahim varmış tesadüf ortaya çıktı 4 ay önce apar topar ameliyat oldum korunmam bitti ve gebe kaldım iğne değil de bana çok fazla östrojen hormonu yüklendi nedenini söylemedi doktorum ama ha bire verdi durdu sanırım kolay gebe kalmak için olabilir.
bi de erken gebelik testi yapmadım en ucuzunu aldım eczaneden zaten umudum yoktu demiştim ya adet olmayı bekliyordum artık çünkü belirtilerim adet olacakmış hissiydi hatta pozitifi görünce şok oldum. doktora söyleyince o da şaşırdı hemen çıkmaz öyle kolay dedi bi de benim çok kırmızıydı ikinci çizgi.. doğrusu adetin baya geçmesiymiş ama bende beklicek sabır yok :)
Wegaa.. Nereden cevap yazılıyor bulamadım. O yüzden buraya yazdım. Evet çok benziyor günlerimiz.İnşallah 10 u yumurtlama günümüzdür ve hamile kalmışizdir.. ;-)
Evet ben de çok stres yaparım kesin.. ;-) Adet günümden bir kaç gün sonra yaparım. Ama her belirtiyi hamileliğe yoruyorum, ilk deneyimim olduğu için.. Sen de hangi belirtiler var? Acaba ilk seferde hamile kalma ihtimalimiz var mıdır?bu msjın sağ köşesinde 'alıntı ile cevapla' var ordan yapacan:) ben düşünmemeye çalışıorum ama şimdiden testlere başlamıyacam adetim bi süre geçerse test yapacam bekliyecem çünkü stress yaparım biliyorum ya sende öylesindir:18::18:
Merhaba canim guzel mi Bilmiyorum ama sancilarim durdu ve akintim yogunlasti hafif mide bulantimda var Allahim insaallah hamileyimdir sabah test yapacagim insaallah guzel haberleri veririm
ya canim ben bundan birsey anlamadim off gece dorttw kalktim yari uyanik sonra yaptim birseyler vardi neyse sabah bakari dedim bir ikinci cizgi var ama bekledigi icin mi Bilmiyorummerabatest sonucun çok merak edilmekte :18::18::18::18:
ya canim ben bundan birsey anlamadim off gece dorttw kalktim yari uyanik sonra yaptim birseyler vardi neyse sabah bakari dedim bir ikinci cizgi var ama bekledigi icin mi Bilmiyorum
Bugun iste ama hicbisey gelmedi hicde gelicek gibi degil anlarim yani gelse ama benm umudum yok ya psikolojik dir diyorum bide erken gebelik testi yapmistim 2once sanirim ama boyle uzaktan bakinca belli olan golge gibi nasil diim coookkk silik ikinci cizgi var gibi ama esim yok diye dedim ben cok istedigim icin oyle goruyorum galiba simdide test yapmaya korkuyorum bu kasik seyirmesini hic duydun mu cnm ya ben hic duymamistim ama basima geldi neden acaba o ya
Bat 18 Nisanlılar naptınız adet oldunuzmu ?
malesef kimyasalm gebelik yaşamışım gece acile gittim sancıdan ve kan değerim 25 dr.kimyasal dedi eve postaladı çok morelim bozuk
malesef kimyasalm gebelik yaşamışım gece acile gittim sancıdan ve kan değerim 25 dr.kimyasal dedi eve postaladı çok morelim bozuk
Cnmm ben ilk hamileliğimde adetim geçtinten 2 gün sonra yapmıştım dediğin gibi cok silik bi çizgi vardı ama hamileymişim inş. seninkide öyledir bnmde kasıklarıma iğne gibi batırıyolarmış gibi oluyodu bi adet geçsinde yaparız :)
Günaydın canm ben hala adet olmadım bakalım adet sancım falanda yok hiç olmucam sanırım bide canım sıkkın ya dün minibüste telefonumu çalmışlar ne insanlar varya içimden dedim Allah ım üzülmüyorum inş bebek haberiyle bu sıkıntının arkasından rahatlığa kavuşturursun beni diye hepimiz güzel haberler verelim inşşş
Geçmiş olsun cnm yumurta tam olarak döllenememiş adetle dışarı atılıyo adet oldunmu peki
ya canim ben bundan birsey anlamadim off gece dorttw kalktim yari uyanik sonra yaptim birseyler vardi neyse sabah bakari dedim bir ikinci cizgi var ama bekledigi icin mi Bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?