- 19 Aralık 2013
- 1.913
- 599
- 198
- 34
senin martta bat kaçtı?
18 di cnm :) hiç şaşmaz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
senin martta bat kaçtı?
18 di cnm :) hiç şaşmaz
ama geçen ay 31 gündü 1 gün kaymazmı?
Kayar cnm bugün olmam lazım 31 çekmesine göre normalde 30 günde bir adet görüyorum.
e hadi o zaman inş görmezsin kırmızıları :) bende 28 günde bir oluyorum 19 martta olmuştum bugün olmam gerekiyo takvime göre ama bende belirti var:) ağrım biraz fazla :)
Üff bilmiyorum cnm simdi daha cok heyecanlanadım bak ama karnıma iğne batırıyolarmıs gibi oluyo nefes alınca inş. adet olmam.
olmazsın inş. az kaldı ha gayret :18:
İnş. cnm hakkımızda hayırlısı :18:
araçlarda hamilelik takvimine baktım evde test yaparsanız çıkabilir diyo yine bi ümitlendim yaaa
Inssss canm ama bende umitsizim zaten adetlerim duzensiz benm gerci buay jur falan yapmistm Allah im inss ise yaramistir senin ne zaman bat ininş. hiç gelmez o kırmızılar iyi haberlerini bekliyoruz
Merhaba arkadaşlar.. Ben yeni üye oldum; ama uzun zamandır takip ediyorum bu sayfayı. 8 aylık evliyim. Korunuyordum. Daha bu ay bebek düşünmeye karar verdik eşimle. 10 ve 12 Nisanda ilişki oldu.. Benim adetlerim düzensiz olduğu için bilemiyorum bu günler yumurtlama tarihim mi diye.. Ama son bir kaç gündür bazı belirtilerim var. Adetim e daha 10 güne yakın bir süre var. Acaba hamilelik belirtileri bu kadar kısa sürede ortaya çıkabilir mi? Bu kadar erken belirtileri olup hamile olduğunu öğrenen var mı? Deneyimli olanlar lütfen yardım edin..
cnmm ben eczaneye sordum oncomed bulamadım diğerlerini erken belli etmiyo
Inssss canimm yaa ama benm pek umudum.yok zaten duzensiz adetlerim belkide hic yumurtlamamis bile olabilirim ama kur falan yapmisim belki bi mucize olur ve ise yaramislardir belli mi olur senin ne zaman Bat ?inş. hiç gelmez o kırmızılar iyi haberlerini bekliyoruz
Inssss canm ama bende umitsizim zaten adetlerim duzensiz benm gerci buay jur falan yapmistm Allah im inss ise yaramistir senin ne zaman bat in
bilemedim ya yine ümitsizleşicem. negatif çıkarsa bi daha üzülücem napsam karar veremedim:18::18::18:
Tatlım bekleyelim eniyisi ne kaldı ki şurda :)
gerçi kırmızıları görmediğimiz sürece ümit var beklemeye çalışayım birazcık daha:18::18::18:
18 diye biliyordum meger bugünmüş
Canm seninde mi bugundu bat inAynen cnm bende :)
Canm seninde mi bugundu bat in