• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Umudumuz nisan ayında diyen anne adayları forumumuza buyurun...

Kayar cnm bugün olmam lazım 31 çekmesine göre normalde 30 günde bir adet görüyorum.

e hadi o zaman inş görmezsin kırmızıları :) bende 28 günde bir oluyorum 19 martta olmuştum bugün olmam gerekiyo takvime göre ama bende belirti var:) ağrım biraz fazla :)

e hadi o zaman inş görmezsin kırmızıları :) bende 28 günde bir oluyorum 19 martta olmuştum bugün olmam gerekiyo takvime göre ama bende belirti var:) ağrım biraz fazla :)

Üff bilmiyorum cnm simdi daha cok heyecanlanadım bak ama karnıma iğne batırıyolarmıs gibi oluyo nefes alınca inş. adet olmam.

Merhaba arkadaşlar.. Ben yeni üye oldum; ama uzun zamandır takip ediyorum bu sayfayı. 8 aylık evliyim. Korunuyordum. Daha bu ay bebek düşünmeye karar verdik eşimle. 10 ve 12 Nisanda ilişki oldu.. Benim adetlerim düzensiz olduğu için bilemiyorum bu günler yumurtlama tarihim mi diye.. :( Ama son bir kaç gündür bazı belirtilerim var. Adetim e daha 10 güne yakın bir süre var. Acaba hamilelik belirtileri bu kadar kısa sürede ortaya çıkabilir mi? Bu kadar erken belirtileri olup hamile olduğunu öğrenen var mı? Deneyimli olanlar lütfen yardım edin..

tam beni anlattın bizde 1buçuk sene korunduk martta bıraktm ilacı 10 nisanda başladı ilişki, benimde çok düzensiz olur adetlerim bende hesaplayamadım yumurtlama günlerimi.ama işte yumurtlama günlerinde hafif karında kasılmalar oluyomuş zaten ve akıntı filan oluyomuş ama işte hamilelik belirtisinede adet başlangıcınada benziyo bu nasıl anlıyacaz :37:

inş. hiç gelmez o kırmızılar:52: iyi haberlerini bekliyoruz :49:
Inssss canimm yaa ama benm pek umudum.yok zaten duzensiz adetlerim belkide hic yumurtlamamis bile olabilirim ama kur falan yapmisim belki bi mucize olur ve ise yaramislardir belli mi olur senin ne zaman Bat ?

Back